İlk Beta Hcg değerlerimizi yazalım 🌸😇

Transfer sonrası 3.gün silik çizgi görmüştüm 5.gün 44 iki gün sonra 173 sonraki hafta kese 2 gün öncede kalp atışı ile devam ediyoruz

Transfer sonrası 3.gün silik çizgi görmüştüm 5.gün 44 iki gün sonra 173 sonraki hafta kese 2 gün öncede kalp atışı ile devam
Transfer günü olarak aramızda 8 gün varmış ben de salı günü kese görmeye gitcem tüp bebekte vajinal mı bakılıyor kese için yoksa riskli mi? Artık karından muayene mi olcaz? Betaya göre şuan vajinal de görülebilir de riskli mi acaba bilemedim

Benim vajinal baktı hiç bi sıkıntı yaşamadım va ona göre çok nazik davranarak bakıyo zaten 2 gün öncede kalp atımı için artık yukardan baktı göbekten

Transfer 12.gun 5.gun embryosu 108 2gun sonra 168 çıktı doktor ilaçları bırak progrsteron iğnesini de 2tane oluyorum 1tane yapmamı söyledi estrofem ve kan sulandırıcıyi bıraktırdı 2.gun sonra tekrar kan testi istedi böyle olup hamileliği iyi giden varmı

5.gun emriyosu 8.gun 58, 11.gun 73. 12.gun 96, 14.gun 253, 17.gun 787yle keseyi küçükte olsa gördü. Estrofem ve progestan fitil kullanımına dikkat etmediğim için 2.kan vermemde değer yukselmedi ilaçlara düzenli devam edince yükseldi. Doktor durum kötüye gider diye düşünmüştüm dedi. İlaçlar çok önemli

Bugün yine test yaptım 11.gün değer 22 çıktı ağır ilerliyor inşallah devam eder dua edermisiniz Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmısın hayırlı evlatlar versin hepimize
Çok emek veriyoruz Allah'ım yardım etsin inşallah meleginiz tutunur rahminize

Ben ilaclari birakmadim dinlemedim doktoru yarın test var ama bugün hemşire arayıp geçmiş olsun bile dedi daha bişey netlesmeden o kadar yazı okudum ki hcg artıp düzelen umarım iyi olur

Ben ilaclari birakmadim dinlemedim doktoru yarın test var ama bugün hemşire arayıp geçmiş olsun bile dedi daha bişey netlesmeden o kadar yazı okudum ki hcg artıp düzelen umarım iyi olur
İnşallah yarın güzel haberlerle gönlünüz şenlenir

5. Gun emriyosu
Transferin 7. Gunu 55
8.gunu 61
10.gunu 145 çıktı beta
Pazartesi günü keseyi görmeye gidicem inşallah

Benimde 9. Günüm fakat biraz kahverengi akıntım çarşamba gününden beri az az geliyor sizde böyle bir durum var mı
Benim transferin 6. Gününden itibaren lekelenmem oldu şimdi 21. Gundeyim hala ara ara oluyor o yüzden kan sulandiriciyi kesti doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…