İlk buluşma tavsiyeler....

zeynep15

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2009
107
0
96
Antalya
Arkadaşlar merhaba herkese...Fazla uzatmadan konuya gireyim :) Ben üniversite biirnci sınfta İstanbul'da okuyorum.Daha bu sene geldim.Benm çok yakın bir erkek arkadaşım var erkek arkadaşım derken kankam yani :) Oda başka bir ilde okuyor görüşürüz sürekli msnden olsun başka yerde olsun akrabamda zaten.Bnun en yakın bi arkadaşı var biliyorum ben ama tanısmadık hiç çoçukluk arkadası bir kere memleketmde sokakta görmüştüm o beni hiç görmemiştir sanıırm.Neyse buda iknci terchlerle gelmiş istanbula burda okuyormuş bilmiyordum yeni öğrendim daha ben bi zmanlar bu çoçuktan hoşlanmıstım ama kmseye söylememiştim o zamanlar öyle olur ya bide ergenlikte zaten çokta görmemiştim bi kaç kere yolda.neyse ben bunun burda olduğunu duyunca heyecanlandım arkadasım söyledi benim yakın arkadasımda senin oraya felan geldi dedi çok şaşırdım aradada faceden denk geldğinde bakardım ona ama arkadas bile değiliz faceden normalde zaten tanımıyoruz birbirimizii.arkadasım bizi tanıstırdı tel numaralarmızı felan aldık facede arkadasız artık konusuyoruzda güzel daha tanısalı bi hafta felan oldu bide babamla babasıda akraba gibi bişeymiş sanıırm öylede bi sohbet ortamı yarattı bu durum.konustuk destek oluruz birbimize dedik daha tanımak için çok erken bi insanı ama bende güzel bi izlenim bıraktı kendisi düzgün biri olduguna inandım bi kaç arkadasıma da sordum çok iyi insandır dediler neyse böyle knusrken futboldan açıldı konu ben gidemiyorum bi türlü kısmet olmuyo dedm maçlara maçları çok severm.oda dedmki o zman ben seni iknci dönem bi maça götüreym dedi farklı takımlardanız bu arada.şakalaştık bile öylece otururum stadda benden bişey bekleme felan dedi ama seni götürürüm dedi.ondan sonra daha çok gezememiş.ordanda bi muahhbet açıldı o zman gttiğin yerlere benide götür dedi haftaya bi aksilk çıkmazsa berbaer gezmeye gidicez öyle anlaştık ve ilk buluşmamız olacak ben çok heyecanlıyım buraya bunu yazmamın asıl sebebide bu zaten neler yapmam gerekiyor öncelikle şunu biliyorumki arkadas olmadan olmaz bu işler bende öncelikle arkadas olmak istiyorum ama haftaya heyecanıma kaplıp belli etmekten korkuyorum bana neler önerebilirsniz ilk bluşma neler giyeyim nasıl davranayım nasıl olmalııyım şimdiden herkese teşekkürler :)

Ayyy çok masum geldi gözüme bu buluşma işiniz ama bence kendini aynaya baktığında nasıl heh tamam diyip güzel hoş hissediosan öyle git yanına gayet doğal ol ne makyajını abart nede kıyafetni nede haraketlerini hem oda sana karşı boş değil belli ki ve sonuçta oda napcağını bilmiodur şuanda şirin ol tatlı ol güzel ol git işte yahu :78:

Son düzenleme:
teşekkür ederim cnm umarım masum olur :) ama bugün kötü bişey duydum bence kötümüdür onuda bilemem yazımda bahsettiğim gibi ikimizin bi ortak arkadası var bugün onunla konustum.kendisine çok güvenirim dayanamadım söyledm daha doğrusu belli etmiştm anlamadımı ne direk o mu dedi evet dedim bana dedikleri şu o asla sana o gözle bakmaz dedi neden dedim bakmaz dedi sezgilerime güveniyorum dedi biz nasıl bakıyosak sana inan bana oda senn hakkında öylerkl düşünür dedi tmm dedm siz farklısınız yani sen seninle senelerdir tanısıyoruz çok yakın arkadasız ama o öyle değil daha yüzyüze hiç görüşmedik ki dedim lafı geveledi biraz sevdiği varmı sen onu söyle dedm yok herhalde dedi ama hoşlanıyo gibi birinden bişeyler söyledi net konusmadı daha doğrusu değişiktir dedi yani benim onun söyledklernden anladıgım seni üzer demek istedi sanırım biraz çapkın ben öyle hissettm tanısmadık o yüzden bişey söylemicem ama arkadasım sen onu arkadas olarak gör bu işi aklından çıkar bence dedi bende tmm dedm ama çıkmıyoki ha diyince ne yapacağımı bilemedm öle şaşa kaldım sadece haftayada buluşcak gibiyiz arkadas olarak nasıl davranırımkş bilemedm zaten şu an davranmam gereken şey buda bilmiyorum işte :S

