ilk buluşma hakkında yardım??

Hayir at bu düşünceyi kafandan kimse dediklerin kimlerki ??
Kendi düşüncelerini önemse ve şuanda itibaren sen onu beğenecek misin acaba ? bunu düşünerek hareket et ve yine tekrarliyorum ne derse desin hemen kanma güvenme .. her dediginede evet deme kendi düşüncelerine uymuyorsa kisacasi kendin ol kendine güven baskada hiçbirşeyi düşünme ..

aslında haklsın kendi bulunmaz hint kumaşı değil.bu düşünceyi kafamdan atarım inşallah.evet demem zaten.elimi falan tutmak ister eminim ama olmaz:20:.çok sağol canımya:16:

evet gözlerine hayatta bakamam nasıl aşarım bilmiyorum:50: çok sağol canım
Bende ilk bulusmada aynı senın gibi heycanlıydım. Konusamam,yuzune bakamam vs. diye bi korkum vardı. Ama hıc öyle olmadı. Gayet normalce konustum bıraz utanma oldu ama hıc bekledıgım gıbı asırı bısey olmamıstı . Gözleri yeşildi çok dikkat cekıcıydı. Gözunun ıcıne bakabılıyodum :D Oda bakıodu.Acayip hoslanmıstım ya :D yani bulusmadan önce bıri ''onun gözunun içine bakabılırmısın? dese'' direk- hayır - derdım .D Ama bide karsı taraftan elektirik alınca gercekten her sorun çözülüyor. Hersey çok guzel oluyo. Yani sonucta olumlu olmustu :66: :66: :66: Kendin ol ve rahat ol gerısı gelır. :1:

Bende ilk bulusmada aynı senın gibi heycanlıydım. Konusamam,yuzune bakamam vs. diye bi korkum vardı. Ama hıc öyle olmadı. Gayet normalce konustum bıraz utanma oldu ama hıc bekledıgım gıbı asırı bısey olmamıstı . Gözleri yeşildi çok dikkat cekıcıydı. Gözunun ıcıne bakabılıyodum :D Oda bakıodu.Acayip hoslanmıstım ya :D yani bulusmadan önce bıri ''onun gözunun içine bakabılırmısın? dese'' direk- hayır - derdım .D Ama bide karsı taraftan elektirik alınca gercekten her sorun çözülüyor. Hersey çok guzel oluyo. Yani sonucta olumlu olmustu :66: :66: :66: Kendin ol ve rahat ol gerısı gelır. :1:

ne güzel senin buluşma hikayen:nazar:.inşallah benimde böyle olur.çok teşekkür ederim:70:

aslında haklsın kendi bulunmaz hint kumaşı değil.bu düşünceyi kafamdan atarım inşallah.evet demem zaten.elimi falan tutmak ister eminim ama olmaz:20:.çok sağol canımya:16:

Aynen kesinlikle değil .. onu birak hiç kimse bulunmaz hint kumasi değil.. inşallah atarim değil bi an önce hatta suan atmalisin ..
Bencede olmamasi daha iyi ama ortama bağli masum bi el tutuşundan birşey olmaz bence ki eğer olursa tabii . ama daha ilerisiii cxx ilk günden ağirliğini koru derim
Rica ederim ama bunlar seni rahatlatmak için değil gerçeklerrrr :34:

canım bende sevgilimle internette tanıştım.
daha önce hiç görmemiştim.
anlatıyım sana ilk buluşmada neler olduğunu.
heyecanımı yenmeye çalıştım gidene kadar.
kendime güvenen biriyim zaten dahada güvendim.
kendimi nasıl rahat hissedersem öyle davranıcam diye söz verdim kendime, kasmadım.
gördüm sonra, elbette heyecanlıydım ama hiiç belli etmedim.
kendiliğinden açıldı konular konuşyukta konuştuk.
bu kesinlikle çok önemli sakın sus pus olmaz.
şimdide 14 aydır çıkıyoruz :nazar:

