- 21 Temmuz 2016
- 45
- 17
- 3
- Konu Sahibi pemberuzgargulu
-
aynen zaten siyasetle içli dışlı biri de değili çok bunu da önceden konuşmuştuk. bir de iki de bir sen anlamazsın şimdi tabi ama diye konuya girdi. Neyse inşallah o da anlamıştır sıkıldığımı.Poff ilk gorusmede siyaset ne kadar gereksiz
Geveze adam da hic cekilmez
Isinamadiysan gorusme bitir
Romantik bir ilişki başlatmak için mi buluştunuz yoksa arkadaşça mı?
Romantik sebeplerse konuşun dürüstçe.
Arkadaşça buluştuysanız gerek yok, insan arkadaşlarını çekici bulmak zorunda değil. Zamanla uzaklaşırsınız zaten kişilikleriniz uyuşmuyorsa. Ama ben senden hoşlanmadım, arkadaş kalmayalım demek komik olur.
Benim de tam anlatmak istediğim buydu. O her ne kadar konuyu romantizme getirmeye çalışsa da ben hep arkadaşça konuşup buluşacağımızı vurguladım. O yüzden de şimdi senden hoşlanmadım demek olmaz, ama bi daha buluşmak falan da isteyebilir bu durumda.
hahaha yorumunuza çok güldüm. Zaten öyle ciddi bi ilişki yaşamışlığım da yok ama bu erkekler hakkaten ilginçler.Acaba ilk buluşmada kızla siyaset konuşma aklını kimden aldı.
Belli ki çok iyi niyetli ! bi arkadaşı ona kızlar siyâsetten çok hoslanir demiş
Teşekkür ederim yorumunuz için.. Ben de zaten başlarda çok karşıydım ama düzgün birisi belli o yüzden kalkıp gittim bildiğim yerde buluştum yoksa cesaret edemezdim..1.Bir daha böyle birşeye kalkışma canım internet üzerinden.
2.mesaj atınca çok sonra ve kısa cevap ver.Anlar anlamazsa engelle
yaa ne güzel Mutluluğunuz daim olsun.. Ama bi o niyetle buluşmadık internetten arkadaşça konuştuğum biriyle yüz yüze de görüşmek gibiydi. O yüzden şimdi elektrik alamadım diyemem. Zafen elektrik almayı geçtim hani normalde arkadaşça da anlaşamayacağım biri gibi garip biraz:)Dimdik söle.olmadı elektirik alamadım de.
NOT:elektirik alamadım bu iş olmaz dediğim adamla evliyim ve körkütük aşık olarak.
Anladım öyle yapıcam artık. Bence o da anladı zaten de bakalım yazmazsa benim işime gelir artık.pemberuzgargulu buluşmak isterse geçiştirirsin. Ama diğer türlüsü olmaz bence. Saçma olur yani.
öyle yapıcam sanırım. yazmadı zaten inş da yazma böylece kapanır konu.soguk az .gec yaz anlar zaten salak değil ya:)
Maksat kırılmasın zaten yoksa ben de bi sürü sebeb sayardım da boşuna kin beslemesin bana.Uzatmaya gerek yok bence
Sizden elektrik alamadım diyordum ben böyle kişilere
Mantıklı sebep göstermeye de gerek yok
Hem de kırılmamış oluyorlardı
Romantik bir ilişki başlatmak için mi buluştunuz yoksa arkadaşça mı?
Romantik sebeplerse konuşun dürüstçe.
Arkadaşça buluştuysanız gerek yok, insan arkadaşlarını çekici bulmak zorunda değil. Zamanla uzaklaşırsınız zaten kişilikleriniz uyuşmuyorsa. Ama ben senden hoşlanmadım, arkadaş kalmayalım demek komik olur.
Her ne kadar ''benim açımdan '' arkadaşça bir buluşma olsa da ben sırf siyaset konuşmak için buluşmadım sonuçta. Eğer yüz yüze birbirimize karşı olumlu şeyler hissetseydik arkadaşlıktan öteye gidilebilirdi. Ama gerçekten arkadaş olarak da anlaşamayağım bir tip olduğu için bu sorunları yaşadım.aynen katılıyorum. ve arkadaşça bir buluşma olduysa bence siyaset konuşmak itici değil; şu günlerde gündem bundan ibaret.
sizde konuyu değiştirebilirdiniz bence.
benimde mesela arkadaşım var her gün yazışıyoruz. ben bunun altında bişey aramıyorum. ilerde ne olur bilmem tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?