İlk Buluşma Stresi...

Hiç istemedi,sanırım bu benden kaynaklı.Benim sert tavırlarım sanki istememesi gerekli gibi bir his uyandırmış olabilir.

keşke buluşmadan önce atsanız bir fotoğraf. yüz yüze beğenilmemek daha çok üzebilir sanki bilmiyorum. ama hani "al bak bu da benim" gibi değil de, mesela güzel bir ışık yakalayıp "ay ışık ne kadar güzell" ayağına bir foto yollayın. benim klasik taktiğimdir flörtte :dd

haklısınız,iyice tanımaya çalışacağım.

Beğenmezse her türlü üzüleceğim.Her türlü senaryoya kendimi hazırlayıp öyle gideceğim.

Bu heyecanı yaşamak için şuan neler vermezdim

Ondan hiç resim istemedim,o da benden istemedi.Daha önce resim attığım kişiler beni beğenmeyince sanırım ben de önyargı oluştu,resmen resim atmamam gerektiğini ona hissettirdim.
Bence fotoğrafını koy watsaptan falan görsün . Hoşlanırsa gelir hoslanmazsa da hiç vakıt kaybetmemıs ve üzülmemiş olursun.

Son düzenleme:
Bizde eşimle sizin gibi durun yaşadık ben resim göstermedim beğenmez gibisinden korkularım vardı aylar geçti aradan ilk buluşmamız gerçekleşti ve çok güzeldi herşey umarım seninde güzel geçer biraz cesaret sadece 6 senelik evliyiz şuan diyorum başka olsa kabul etmez yani aşk işte .

Sen kendini beğenmeyip , acaba o da beni beğenmez mi diye düşündüğün süre beğenilmiyceksin. Bu çocukta beğenmiycek seni hazırlıklı ol.
Çünkü bu negatif enerjiye büründüğün için karşındaki sana pozitif bakamaz.
Özgüvenli ol biraz.
"Ben onu beğenirmiyim acaba" diye düşün.

Benim çok tuhafıma gitti ya. Hadi sen özgüvensizsin fotoğraf atmadın diyelim, eklemedin sosyal medyadan falan. Bu adam niye hiç adını sanını bilmediği, tipini dahi görmediği birisiyle buluşmaya gelsin - kaldı ki erkekler bu konuda daha fena olur. İki ihtimal var ya kendisi de seninle gerçek fotoğraflarını paylaşmadı ya da art niyetli bir tip.

Dikkat et, hevesini kaçırmak istemem ama bu iş yaş gibi. İyi şeyler hissetmedim açıkçası.

Bana ay çok hoşluk bir konu gibi gelmedi bu konu ürkütücü hatta. Hadi siz kilo veya başka sebepten işinize gelmiş göstermemişsiniz o kişi niye bilmediği biriyle görüşüyor? Ya oda fotoğraftaki gibi değil muhtemelen en iyi fotosudur yada niyeti bozuk. Nerde tanıştınız ki sosyal medya olmadığı belli chat falan deme de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…