Ama ne kadar yakından tanıdığıdı bi arkadaşıda olsa yinede bilemez bence he belki ona anlatmıştır başka bi kızdan bahsetmiştir oda sen üzülme diye sana demiodur ama madem öle neden senle buluşcakmış gitsin o kızla bulışşsun sen haline tavrına bakışlarına bak sna nasıl davrandığından bi çıkarım yaparsın ve ona göre çizersin yönünü çıksın canım aklından eğer sen onun aklında değilsen sen neden onu aklında taşıyasın ki? o sana nasıl davranıyosa öle davran o zaman hem ben erkeklerin de kızlarında arasındki bu arkadaşız kavramına inanmıyorum ya mutlaka bişi olur ateş barut sonuçta o yüzden hissettklerin zaten normal arkadaşım

tavsiye veren arkadaşın iyiliğini düşünmüş olsa bile sonuçta ikiniz henüz buluşmadınız... buluşunca belki çok etkileneceksiniz birbirinden... yami böyle peşin konuşmuş hoş olmamış... sen onu görünce zaten ortalama bir karara varırısın... kararlarında seni yönlendirmeye çalışması iyi niyetle d eolsa hoş değil... görüşünce kendin anlarsın... belki onun sandığı gibi biri değildir veya belki de öyledir... yaşayarak görmek lazım...

Teşekkür ederm kızlar evet haklısınız ben onu farklı görürken bi anda biriisii bi laf söyledi diye vazgeçemm sanırım.çünkü tanımayı gerçekten çok istiyorum.dün gece konsutuk sohbet ettk biraz.ben bi konu hakkında dalga geçiyodum buda dalga ama basıma geldi felan dedi ordan konu açıldı.bende anltmak istermisin dedim anlatmaya basladı.bi kere aşık oldum dedi hekrste bilir dedi ama en yakın arkadasım benm onu sevdgiimii bile bile gitti onla çıktı dedi ihnaet etti bana dedi onu anlattı korkuyorum dedi.anldıgım kadarıyla şu an birisini sevmiyor seviyorda olabiliir bilmiyorum ama sadece yaralı onu anladım.ama o arkadasım niye öle dedi hala onu çzmedim sevmiyosa bile.hala seviyomusuun dedm hayır dedi ama yaptıkları olay bana çok dokndu dedi kızıda tanıyorum ben böyle şeyler asla söylemek istemem ama pek sevilen bi kız değil arkadas ortamında.işte dediki iyiki olmamıs zaten aile yapıma uygun bi kız değildi dedi.olsaydı mutlu olamayabiliridim dedi.ama şu an cddii bişey yasamaya birisinii sevmeye kokruyorum dedi bende dedm ki sırf böyle bişey yasadın diye hayatını mahvedemezsn bu senin hakkın değil eğer böle kendinii kapatırsan dışarıya onları mutlu edersn dedm ancak.bu arada çoçuk öyle çekngen bi tip değil gayette sosyal birii.böyle böyle devma ettk derdimii birine anlatbilmek güzel dedi bende dinlerm dedm ama o anlatırken de içim acıdıı ne bilim kıza olan askını söyledi soncta bn gerçekten kötü oldum.beni arkadas olarak görüüyor sanıırm öylede görsün ilk baslarda hemen bişey olması saçma zaten umarım ilk buluşma güzel geçer ama dua edin kızlar

arkadaşlar büyük güne az kaldı pazar günü buluşcucaz inşallah son taktiklerinizi almak istiyorum birde eğer pazar günü hava kötü olursa o glmez diye düşünüyorum istanbulun biraz dısnda oturuyor ama istanbulda yine gelmesini de istiyorum çok hava kötü olursadaa gel diyemem çünkü daha önce bi sohbetimizde geçmişti hava kötü olmadıktan sonra bi çıkmaz diye inş hava güzel olur ama iyi olmazsada nasıl bi taktk uygulamalıyım

Devlet Meteoroloji'nin sitesinden baktım Pazar günü parçalı bulutlu ve 5-12 derece arası. Yani hava durumu açısından bir sıkıntı yok.

