- Konu Sahibi MiSS_GoTHiC
-
bunun birebir aynısını değil ama benzerini ben de yaşadım, kimse kimseyi doğramadı onu belirteyim. istenmeyen veya nahoş bir durum asla yaşanmadı. tam tersi birbuçuk yıldır o görüştüğüm adamla beraberim ve mutluyum. onunla tanışana kadar hayatıma kimseyi sokmamıştım, insan bilemiyor işte doğru adamın nasıl karşısına çıkacağını. hatta iyi ki buluştuktan sonra eve davet etmişim dedim. çok güzel muhabbet ettik, filmler izledik ve sevgili olmaya karar verdik. direk eve çağırma konusunda dediğim gibi biri gelir bir saat durur kalkar mesela. ama bu kadar tepkiyi de hak etmiyor arkadaşımız.
Ya inanın öyle kötü bi durum yok ortada,yani evet öyle hitap ediyor ama ne bilim sesinden konuşmasında belli bazı şeyler..ayrıca başka okullarda ortak arkadaşlarımız da var..benim çalıştığım ilçede arkadaşları var benim tanıdığım.yani bana kötü bişey yapmaya cesaret edemez.tamam yine de söylediklerinizi dikkate alıp başka bir ilde buluşmayı teklif edicem.Benim sıkıntım ilk buluşmada nasıl olmalıyım? Yüzyüze görmesem de hoşlandım yani adamdan
Sizi tanımıyorum, ahlak kültür vs hiçbir anlamda sizi tanımam. Ancak ben erkek olsaydım, bu şekilde konuştugum bir kadın beni evine davet edip beğenirsen kalırsın yoksa söylerim gidersin deseydi bunun benim için bir tek anlamı olurdu :/
Ha bu şekilde tanışıp mutlu olan bir arkadaş varmış yazmış yukarda Allah daha da mutlu etsin ama bence genel olarak söylüyorum erkekler böyle birşeyi bu kadar doğal bulup da bunu yapan bayana evlenilecek bayan gözüyle bakmaz bence gibi geliyor.
Bu tamamen benim kişisel görüşüm Allah herkesi mutlu etsin tabii
Kasmadan,rahat bir şekilde gideceksiniz.Ne çok süslü,ne de çok paspal görüneceksiniz.Ve elden kaçırma korkusuyla her söylediğine olur demeyeceksiniz,açık ve net olacaksınız yani.
oldukça cesursunuz.. neler okuyoruz neler duyuyoruz. umarım şanslısınızdırda o günü sorunsuz atlatırsınız. eve çağırmak genelde erkekler için farklı anlamlar içerir. tanımadığı birini hemde.
haklı sayılırsınız aslında. bu sizin davranışlarınızla şekillenecek bir şey. daha da önemlisi karşıdaki adamın aç olup olmamasıyla ilgili. anlamak çok zor değil böyle adamları zaten artık.
diğer konuyla ilgili de, çok sade olun. başta tutukluk olur normaldir. konuştukça açılırsınız. ilk başta çok utanabilirsiniz, konuşmakta zorlanabilirsiniz ama ortak noktalardan yola çıkarak konuştukça zamanın nasıl geçtiğini bile fark etmezsiniz.
canım bende erkek arkadaşımla facebooktan konuştum buluştuk bi kafede üç ay sonra falanda çıkmaya başladık. iki yıldır sevgiliyiz şimdi. evde buluşmayın bence de seni keser doğrar o yüzden demiyorum ama insanın duygularını kontrol etmesi daha zor olur evde film izlerken hemen bi yakınlık da kurmaya çalışabilir soğursun belki o hareketlerinden. başka bir ilde deme o çok komik duruyor :) bu ilçede insanların yemek yediği bir restoran da mı yok? buluşun bir şeyler yemeye gidin bir iki saat yeter zaten ilk buluşma için. yanına giderken de nasılsan öyle ol. normal halinden ne daha bakımlı ol ne de doğal olucam diye daha bakımsız. kendince konuşacak konular belirle okulla ilgili olabilir,tayin olabilir, çevrenin durumu olabilir, vizyona giren bir film olabilir hem belki sinemaya gidelim diye de sözleşebilirsiniz, beğendiğin sanatçılar olabilir burda insanlar şöyle müzik dinliyorlar ben hiç sevmem ben bunları severim gibi konuşabilirsin almak istediğim bi albüm var ama daha alamadım de düşünceli ve sana karşı ilgiliyse o almak isteyecektir sana hem ilgisini test edersin hem de konuşmuş olursunuz. bir de ben hesap konusuna çok dikkat ederim. eğer o geliyorsa senin yaşadığın yere hesabı da sen öde beni kullanıyo mu acaba diye düşünüyo artık erkeklerin büyük çoğunluğu. umarım yardımcı olabilmişimdir. allah nasip ederse iyi haberlerini de bekliyoruz :)
canım bende erkek arkadaşımla facebooktan konuştum buluştuk bi kafede üç ay sonra falanda çıkmaya başladık. iki yıldır sevgiliyiz şimdi. evde buluşmayın bence de seni keser doğrar o yüzden demiyorum ama insanın duygularını kontrol etmesi daha zor olur evde film izlerken hemen bi yakınlık da kurmaya çalışabilir soğursun belki o hareketlerinden. başka bir ilde deme o çok komik duruyor :) bu ilçede insanların yemek yediği bir restoran da mı yok? buluşun bir şeyler yemeye gidin bir iki saat yeter zaten ilk buluşma için. yanına giderken de nasılsan öyle ol. normal halinden ne daha bakımlı ol ne de doğal olucam diye daha bakımsız. kendince konuşacak konular belirle okulla ilgili olabilir,tayin olabilir, çevrenin durumu olabilir, vizyona giren bir film olabilir hem belki sinemaya gidelim diye de sözleşebilirsiniz, beğendiğin sanatçılar olabilir burda insanlar şöyle müzik dinliyorlar ben hiç sevmem ben bunları severim gibi konuşabilirsin almak istediğim bi albüm var ama daha alamadım de düşünceli ve sana karşı ilgiliyse o almak isteyecektir sana hem ilgisini test edersin hem de konuşmuş olursunuz. bir de ben hesap konusuna çok dikkat ederim. eğer o geliyorsa senin yaşadığın yere hesabı da sen öde beni kullanıyo mu acaba diye düşünüyo artık erkeklerin büyük çoğunluğu. umarım yardımcı olabilmişimdir. allah nasip ederse iyi haberlerini de bekliyoruz :)
ben erkek arkadaşımdan çok daha güzelim ama adam öyle bi psikolojiye soktu ki sanki o brad pitt yani mesele özgüven canım benm
he işte ya tam benim aklımdan geçenler. tamamen katılıyorum yazdıklarınıza. görürlerse görsünler yahu koca kadınsınız, sanki ayıp bir şey yapıyorsunuz. hepimiz artık çevre korkusundan eve girip çıkarken bile tedirgin olur hale geldik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?