Sağlık olsun. Umarım en kısa zamanda pozitifi görürsün ve sağlıkla bebişine kavuşursun. güze
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. İnşallah tüm isteyen ve emek veren herkes kavuşurSağlık olsun. Umarım en kısa zamanda pozitifi görürsün ve sağlıkla bebişine kavuşursun.
Transfer sonrası 3.gün silik çizgi görmüştüm 5.gün 44 iki gün sonra 173 sonraki hafta kese 2 gün öncede kalp atışı ile devam ediyoruzTüp bebek transferi sonrası transferin kaçıncı gününde test yapıp kaç beta hcg ile öğrendiğimizi yazalım. Çok düşük değer ile öğrenenler umut olsun
Ben transferin 5.günü idrarda çok silik 6.günü beta 22,63 ile öğrendim.Henüz ikinci kan testini vermedim.
Transfer günü olarak aramızda 8 gün varmış ben de salı günü kese görmeye gitcemTransfer sonrası 3.gün silik çizgi görmüştüm 5.gün 44 iki gün sonra 173 sonraki hafta kese 2 gün öncede kalp atışı ile devam
Benim vajinal baktı hiç bi sıkıntı yaşamadım va ona göre çok nazik davranarak bakıyo zaten 2 gün öncede kalp atımı için artık yukardan baktı göbektenTransfer günü olarak aramızda 8 gün varmış ben de salı günü kese görmeye gitcemtüp bebekte vajinal mı bakılıyor kese için yoksa riskli mi? Artık karından muayene mi olcaz? Betaya göre şuan vajinal de görülebilir de riskli mi acaba bilemedim
TeşekkürlerBenim vajinal baktı hiç bi sıkıntı yaşamadım va ona göre çok nazik davranarak bakıyo zaten 2 gün öncede kalp atımı için artık yukardan baktı göbekten
İnşallah hepimiz evlatlarımızı kucağımıza alırızSağlık olsun. Umarım en kısa zamanda pozitifi görürsün ve sağlıkla bebişine kavuşursun.
Benimde 5 gün emriyosu bugün 8. Günüm hch 74.42 sizinkiyle kiyasladigimda yüksek acaba çoğul gebelikmi benimki8. Gün 47..
5.gun emriyosu 8.gun 58, 11.gun 73. 12.gun 96, 14.gun 253, 17.gun 787yle keseyi küçükte olsa gördü. Estrofem ve progestan fitil kullanımına dikkat etmediğim için 2.kan vermemde değer yukselmedi ilaçlara düzenli devam edince yükseldi. Doktor durum kötüye gider diye düşünmüştüm dedi. İlaçlar çok önemliTransfer 12.gun 5.gun embryosu 108 2gun sonra 168 çıktı doktor ilaçları bırak progrsteron iğnesini de 2tane oluyorum 1tane yapmamı söyledi estrofem ve kan sulandırıcıyi bıraktırdı 2.gun sonra tekrar kan testi istedi böyle olup hamileliği iyi giden varmı
Çok emek veriyoruz Allah'ım yardım etsin inşallah meleginiz tutunur rahminizeBugün yine test yaptım 11.gün değer 22 çıktı ağır ilerliyor inşallah devam ederdua edermisiniz Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmısın hayırlı evlatlar versin hepimize
Ben ilaclari birakmadim dinlemedim doktoru yarın test var ama bugün hemşire arayıp geçmiş olsun bile dedi daha bişey netlesmeden o kadar yazı okudum ki hcg artıp düzelen umarım iyi olur5.gun emriyosu 8.gun 58, 11.gun 73. 12.gun 96, 14.gun 253, 17.gun 787yle keseyi küçükte olsa gördü. Estrofem ve progestan fitil kullanımına dikkat etmediğim için 2.kan vermemde değer yukselmedi ilaçlara düzenli devam edince yükseldi. Doktor durum kötüye gider diye düşünmüştüm dedi. İlaçlar çok önemli
İnşallah yarın güzel haberlerle gönlünüz şenlenirBen ilaclari birakmadim dinlemedim doktoru yarın test var ama bugün hemşire arayıp geçmiş olsun bile dedi daha bişey netlesmeden o kadar yazı okudum ki hcg artıp düzelen umarım iyi olur
Ne yazık ki benim hamilelik olmadıÇok emek veriyoruz Allah'ım yardım etsin inşallah meleginiz tutunur rahminize
Amin Allah razı olsun sizin devam ediyormu hamileliginizİnşallah yarın güzel haberlerle gönlünüz şenlenir
En son 17.gun küçük keseyi gördüm dedi doktor transferin 20.gunu yarın tekrar kontrolüm var daha çok netleşir durumAmin Allah razı olsun sizin devam ediyormu hamileliginiz
Hadi inşallah çok güzel olur duam sizinleEn son 17.gun küçük keseyi gördüm dedi doktor transferin 20.gunu yarın tekrar kontrolüm var daha çok netleşir durum
Benimde 9. Günüm fakat biraz kahverengi akıntım çarşamba gününden beri az az geliyor sizde böyle bir durum var mı5. Gun emriyosu
Transferin 7. Gunu 55
8.gunu 61
10.gunu 145 çıktı beta
Pazartesi günü keseyi görmeye gidicem inşallah
Benim transferin 6. Gününden itibaren lekelenmem oldu şimdi 21. Gundeyim hala ara ara oluyor o yüzden kan sulandiriciyi kesti doktorum.Benimde 9. Günüm fakat biraz kahverengi akıntım çarşamba gününden beri az az geliyor sizde böyle bir durum var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?