İlk Buluşma Stresi...

777mutluluk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2018
2.537
2.396
133
28
Merhaba KK'nın güzel kadınları,off bu aralar aşırı stresliyim.Gelecek hafta finallerim başlıyor ama finallere odaklanamıyorum.Çünkü sanaldan biriyle bayadır konuşuyorum,o da üniversite okuyor.Yılbaşında okuduğu yerden benim yaşadığım yere gelecek,halası burada oturuyor.Onda kalacakmış 1 hafta.Buluşalım dedi,ben de kabul ettim ama çok korkuyorum ya beni beğenmezse(dış görünüşümü beğenmiyorum,bu konuda kendime pek güvenim yok.)Telefonda çok iyiz,telefonda konuşmuşluğumuzda var ama beni hiç görmedi,ben onun sadece 1 resmini gördüm.Ortak bir yerde buluşup bir cafeye falan gideriz diye konuştuk ama şu an korkularım tavan yapmış durumda.Ya beni beğenmezse o zaman özgüvenim iyice yere batar diye düşünüyorum.Bir tarafımda git aman ne olacak ki diyor.Zaten gerçekten sevmişse senin dış görünüşüne değil,karakterine,seninle geçirdiği vakte bakar diyor.Şu an aşırı stresliyim.

Nerede tanıştınız ki? Bence görüşmeden önce iki taraf birbirini görmeli diye düşünüyorum. Seni hiç görmemiş ne bileyim bana tuhaf geldi.
Sen beğenilmeyeceğini düşünüyorsun ama belki de bu kadar heyecana rağmen sen onu beğenmeyeceksin
Bu da olabilir tabi ama özgüvenim düşük.Ondan o beğenmez diye düşünüyorum hep.

Ondan hiç resim istemedim,o da benden istemedi.Daha önce resim attığım kişiler beni beğenmeyince sanırım ben de önyargı oluştu,resmen resim atmamam gerektiğini ona hissettirdim.
Yanlış anlamayın ama bu tarz internetten tanışıp da fotoğraf yollamayan/gizleyen kişiler genelde dış görünüşünü beğenmeyen kişiler oluyor. O da fotoğraf yollamadığına göre kendini beğenmiyor olabilir. Yani ikinizde de ortak korkular mevcut o yüzden rahatlayın. Bence çirkin de değilsinizdir sadece özgüveniniz düşüktür onu da zamanla yükseltebilirsiniz.
Yine de buluşmadan önce fotoğraf paylaşılmaması bende çok büyük soru işareti bırakırdı insan görüşeceği kişiyi görmek ister özellikle fotoğraf çekip yollamanın bu kadar kolay olduğu bir devirde.

onun fotoğraf atmak konusunda bir çekincesi olduğunu düşünmüyorum,isteseydim atardı.Wpde fotoğrafı var zaten.

öyle biri olduğunu düşünmüyorum ama dikkat edeceğim.
Senin geçtiğin yollardan biz de geçtik güzelim senin gibi bir arkadaşım aylarca netten birisiyle konuştu bundan yaklaşık bikaç yıl önce adam evli çıktı, bir tane fotoğrafını gördüğün adama bu ne güven,bari görüntülü filan konuşun. Mevzu internetten tanışmak değil yalnız olsam belki ben de şansımı denerdim de bari iyice tanımaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…