- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 28
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Aşırı heyecanlıyım gerçektenAyyyyy en heyecanlı zamanlariçini rahat tut birşey olmaz bence kendine güven
O senin resimlerini görmedi mi ?? Ve neden onun sadece tek resmini gördün ? Sosyal medyası yok mu ?Aşırı heyecanlıyım gerçekten
O benim hiç resmimi görmedi,bende onun sadece wp'e koyduğu resimden gördüm.O senin resimlerini görmedi mi ?? Ve neden onun sadece tek resmini gördün ? Sosyal medyası yok mu ?
Neden?O benim hiç resmimi görmedi,bende onun sadece wp'e koyduğu resimden gördüm.
Ondan hiç resim istemedim,o da benden istemedi.Daha önce resim attığım kişiler beni beğenmeyince sanırım ben de önyargı oluştu,resmen resim atmamam gerektiğini ona hissettirdim.Neden?
ona güveniyorum,farklı birinin fotosunu kullanacağını sanmıyorum.İlk buluşmalar evet çok heyecanlı ama her türlü teknoloji varken , birbirinizi görmeden buluşmak biraz sıkıntılı .. umarım whatsapptaki foto konuştuğun kişiye aittir ..
Ama neden resmini göstermedin?O benim hiç resmimi görmedi,bende onun sadece wp'e koyduğu resimden gördüm.
Nerede tanıştınız ki? Bence görüşmeden önce iki taraf birbirini görmeli diye düşünüyorum. Seni hiç görmemiş ne bileyim bana tuhaf geldi.
Bu da olabilir tabi ama özgüvenim düşük.Ondan o beğenmez diye düşünüyorum hep.Sen beğenilmeyeceğini düşünüyorsun ama belki de bu kadar heyecana rağmen sen onu beğenmeyeceksin
Yanlış anlamayın ama bu tarz internetten tanışıp da fotoğraf yollamayan/gizleyen kişiler genelde dış görünüşünü beğenmeyen kişiler oluyor. O da fotoğraf yollamadığına göre kendini beğenmiyor olabilir. Yani ikinizde de ortak korkular mevcut o yüzden rahatlayın. Bence çirkin de değilsinizdir sadece özgüveniniz düşüktür onu da zamanla yükseltebilirsiniz.Ondan hiç resim istemedim,o da benden istemedi.Daha önce resim attığım kişiler beni beğenmeyince sanırım ben de önyargı oluştu,resmen resim atmamam gerektiğini ona hissettirdim.
onun fotoğraf atmak konusunda bir çekincesi olduğunu düşünmüyorum,isteseydim atardı.Wpde fotoğrafı var zaten.Yanlış anlamayın ama bu tarz internetten tanışıp da fotoğraf yollamayan/gizleyen kişiler genelde dış görünüşünü beğenmeyen kişiler oluyor. O da fotoğraf yollamadığına göre kendini beğenmiyor olabilir. Yani ikinizde de ortak korkular mevcut o yüzden rahatlayın. Bence çirkin de değilsinizdir sadece özgüveniniz düşüktür onu da zamanla yükseltebilirsiniz.
Yine de buluşmadan önce fotoğraf paylaşılmaması bende çok büyük soru işareti bırakırdı insan görüşeceği kişiyi görmek ister özellikle fotoğraf çekip yollamanın bu kadar kolay olduğu bir devirde.
öyle biri olduğunu düşünmüyorum ama dikkat edeceğim.7 777mutluluk ilk chat zamanlarında kaldı sanıyordum böyle görüşmeler,dikkat et bari böbreklerini çalmasınlar.
Hiç istemedi,sanırım bu benden kaynaklı.Benim sert tavırlarım sanki istememesi gerekli gibi bir his uyandırmış olabilir.hiç fotoğraf istemedi mi? yoksa istedi siz mi atmadınız?
Senin geçtiğin yollardan biz de geçtik güzelim senin gibi bir arkadaşım aylarca netten birisiyle konuştu bundan yaklaşık bikaç yıl önce adam evli çıktı, bir tane fotoğrafını gördüğün adama bu ne güven,bari görüntülü filan konuşun. Mevzu internetten tanışmak değil yalnız olsam belki ben de şansımı denerdim de bari iyice tanımaya çalış.öyle biri olduğunu düşünmüyorum ama dikkat edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?