- 26 Ağustos 2011
- 806
- 320
- 108
- Konu Sahibi MiSS_GoTHiC
-
eve gelmese iyiydi
ilçedeyseniz
merkezde buluşun
neticede tatildesiniz
Merhaba arkadaşlar.Öyle bir derde düştüm ki,yardım edin,ne yapacağımı bilmiyorumHayatımda ilk kez böyle bişeyle karşılaşıyorum ve her zaman kendine öz güveni olan,hayata mutlu bakan ben bile dondum.. Şöyle anlatayım..27 yaşındayım ve öğretmenim.Bundan bir ay önce bi internet sitesinde biriyle tanıştım.Biliyorum internet deyince insan bi garip oluyor ama durum biraz farklı.O da öğretmen.Konuşurken aynı ilde çalıştığımızı öğrendik.Hatta ilçelerimizin arasında 20 km. var.Aaa ne güzel diye düşünebilirsiniz,ki ben de başta öyle demiştim.Facebooktan birbirimizi ekledik ve bir aydır hem facete hem de telde görüşüyoruz.Çooooookkk yakışıklı biri ve işte sorun da tam da burda başlıyor.Kendimi onun yanına yakıştıramadım bi türlü..Dedim ya,daha önce hiç böyle bişey hissetmedim.Hiç daha önce öz güven eksikliğim olmamıştı.Neden kaynaklandığını da bilmiyorum ama durum bu.Bi taraftan diyorum ki,sonuçta facebookta dünya kadar resmim var,beğenmese söylerdi değil mi? Eylülün 2'sinde görev başlıyor bizim ve çalıştığım ile gidicem.E haliyle o da gelicek.Bana hep "gidince şunu yaparız,şuraya gideriz,tavla oynarız" vs diyor.Sevgili olmadık henüz,çünkü ne kadar yakışıklı olursa olsun yüzyüze görüşmeden böyle bir şeye karar veremem.Ama bana hep "canım,hayatım,aşkım,tatlım" diye hitap ediyor.O da yalnız yaşıyor,ben de yalnız yaşıyorum.Arabası da var,yani istediğimiz zaman gelip gidebiliriz.Ama ben korkuyoruuuuuuuuuummmm :18: Hem de çokkk korkuyorummm :18::18: Hatta bu yüzden sanırım bi hata yaptım,dedim ki ilk bende buluşalım.Biraz otururuz sohbet ederiz,eğer benden hoşlanırsan kalırsın,hoşlanmazsan gidersin dedim.O da ya sen benden hoşlanmazsan dedi,ben de o zaman gitmeni söylerim rahat ol dedim.Bla bla..Kızlar yardım istiyorum.Ne yapabilirim??? Yani bu kaçınılmaz gün elbette ki gelicek,evimde misafir olucak.(neden dışarda oturmuyorsunuz derseniz,çok küçük bi ilçedeyiz,park bile yok). Ne yapıcam ben o zaman? Bana kendini liseli aşık gibi hissettiğini söyledi ama biz liseli aşıklar değiliz.27 yaşındayız ve öğretmeniz.Buna yakışanı yapmalıyız,değil mi? Ooofff ( Akıl akıldan üstündür arkadaşlar,ne yapayım ben? Yani öyle bişey olmalı ki,hem benden hoşlanmalı,hem benim kolay lokma olmadığımı bilmeli..
valla alkol bile alsan arkadaşça yaklaş.yelkenleri indirmeamannn evde de bluşma çok fena yaaa nassı geçicek şimdi o gün ikiniz brbirinize bakıp bakıp susmaynda neşeli ol ne diiim susup kalma
evde buluşcaz dedın ondan sonrasını okuma gereği bile duymadım :)
yalnız bişiii sölimmi bu eve gelicek die aklında kurup kurup durmş olabilir abern olsun.sen ona terslemeden kibar kibar şakayla karışık öle bişii olamayacağını belli et ama bi kere et kafasına kakma çocuğun:))benm bi de düşündüğüm o kdr kçk yerde konu komşu görürse noolcak:)))
işin o kısmını merak etmeyin.yaaa ben nasıl davranayım???(( doğal mı olayım? kılık kıyafet?? off
Alkol almıyoruz zaten o konuda sıkıntı yok :) Evet yelkenleri indirmemem lazım.Ben zaten hep neşeli biriyim ama diyorum ya ilk kez donup kaldım,telde bile konuşamıyorum yaa utancımdan
neden ki?
