İlk birliktelik?

Kadın kontrol hapları herhangi bir zarar yok ama içine sinmiyor ise iğne yani asi yaptira bilirsiniz ilişkiniz ise sizin aranızda yaşanıyor kimseyi ilgilendirmez boş yorum yapilmamalı😉

O kadar çok bilgi var ki internette haplarla ilgili iyi diyende var kötü diyende. Zararı olmadığını bilsem tercihim hap yönünde olacak aslında ama kendime zarar vermek istemem cinsellik uğruna. Sanırım bir süre daha araştırıp bir doktorla görüşeceğim.
O insanlara prim vermeyeceğim zaten. Sadece derdimi paylaştım gerçekten yardımcı olmak isteyenlerle konuşacağım.
Çok teşekkür ederim.

Anlasmali seksi ilk defa duydum :KK53:
İlla soyletceniz gardaş 🤷 bu en normal ve sağlıklı yöntemi. Sirf sevgilisi istiyor, sıkıştırıyor, elliyor diye yapmasından sa güzel iki kişi anlaşmış. Keşke herkes böyle olsa da sonradan "ühü ühü beni alacaktı almadı ama kirletti" diye ağlayan sizlananlar olmasa 😂

Hap kullanımının yan etkileri olduğu gibi unutulma riski de var.
Kaldı ki şu aşama için düzenli olarak ilaç kullanmak sıkabilir.
En temizi prezervatif ama partneriniz istemiyorsa geriye uygulayabiliceğiniz bir sprial kalıyor.
Muhtemelen geri çekilme (ki korunma yöntemi olmamasına rağmen bir çok partner bunu kullanır.)en kolayı gibi gelse de en sağlıksızı oluyor olacaktır.

Hap kullanımının yan etkileri olduğu gibi unutulma riski de var.
Kaldı ki şu aşama için düzenli olarak ilaç kullanmak sıkabilir.
En temizi prezervatif ama partneriniz istemiyorsa geriye uygulayabiliceğiniz bir sprial kalıyor.
Muhtemelen geri çekilme (ki korunma yöntemi olmamasına rağmen bir çok partner bunu kullanır.)en kolayı gibi gelse de en sağlıksızı oluyor olacaktır.

Geri çekilme zaten benim içim ihtimal dahilinde değil her ne kadar erkek arkadaşıma göre en kolayı o olsa da.
Teşekkür ederim.

Yas kaç? Spral taktir diyecem de once beraber olman sart:KK70: hayir hicbir yontemi kabul etmiyor,guvenmiyorsunuz ozaman yapmaniz gerek tek sey sevişmemek. Kardes kardes yatin gitsin

23 yaşındayım.
Güvenmemekten kastım ona güvenmemek değil. Erkek arkadaşıma güvenim tam tabi ki ama geri çekilme yöntemine güvenemiyorum. Garantisi yok bence ve riskli geç kalırsa falan. Bence bu bir korunma yöntemi olamaz yani.
Teşekkür ederim.

Hay Allah sen bisiklet ani manevra yap gel benim genital bölgemi hırpalacılardan,
En iyi kızlık zarı dikimi doktoru arayıcılarından,
Pişmanım bir anlık gafletticilerden,
Hormonal bir baskıydıcılardan,
Evlenecektik,söz vermişti eyvahlar olsun intihar edicemlerden... vs vs vs
Olmayacaksanız şayet karşılıklı konuşularak verilen kararı yargılamak elbette haddimize değil.
Genelde korunmak istemeyen erkek vakalarının sonu ne yazık ki nur topu gibi bir istenmeyen çocukla bitiyor.
İyi düşünün derim.

Dipnot: İlkler özeldir ve hiçbir zaman unutulmaz. Bu yüzden sözümü tekrarlıyorum. "İyi düşünün"
İyi forumlar efendim..

Hay Allah sen bisiklet ani manevra yap gel benim genital bölgemi hırpalacılardan,
En iyi kızlık zarı dikimi doktoru arayıcılarından,
Pişmanım bir anlık gafletticilerden,
Hormonal bir baskıydıcılardan,
Evlenecektik,söz vermişti eyvahlar olsun intihar edicemlerden... vs vs vs
Olmayacaksanız şayet karşılıklı konuşularak verilen kararı yargılamak elbette haddimize değil.
Genelde korunmak istemeyen erkek vakalarının sonu ne yazık ki nur topu gibi bir istenmeyen çocukla bitiyor.
İyi düşünün derim.

Bu yüzden böyle bir kararı konuşarak aldık zaten. Bu yaşa kadar beklememin sebebi bir anlam yüklediğim için değil bu işe. Doğru insanı beklemekti. O yüzden o tarz konular açmama gerek yok.
Bende elimden geldiğince her açıdan düşünmeye çalışıyorum dediğiniz gibi çünkü aksi takdirde istenmeyen bir sonuç doğabilir. Hap konusunda tereddütlerim var kendimi riske atmak istemiyorum. Prezervatifi erkek arkadaşım kabul etmiyor ama şimdilik. Başka bir ihtimal yok gibi zaten.

Bu yüzden böyle bir kararı konuşarak aldık zaten. Bu yaşa kadar beklememin sebebi bir anlam yüklediğim için değil bu işe. Doğru insanı beklemekti. O yüzden o tarz konular açmama gerek yok.
Bende elimden geldiğince her açıdan düşünmeye çalışıyorum dediğiniz gibi çünkü aksi takdirde istenmeyen bir sonuç doğabilir. Hap konusunda tereddütlerim var kendimi riske atmak istemiyorum. Prezervatifi erkek arkadaşım kabul etmiyor ama şimdilik. Başka bir ihtimal yok gibi zaten.
Madem istiyorsa sizin için daha özel bir an.Bir zahmet kendi istekleri doğrultusunda değil de sizin istekleriniz doğrultusunda hareket etsin.

