- 26 Haziran 2013
- 2.591
- 4.976
- 133
- 32
- Konu Sahibi pemberuzgargulu
-
Her ne kadar ''benim açımdan '' arkadaşça bir buluşma olsa da ben sırf siyaset konuşmak için buluşmadım sonuçta. Eğer yüz yüze birbirimize karşı olumlu şeyler hissetseydik arkadaşlıktan öteye gidilebilirdi. Ama gerçekten arkadaş olarak da anlaşamayağım bir tip olduğu için bu sorunları yaşadım.
Teşekkür ederim size de yorumunuz için :)
şimdi mesaj atmış naptın ne ettin diyebence hiç mesaj atma.
o atarsa da soğuk kısa cevaplar ver anlasın.
onun okuduğu bölüm siyasete ilgili benim ki ise sağlık sektörü çok farklı yani. Biraz da aşağılık kompleksine girip kendini iyi olduğu alanlarda ön plana çıkarmak istediğini farkettim.ya haklısınız. sonradan okudum 'sen anlamazsın' fln demiş. bu gerçekten itici. ablam bile bana dese nerden biliyosun derim
cevap verme bakalım ne diyecekşimdi mesaj atmış naptın ne ettin diye
şimdi mesaj atmış naptın ne ettin diye
evet en mantıklısı bu gibi. Teşekkür ederim :)normal arkadaşça konuşmaya devam edip yavaş yavaş kes bence.
dışardayım sonra konuşalım dedim :/cevap verme bakalım ne diyecek
Su gunlerde moda siyasetaynen zaten siyasetle içli dışlı biri de değili çok bunu da önceden konuşmuştuk. bir de iki de bir sen anlamazsın şimdi tabi ama diye konuya girdi. Neyse inşallah o da anlamıştır sıkıldığımı.
Aynen. Hem kirilmamis olur.normal arkadaşça konuşmaya devam edip yavaş yavaş kes bence.
ay bu çok ağır olmaz mı ya :) hem anlar bence yalan olduğunu bi günde ne değişti kime aşık oldun demez miBirinden hoşlanmaya başladım bir anda oldu vs deyin . Sanki kankanıza anlatıyor gibi.. Hiç beklemiyordum böyle bir şeyi aşk mı bu acaba vs deyip kaçmasını bekleyin
öyle yapıyorum şu an. dün işim var sonra konuşalım mı dedim. hala da yazmadım bakalım ne olacak.Mesajlarina gec cevap ver
Gecistir hep oda bisure sonra anlar
Tabi akli kit degilse
devam etmek ıstemıyorsanız cok uzatmadan soylenmesı gerekır bana gore.
Ben hep arkadaşça konuşmaya çalıştım baştan beri çünkü birini yüzyüze görmeden flört etmek istemedim. o yüzden şimdi seni beğenmedim dersem zaten arkadaş değil miydik demez mi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?