- 9 Kasım 2018
- 405
- 910
- 18
- 35
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Siz yine de dikkat edin görüşmeye giderken.Hiç istemedi,sanırım bu benden kaynaklı.Benim sert tavırlarım sanki istememesi gerekli gibi bir his uyandırmış olabilir.
Hiç istemedi,sanırım bu benden kaynaklı.Benim sert tavırlarım sanki istememesi gerekli gibi bir his uyandırmış olabilir.
haklısınız,iyice tanımaya çalışacağım.Senin geçtiğin yollardan biz de geçtik güzelim senin gibi bir arkadaşım aylarca netten birisiyle konuştu bundan yaklaşık bikaç yıl önce adam evli çıktı, bir tane fotoğrafını gördüğün adama bu ne güven,bari görüntülü filan konuşun. Mevzu internetten tanışmak değil yalnız olsam belki ben de şansımı denerdim de bari iyice tanımaya çalış.
Beğenmezse her türlü üzüleceğim.Her türlü senaryoya kendimi hazırlayıp öyle gideceğim.keşke buluşmadan önce atsanız bir fotoğraf. yüz yüze beğenilmemek daha çok üzebilir sanki bilmiyorum. ama hani "al bak bu da benim" gibi değil de, mesela güzel bir ışık yakalayıp "ay ışık ne kadar güzell" ayağına bir foto yollayın. benim klasik taktiğimdir flörtte :dd
İnşallah öyle bir şey yoktur.E sosyal medyalarınızdan eklemeyi düşünmediniz mi hiç ? Dikkat edin sevgilisi falan olabilir.
O sosyal medya hesabını verdi,ben dış görünüşüme güvenmediğim için onu ekleyemedim.E sosyal medyalarınızdan eklemeyi düşünmediniz mi hiç ? Dikkat edin sevgilisi falan olabilir.
Bu heyecanı yaşamak için şuan neler vermezdimMerhaba KK'nın güzel kadınları,off bu aralar aşırı stresliyim.Gelecek hafta finallerim başlıyor ama finallere odaklanamıyorum.Çünkü sanaldan biriyle bayadır konuşuyorum,o da üniversite okuyor.Yılbaşında okuduğu yerden benim yaşadığım yere gelecek,halası burada oturuyor.Onda kalacakmış 1 hafta.Buluşalım dedi,ben de kabul ettim ama çok korkuyorum ya beni beğenmezse(dış görünüşümü beğenmiyorum,bu konuda kendime pek güvenim yok.)Telefonda çok iyiz,telefonda konuşmuşluğumuzda var ama beni hiç görmedi,ben onun sadece 1 resmini gördüm.Ortak bir yerde buluşup bir cafeye falan gideriz diye konuştuk ama şu an korkularım tavan yapmış durumda.Ya beni beğenmezse o zaman özgüvenim iyice yere batar diye düşünüyorum.Bir tarafımda git aman ne olacak ki diyor.Zaten gerçekten sevmişse senin dış görünüşüne değil,karakterine,seninle geçirdiği vakte bakar diyor.Şu an aşırı stresliyim.
Güzel bir heyecan ama korkularımda var.Bu heyecanı yaşamak için şuan neler vermezdim
Bence fotoğrafını koy watsaptan falan görsün . Hoşlanırsa gelir hoslanmazsa da hiç vakıt kaybetmemıs ve üzülmemiş olursun.Ondan hiç resim istemedim,o da benden istemedi.Daha önce resim attığım kişiler beni beğenmeyince sanırım ben de önyargı oluştu,resmen resim atmamam gerektiğini ona hissettirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?