Bence sizi gayet de umursuyor ama belki zamana bırakmak istiyordur, zamanla bir şeyler olsun istiyordur, o yüzden ilgisini belli etmek istemiyor olabilir şuan. Bence siz şuan olduğu gibi devam edin, bozuntuya vermeyin hiç. Ben bir şeyler olacağınız seziyorum.
haklısın canım evet gerçekten çok rahatsız edyor arayıda soğutmak en mantıklısıda seviyoken de bunu yapamıyorum inan yapamıyorum.normal arkadas olaark görüyor evet emin oldum cnm bugn bilmişyorum kafama allak bullak oldu gerçekten çıkmazdayım :Sbak güzelim, madem kıskançlık olayı başlamış..bu durum seni çok rahatsız eder... istemeden elinde olmadan tuhaf tepki vermene yol açar.. sonra da kendini üzgün hissedebilirsin o tepkilerden ötürü... normal arkadaşlık yürütemeyeceğine eminsen yavaştan arayı soğut...arayı soğut derken çocuğa tavır takın demek istemiyorum...kendi içinden olayı bitirip ona göre az konuşmaya çalış... nedense bana seni sadece normal arkadaş görüyor gibi gelmiyor... ama sen öyle diyorsan öyledir...
Allah yardımcın olsun canım . Tabii zor . Çünkü bunu bende yaşamıştım . Çocuk benle hiç ilgilenmiyordu . Birgün bana cesaretini toplayıp açıldı . Bende çocuğa karşı boş değildim haniErkeklerle de pek iyi anlaştığım söylenemez . Neyse konuya gelelim . Bende açıldım ona . Yani böylece çıkmaya başladık . En uzun ilişkilerimden biri oldu diyebilirim . :) Tabii zaman ... Ama dahada sabredemeyeceksen açıl ona derim . Sonuçta yavaştan yavaştan soğuyacakmışsın . Düşüncem bu
Tanışıyorduk sınıftan . Birgün facede anlattı böyle böyle dedi . Durum bucan
ım çoçuk benle hiç ilgilenmiyıdu demişsin sonrada açıldı demişssin birazcık anlatırmısın anlamadımda
Bunu öncede dedm ama böyle şeyler duydukça ne varsa size anlatmak sizden yardım istemek istiyorum.Çoçuk eskisi gibi değil yani önce o konusurdu ben mesaj atmadan o atardı ama şimdi değil bazen saattlerdce bekliyorum ama tık yok.Benmle muahbbeti kesmiş olsa şunuda yapmaz.Ben selam verncede gayet güzel konusuyoruz yani muahhbetmiiz saatlerce devame diyo ama ben onun selamına alışmıısm maksat bencillik değil yanlıs anlmayın ama obana selam vermeyince kötü oluyorum işte.Neyse bugün muhabbet geçti dediki bi dakka sonra geldim dedi bir arkadas annen hastahanede film çektirdi dedi bende kötü oldum zaten özledim dedi arkadasıda hastahaende stajer hemşireymiş kim felan dedi anlamadım dedim oda gülerek benim eski hatun felan dedi arkadaslar anlicanız bu çoçuk beni arkadası olarak görüyor her e kadar muhabbetmiiz güzel olsada buna bugn daha çok inandım çok güzel konusuyoruz ama işin içine kızları sokunca okötü oluyorum.allah yukarda kızlrdan çok bahsetmyo ama bazende diyo muhabebtlerimiiz bugn şuraya gtitik şu kız şöyle yaptı böle yaotı diye bende gereksiz tepkiler vermemek için hmm tamma iyi şöyle böle diyip gülüyorum belli etmeyeyeim diye ama içim içimi öyle kemiriyoki anlatamam size ben ne yapmalıyım bu çoçuk beni hep arakadaıs olarak görmeye devamda edebiliir belli edersemde arkadaslııgnı kaybetmiş olurum napacağımı bilemedm çok büyük bi çımzdaydım
sende ona aynı şekilde davransana? çünkü bilemezssin ki belki o da taktik yapıo seni kıskandırıp ondan hoşlanıp hoşlanmadığını çalışıyo? bence bu ihtimal de olabilir. sen de ona aynı şekilde davran derim ben. mesela sen de ona bi arkadaşına bahsedermiş gibi bişiler anlat. de ki mesela ay şu çocuk dehşet yakışıklı, bak bu çocuk bana yanıktı bi zamanlar, biz onla önceden çıkıoduk falan. ya da off sınıfta bi çocuk takıldı yapıştı bırakmıo sinir oluyorum kırmak ta istemiyorum gbisine. eğer onda da varsa bişiler belli edicektr. ama eğer arkı olarak görüyosa da yapıcak bişi yok sen de unutmaya kendi yoluna devam etmeye bakarsın. allah yardmcn olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?