evet arkadaslar artık eskisi giib değil konusmuyor bana selam vermiyor ben bişey yapmadan selam veren hemen mesaj atan insan gitii artık ben selam verince anca öyle konusuyor.konusmamızda hiçbri farklılık yok yine ynı onusuyor ama ilk adıımı artık o atmıyor ben çok büyük bi hata ettm sanırım bundan sonra ne yapmam gereiyor yardımcı olurmusunuz kızlar lütfen ne yapacağımı bilemedm onla konusmamak içinde kendimi zor tutuyorum ama
Ayy kıyamam
Bir şeyler yapmaktan vazgeç artık
Zamana bırak bence
Kaçan kovalanır bunu da unutma
Eğer hoşlanırsa mutlaka bir adım atar bekle biraz sürekli atak yapma
teşekkür ederim inşallahGüzelim, yaşından dolayı sanırım biraz fazla sabırsızsın. Bir bekle, dinlen, ara ver...
İki ihtimal var önünde, ya bu çocuğa itiraf etmeyeceksin ya da açılacaksın.
1. seçeneği uygulamaya karar verirsen, unutma ki o başkalarıyla çıksa bile için acıyacak ve hiçbir zaman tepki gösterme hakkın olmayacak, tepki göstersen de neye kızdığını anlamlandıramayacak bile. Bir ilişkiye hazır olup olmadığını bu seçeneği uygulayarak anlayabilir misin emin değilim ama bu seçenek onun her daim senin yanında olmanı sağlayacak ama arkadaş olarak.
2. seçenekte karar verirsen, onu tamamen kaybetmeyi göze almış olman gerek. Çünkü sen ona açıldığında o ya tamam diyecek ya da ben hazır değilim bir şeylere diyecek ve sana arkadaşça bir açıklama yapacak. Eğer hayır derse her şey bitmiş olur ama eğer evet de derse senindir artık, yani ya hep ya hiç seçeneği bu yol.
Canım bu iki seçeneği iyi düşün ve öyle karar ver. Ama her iki seçeneğin sonuçlarına da kendini hazırlamayı unutma iyi ya da kötü.
İnşallah her şey gönlünce olur...
heyecanlı heyecanlı okudum Biz kızlar hep böle dalaveralar çeviririz :) Canım bence sen açılma çünkü kızlar açıldığında karşı tarafın ilgisi azalabiliyo heyecanı azalıyo Geç de olsa zaman ondan bekle derim
canım aslına bende açılmak istemiorum gerçekten bazen böle bazı şeyler kötü gidince anca o zman düşünüyoum ama uygulama konusunda kesnlkle bi hissiim olmuyo..umrım bekleyince herşey çok dahh ii olur kafam çok karısık çünkü
sakın yapma tatlım Benim de bi kere böle bi olay olmuştu Bi gün çocuk yolculuğa çıkıyodu merak ettim aradım mesajlar attım sonunda tele çıktı niye bu kadar merak ettin diye bağırdı Çocuk biz arkadaştık sanıyordum dedi ben de canım cicimli yakın davrandın dedim bi çok şey de konuşmuştuk dedim Mesajla yazmıştım Bi gün gelicek pişman olacaksın diye Sonra çocuk yolculuktan döndü ben yüz vermiyorum tabi Sonra o benim peşimden koştu Bana konuşalım dedi ben de bi tersledim bi tersledim Daha önceki kız arkadaşı aldatmış Korktum ilişkiden dedi Zaten bana ortak arkadaşımız o kimseye açılamaz gör bak yine sana kalıcak duygularını açıklamak demişti o yolculuk günü anlamış oldu iştesonra çıktık canım Ama ayrıldık sonra aileler anlaşamazdı din problemi öle işte tatlım :)
aslında hikayelerimiz benziyo canım arkadas ortak arkadas olayları felan :) ddiklerni düşünücem.ayrıca bişey daha sölemek istiyorum.dün bizim memlkette sınıf toplantısıı vardı.ondan onceki gee konusmustuk msnde demiştim işte yarın buluşmamız var die ikimizin ortak arkadası bizle gelecek tabi oda gelecek felan dedm artık senle takılmıyo felan die takıldık biraz birbimize.neyse biz bulustuk sınfcak bi 10 dakka sonra dısarıya bi baktım ki kardeşşiyle o geldi masaya oturdu.biz içerdeydik o dışarıya oturdu zorda olsa görülüyodu ama.çok şaşırdım bi an gerçi memlketimizde öle oturulacak 3 4 mekan felan var.neyse sürekli göz attım tabikide o bizden tarafa hiç bakmadı.erkek arkadaslarımız dısarıya ççıktı.sigara içmek için.neyse ortak arkadasım onun yanına gittii 10 dakka onunla oturdu dışarda.bu arada o hala içeriye bakmıyor.neyse kızlar hadi dışarıya çıkalaım dediler.herkes onayladı.dışarıya çıktık.2 metre felan berisinden geçtim selam vericektm yanındada tanımadııgm insanlar vardı.yanına gidemeddim o bakar die düşündüm çünkü samimyetm,iz var ve benmde onların içinde oldugumu biliyo.dneyse biz oturduk tam karşımda mesafler çok yakın deil ama baksa görecek ama hiç bakmadı bakmadan da kalktı gittii.çselam vermemesi çok zoruma gitti.ne yapmaya çalıştıgını anlayamaadım.bi gün önce benle sıkı fıkı konusuyor şakalaşıyor ama görünce selam vermiyor bakmıyor görmemzlikten felan geliyor gerçi aynısını bende yaptımda bilmiyorum yaptıgı herşey kfammı karıstırıyor
valla benim de kafam karıştı canım ama mesela şu an lale devri dizisi var ordaki çocuk ölen karısının kız kardeşine aşık oluyo ama kıza ters davranıyo çünkü böyle bir ilişki olamaz Belki ortak arkadaşınız onun seni arkadaşı gibi gördüğünü sandığı için öekiniyodur bi de böle durumlar var bi de kalbi kırıkmış zaman lazım bence O sana kötü davranıyosa üstüne gitme kaçan kovalanır unutma
Görüp te mi görmemezlikten geldi anlayamadım tam
Belki o da senin onun arkadaşlarından çekindiğin gibi senin arkadaşlarından çekindi
Gerçi tebessüm falan edebilirdi ama bilemedim
Ben açıklamamanda kararlıyım hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?