çok şaşırdım ya hiç tanımadığın birini ilk buluşma için eve mi çağırdın
hiç görmediği birine aşkım diye hitap etmek nedir ya? aşk bu kadar basit mi?
mesafeli davran bence. samimi olma.
farklı düşünebilir.
ya ne biliiim evde olucaksın çok şıkta olma çok rhtta:9samimi olma sadece neşeli ol.blmiorumki nasıl gelişicek olaylar o nasıl biri akışına brak ama tam brkma ertesi gün bi daha aramaz valla:))
sen görmediğin adamı eve çağırdığın için hoş görsende önemli deil ya ev olmamalı
ev bence de sıkıntı :44: bence hiç aman o daha yakışıklı diye düşünme beğenmese gelmezdi, o kadar konuşmazdı seninle :) belki de kaderinizdir aynı yerde öğretmen olmak büyük şans:):) bana göre unutmaman gereken ilk şey ilk buluşma olduğu, sadece arkadaş gibi davranmalısın. samimi ve neşeli görün her şey güzellik değil senin davranışlarını da beğenmeli :) güzel bişeyler hazırla, hoşuna giden bi yemek biliyorsan yap mesela. oturup kalmamak için bir alternatif fikirler olsun aklında film vs. gibi. A birde bence hazır fazla şey olmasın evde kendin yap :):) şimdiden kolay gelsin tatlım çok merak edıyorum o gün geldğinde yaz lütfen :)
Canım bu ilk buluşma ilk izlenim filan çok abartılıyor.Merak etme kendin gibi ol yeter.Sen onu bence şuan gözünde büyütmüşsün o seni yanına yakıştırmayacak olsa zaten buluşmak istemezdi.
İlk buluşmada görünüşünden ziyade huyunla gözüne gir.Sempatik ol,neşeli ol,yanında sıkılmasın.Eğer ilk günden sıkılırsa bir daha görüşmez.
Evde buluşcaksınız madem bence rahat eşofman tarzı bir şeyler giy doğal bir makyajla hatta at kuyruğu saçlarla karşısına çık.Emin ol erkekler doğallıktan daha çok hoşlanıyorlar.Hatta rahat ve doğal bir tarzda oluşun onu daha çok etkiler,kendine güveni olan bir kadın diye düşünür senin hakkında.Hatta kendi evinde buluşup şıkşıkıdım bir şekilde karşısına çıkman itici bile olabilir.
Ama diğer arkadaşlara katılmadan edemiyorum keşke ilk buluşmada evine çağırmasaydın yanına başka isteklerle gelebilir.Umarım evinde biber gazı ya da benzeri kendini koruyacak bir şeylerin vardır.Haberlerde neler görüyoruz çünkü.Ya da bir arkadaşına haber ver arada bir arayıp yoklasın seni.
Yani sen gerçek anlamda tanımadığın birini yalnız yaşadığın evine mi alacaksın, hem de öyle küçük bir ilçede.Emin ol sen ertesi gün okula gitmeden tüm ilçe haberdar olur. Sokakta el ele yürüsen daha az şey konuşulur bence. Bence 27 yaşında meslek sahibi kişiler olarak rahatça dışarıda görüşebilirsin. Hatta okuluna bile gelse daha iyi bence. Hem ona nasıl güveneceksin evde? Ben olsam yakın bir ilçede ya da il merkezinde görüşüp akşam evime giderdim, akşam arabasıyla evime bırakırsa bir 10 puan verirdimDur bi dakika arabasına da binmeyebilirdim, tanımıyorum ben bu adamı :S
Kendinize güvensiz olmanıza gerek yok, her şey görünüş değil, hele bir süre yüz yüze görüşün bakalım, belki siz bir çok özelliğini beğenmeyeceksiniz.
Yani sen gerçek anlamda tanımadığın birini yalnız yaşadığın evine mi alacaksın, hem de öyle küçük bir ilçede.Emin ol sen ertesi gün okula gitmeden tüm ilçe haberdar olur. Sokakta el ele yürüsen daha az şey konuşulur . 27 yaşında meslek sahibi kişiler olarak rahatça dışarıda görüşebilirsin. Hatta okuluna bile gelse daha iyi. Hem ona nasıl güveneceksin evde? Ben olsam yakın bir ilçede ya da il merkezinde görüşüp akşam evime giderdim, akşam arabasıyla evime bırakırsa bir 10 puan verirdimDur bi dakika arabasına da binmeyebilirdim, tanımıyorum ben bu adamı :S
Kendinize güvensiz olmanıza gerek yok, her şey görünüş değil, hele bir süre yüz yüze görüşün bakalım, belki siz bir çok özelliğini beğenmeyeceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?