Hap almayın hormonları bozuyor?Kaç yaşındasınız?Erkek arkadaşınız korunsun .Kendınıze zarar vermeyın horöonlarınızı bozarak.Senı kimse kınayamaz yargılayamaz.Ama bi kardeşin olarak soyluorum lütfen lütfennn iyi düşün.

Bende tahlil yaptıracağım zaten doktorlar görüşüp eğer hapta karar kılarsam.
Teşekkür ederim.

Bak sorunun cevabını vermişsin zaten “doktorla görüşmek,doktora danışmak”
Buradakiler jinekolog değil sonuçta sanaen uygun en zararsız yöntemi yazsın filan..
Basbayağı click bait konu
Ayrıca tavır olarak çekmeyin diye güya kaçan ünlüler gibisin.aslında çekilmek isteyen...

Hap almayın hormonları bozuyor?Kaç yaşındasınız?Erkek arkadaşınız korunsun .Kendınıze zarar vermeyın horöonlarınızı bozarak.Senı kimse kınayamaz yargılayamaz.Ama bi kardeşin olarak soyluorum lütfen lütfennn iyi düşün.

23 yaşındayım.
Evet bende kendime zarar vermek istemiyorum ama hapların ciddi zararları var mı bilmiyorum. Elbette ki yan etkileri vardır buna değer mi bilemiyorum.
İyi niyetini için teşekkür ederim.

Bak sorunun cevabını vermişsin zaten “doktorla görüşmek,doktora danışmak”
Buradakiler jinekolog değil sonuçta sanaen uygun en zararsız yöntemi yazsın filan..
Basbayağı click bait konu
Ayrıca tavır olarak çekmeyin diye güya kaçan ünlüler gibisin.aslında çekilmek isteyen...

Doktora elbette gideceğim buradan sadece insanların düşüncelerinden ve tecrübelerinden fikir edinmek istedim.
Herhangi gibi bir gündem yaratma peşinde de değilim. Keşke kadınlar olarak birbirimize böyle saldırmak yerine sadece yardımcı olmaya çalışsak.

Yadırgamıyor ya da yargılamıyorum ancak birlikte olmak için plan yapıldığını da ilk kez burada okuyorum. Bir yere gidip "E hadi şimdi sevişelim" mi diyorsunuz? Ne bileyim, tuhaf yani. Bu işler genelde spontane gelişir, seksin içinde tutku vardır çünkü. Plan yapılması benim tuhafıma gidiyor, her neyse.

İlla olacaksa prezervatif kullanın, geri çekilme işi sakat. Sırf spermle hamile kalınmıyor çünkü seminal sıvıyla da hamile kalabilirsin. Erkek arkadaşının iki gıdımlık zevki için hayatınızı karartmayın yani, iyi korunun.

23 yaşındayım.
Evet bende kendime zarar vermek istemiyorum ama hapların ciddi zararları var mı bilmiyorum. Elbette ki yan etkileri vardır buna değer mi bilemiyorum.
İyi niyetini için teşekkür ederim.
Var tabiki.Hormonları bozuyor.Soğan küründe saraçoğlunun vidiolarını izle.Çocuğum olmuyor dıyeblere doğum kontrol hapı mı içtin diye soruyor.Arkadaşımın göz damarından kan fılkırmış dogum kontrol hapı kullanırken.Yaşın daha çok genç .Dünyaya 1 kez gelıoruz ve allah bu vucudu emanet ettı bıze.Çok ıyı bakmalıyız.Her nimetıde sunmuş rabbım.Başka bır vucut verılmıcek bize.İçme lütfen o ilaçları.Erkek arkadaşın kendi zevkini düşünüyor.Seni düşünmesi gerekiyor.Kendine sakın yapma bunu .

Yadırgamıyor ya da yargılamıyorum ancak birlikte olmak için plan yapıldığını da ilk kez burada okuyorum. Bir yere gidip "E hadi şimdi sevişelim" mi diyorsunuz? Ne bileyim, tuhaf yani. Bu işler genelde spontane gelişir, seksin içinde tutku vardır çünkü. Plan yapılması benim tuhafıma gidiyor, her neyse.

İlla olacaksa prezervatif kullanın, geri çekilme işi sakat. Sırf spermle hamile kalınmıyor çünkü seminal sıvıyla da hamile kalabilirsin. Erkek arkadaşının iki gıdımlık zevki için hayatınızı karartmayın yani, iyi korunun.

Genelde her şeyi konuşuruz biz. Bana da konuşmayan insanlar tuhaf geliyor. Kimsenin ne istediğini, tercihini, karşı taraftan beklentisini müneccim değilseniz bilemezsiniz. En doğrusu konuşmak bu doğrultuda devam etmek. En azından bana göre sağlıklı olanı. Ama tabi ki tercih tamamen.
Geri çekilme konusunda o ısrarcı zaten ama benim için söz konusu değil. Prezervatifi ben istiyorum o istemiyor hapta da tam tersi. Prezervatif olmazsa kabul etmeyeceğim en sonunda o olacak

Ha bir de Clue gibi regl takip eden uygulamalardan dönemlerini takip ederek doğurganlık döneminin yüksek olduğu tarihlerde ilişkiye girmemeni tavsiye ederim.

Back
X