Aynen kesinlikle değil .. onu birak hiç kimse bulunmaz hint kumasi değil.. inşallah atarim değil bi an önce hatta suan atmalisin ..
Bencede olmamasi daha iyi ama ortama bağli masum bi el tutuşundan birşey olmaz bence ki eğer olursa tabii . ama daha ilerisiii cxx ilk günden ağirliğini koru derim
Rica ederim ama bunlar seni rahatlatmak için değil gerçeklerrrr :34:

elini tutarsam kesin beni ucuz kızlardan sanar o.o tutunca ben tutarım sanıyordum.ama dediğinden sonra hayatta tutmam.haklsıın ağırlığımı korumam lazım..
:71:

canım bende sevgilimle internette tanıştım.
daha önce hiç görmemiştim.
anlatıyım sana ilk buluşmada neler olduğunu.
heyecanımı yenmeye çalıştım gidene kadar.
kendime güvenen biriyim zaten dahada güvendim.
kendimi nasıl rahat hissedersem öyle davranıcam diye söz verdim kendime, kasmadım.
gördüm sonra, elbette heyecanlıydım ama hiiç belli etmedim.
kendiliğinden açıldı konular konuşyukta konuştuk.
bu kesinlikle çok önemli sakın sus pus olmaz.
şimdide 14 aydır çıkıyoruz :nazar:

kadere bak internet ha çok güzel ya.Allah ayırmasın canım:nazar:.dediğin gibi heyecanımı yenmem lazım.heyecan olursa gerisi gelir.herşeyi mahfederim.
:1:

elini tutarsam kesin beni ucuz kızlardan sanar o.o tutunca ben tutarım sanıyordum.ama dediğinden sonra hayatta tutmam.haklsıın ağırlığımı korumam lazım..
:71:

Zaten sakin sakin ilk sen tutmaaaaya kalkişma :D Benim demek istedigim hani sohbetiniz güzel gider fln sonra o masum bi tutuş yaparsa geri çekme bunda bi kötülük yok basitlikte değil yani cnm . Ama diğer baska türlü el tutmadan fln ilerisi olursa uzak dur o zaman pek güzel olmaz gibi geliyor bana.. bu tür şeyler olan var ama bence olmamasi çok iyi neyse işte öyle bir durumda ağirliğini koru diğer türlü baska kendini hiiç kasma içinden geldigi gibi ortama uyarak bi de diiiiim dik dur karşiisnda otururken fln :)

olumsuz olma.böyle düşünmen gerçekten olumsuzlukları kendine cekmene neden olacaktır.giyimine, sacına, makyajına,konuşmalarına özen göster.İlk buluşma için ikinizinde ilgisini ceken ortak konulardan konusun ve en önemlisi oldugun gibi ol sakın farklı bi kimliğe bürünecegm diye kendini kasma

bence telaş yapmaya gerek yok heyacan olması çok normal ama gayet rahat ol kasma kendini sadece kendin ol ve kimse kimseyi beğenmek zorundada değil beğenmesede boşver sen sadece neysen o ol

Heyecanını çok içten yaşadım tatlım . 1 sene önce tam bu zamanlar bu stresi yaşıyordum:)
Panik atağm var benim azıcık heyecanlansam ellerim deli gibi titrer . İnanılmaz heyecanlıydm o , bir o kadar rahattı :)
Neyse öncelikle tatlım kaşlarını yüzündeki fazla tüyleri falan ihmal ettirme aldır . Güzel bir fön çektir düz bir fön olsn bence . Hafif bir makyaj yap . Ve doğal giyin normalde bi kot bi tişört giyiyorsan sırf o güne özel elbise falan giymeye kalkma rahat hissetmezsin çünkü kendini . Ki rahatlık 1.şartımız:)
İlk anda gözlerine bakmaya çekinebilirsin ama sonra sonra sohbet ederken rahatlarsın :) .
2.şartımız heyecanlı olduğunu çok yansıtma kendilerini bişi sanıyorlar snra:D
3.şartıımız Sensin o ve seni sen olduğun için istemeyen biri gitsin mağazaların önündeki cansz mankenlerle çıksın:D:D

Back
X