- 14 Kasım 2009
- 742
- 25
- 118
- Konu Sahibi bittersweets
-
bence ödemeyi teklif etmelisin zaten o da teklifini geri çevirecektir
ama teklif ederken yalandan değilde gerçekten ödeyecekmiş gibi elini cüzdanına atmalısın itiraz etmezse de hakikaten ödemelisin.
ekşide hesabı erkeğe ödeten kızlar hakkında yazılanları okumanı tavsiye ederim.ilk izlenim daha sonraki buluşmalarda bir o bir sen ödersin hep ona ödetme.
Davet eden kimse hesabı da o ödemelidir bence ki sanırım daveti yapan o ..Hesabı da erkeğin ödemesi yakışık alır ,size ödetirse bir daha görüşmeyin
teklif edin üstelemeyin :) ay çok güzel heyecanlar
Hamleyi kesinlikle yap.. hani zaten ödetmez, ama en azindan onun davranisini görmüs olursun :).
Bu hesap ödeme kavgası hiç sevmediğim şeydi. Eşimle de sevgiliyken o kadana kibardı ki. Hesap hiç masaya gelmezdi,getirtmezdi. Lavaboya kalkar ödeyip gelirdi canım kocişim
Bayıldım bunabence en uygun erkek davranışı budur, en azından ilk buluşmada, çünkü biçok kadın bu ikileme düşer..
Ben de hep düşerim ilk buluşmalarda. Bazen de adamların halinden kestiriyosun. Kimisi teklif ettiğinde çok bozulacak tipten oluyor mesela, bazılarına da ödetmeyeceğini bildiğin halde kibarca teklif etmekten çekinmiyosun..
Çok güzel heyecanlar, ben yaşamayalı baya oldu
En büyük derdin bu olsun sana güzel şanslar diliyorum, inşallah hakkında hayırlısı olur
Ben de böyle dert istiyoruumm
Sonucu da öğrenelim lütfen buluşmadan sonra
İş yerinde olmasam kahkaha atcamHesap masaya gelirse çantaya yönel beraber ödeyelim de.Tamam derse bir daha görüşme. Kesinlikle reddederse bi daha görüş.
Hesap hiç masaya gelmeden direk kendi öderse o zamanda evlen
Bayıldım bunabence en uygun erkek davranışı budur, en azından ilk buluşmada, çünkü biçok kadın bu ikileme düşer..
Ben de hep düşerim ilk buluşmalarda. Bazen de adamların halinden kestiriyosun. Kimisi teklif ettiğinde çok bozulacak tipten oluyor mesela, bazılarına da ödetmeyeceğini bildiğin halde kibarca teklif etmekten çekinmiyosun..
Çok güzel heyecanlar, ben yaşamayalı baya oldu
En büyük derdin bu olsun sana güzel şanslar diliyorum, inşallah hakkında hayırlısı olur
Ben de böyle dert istiyoruumm
Sonucu da öğrenelim lütfen buluşmadan sonra
Geçen hafta böyle bir ilk buluşma yaşadım. Öğle arası bir kahve içimlik bir buluşma. Benim yaşadığım semte gelmişti. Kalkarken adisyonu aldım, dur ne yapıyorsun olmaz öyle şey falan dedi. Ben de misafir sayılırsın benden olsun lütfen dedim. Ödeyene kadar 3-4 kez itiraz etti ama ben çok kararlıydım, her birini kibarca reddettim, ödemeyi yaptım. Şaşkınlık içinde baktı kaldı "çok uzun yıllardır hesap ödeyen bir kız görmemiştim" dedi. Ben de "unutma o zaman" dedim :))
Aslını isterseniz bunun çok önemli olmadığını, cimrilik hakkında da bir fikir vermediğini düşünüyorum. Şahsen eski nişanlım flört ve nişan aşamalarında büyük bir karizma ve erkeklik gösterisi eşliğinde hesabı hep kendi öder, taksi tutup beni evden alır eve bırakırdı. Ne çok değer veriyor ne cömert adam örneği değil mi? Ama işler ciddiye bindiğinde tüm parasal şeyleri üzerime nasıl yıktı anlatamamAyrıldıktan sonra da şuralara şu kadar masraf yaptım senin payına bunlar düşüyor diye önüme sıkı bir adisyon koymuştur kendileri Ben ne yaptım söylediğinin 2 katını ödeyip, bundan sonra senin parandan bana geçen tek kuruş yoktur deyip, çekip gittim. Daha da komiği bunlardan sonra bile kapımı aşındırıp "barışalım " demesi :)) he canım buldu altın yumurtlayan tavuk, kaçırmayayım dedi :)
Geçen haftaki davranışım bu yaranın sonucu olabilir, hesap problem değil, bu tür konularda rol yapmayan, dürüst ve ahlaklı insan olsun erkekler de, kadınlar da...
Derdinizi cok sevdim:) umarim ilk bulusma iyi bir baslangica vesile olur. Bence de teklif edin ama kabul etmezse ısrar etmeyin. iyi haberlerinizi bekliyoruz:)
Ahhh ahh kocisimle flort donemimiz aklima geldi bende çalışıyordum o da hep hesabi oderdi cuzdanini gormezdim bile hep masa altndan oderdi şimdi evliyiz birde kizimiz var iki aylik artik bende ismarliyorum arada :))
Ben de sevgilimle ilk buluştuğumuzda sadece su içmiştim eheheh :)))
Ödemeye giderken de usulen ''birlikte ödeyelim'' demiştim, o da ''lütfen'' diyince ödemedim tabiiki :)
Tatlı şeyler bunlar :)
Mutluluklar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?