Diğer meseleye gelirsek, arkadaşınızın dediğine takılmayın. Önemli olan o insanın karakterine dair duyduklarınız ve o insanla bir şeyler paylaşmanın size mutluluk vermesidir ki şuana kadar bunların hepsi olumlu yönde ilerliyor gibi görünüyor.

Fiziksel anlamda da kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız öyle giyinin ve makyajınızı da öyle yapın ama abartılı ve sizi yansıtmayan bir tarz olmasın, elinizden geldiğince doğal olsun. Davranış açısından da öyle, kendiniz olun yeter.

İyi şanslar, umarım her şey yolunda gider, haberlerinizi bekleyeceğiz.

Ayy cnm teşekkr ederm hava durumu için :) Umarım öyle olur şu an arkadas olarak görüyor beni bu konuda biraz acele ettgmn farkındayımm aslında bazı seyler yavas yavas ilerleyecek umarım güzel geçer yanlıs birşy konusmam

Ne demek, rica ederim. O sizi arkadaş olarak görüyorsa siz de biraz akışına bırakın, doğal olun kesinlikle. Çünkü siz olmadığınız biri gibi davranırsanız ve o da o size aşık olursa işler sonradan hep zora biner. O yüzden tamamen kendiniz olun ve bırakın kendi haline, aşık olup severse sever sevmezse de hiç canınızı sıkmayın, elinizi sallasanız ellisi.

Kızlar buluştuk öğleden sonra sahile gittiik bişeyler yedik yürüüüdük çay içitik felan ben heyecanlancağımı sanıyodum çok da heyecanladım ama çoçukla gayet güzel muhabbet ettik belli etmeden doğal oldum normal arkadaslarımla nasıl konusuuyosam onlada öle konustum beni eve bıraktı felan güzeldi bişey olmadı ama güzel konustuk arkadas gibi görüp görmeidğiniii bilemem ama arkadas gibiydik mutluyum en azından kötü bişey olmadı :)

evet cnm haklısın doğal oldum bende gayette de şakalaştık bile hatta güzeldi soğuktu biraz ama güzeldi.ben mutluyum illa ilk görüşmede bişey olcak diye bi kaide yok bazı şeyler zamnla olacak ve beklicem.

evet cnm haklısın doğal oldum bende gayette de şakalaştık bile hatta güzeldi soğuktu biraz ama güzeldi.ben mutluyum illa ilk görüşmede bişey olcak diye bi kaide yok bazı şeyler zamnla olacak ve beklicem.

Sevindim her şeyin yolunda gitmesine. Tabii canım her şey için zamana ihtiyaç var. Haberlerinizi bekliyoruz.

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır yazmıyordum size.AmA artık biraz doldum sanırım sizlere açılmak istedim.Biz öncede anlattıığım gibi o günden sonra buluşmadık vakit olmadı zaten ikimizinde sınavları var ama çok iyi anlaşıyoruz gerçekten nazar değmesin.hemen hemen her gün konuşuyoruz gayette güzel muhabbetler ediyoruz ama şöyle bi sorun varki o beni arkadaşı olarak görürken ben onu başka türlü görüyorum beni arkadaşı olarak gördüğünden eminim çünkü bana geçende dediki aramızda bi muhabbet vardı mutevazi arkadasım dedi farklı gözle bakan bi insan bunu asla söylemez ben tabi bunun üstüne 2 3 gün kötü oldum ama yine konusuyoruz çoğu zamnda o mesaj atıyor iyi gibiyiz yani anlicanız ikinci dönem birlkte maça gidicez felan anlaştık.ama o beni arkadası olarak görürken benm elimden bişey gelmemesi zoruma gidyor o beni böyle gördükçede ne kadar buluşsamda konussamda bir etki etmicek gibii geliyo yadımcı olurmusunuz napabiliirm belkide zamana bırakmak geerek ama bilmiyorum :S

bence emin degil ve kaybetmemek için böyle yapıyor olabilir..Senle yazıştıgı ve geçirdigi vakit çok önemli..nadir mi hepmi? geçen benim bi kız arkadaşta hoşlandıgı çocukla 1 aydır arkadaş gibi takılıyorlardı çocuk geldi cesaretini topladı teklif etti ama bunu önce belli etti işte kıskanmalar o kim bu kim diye sormalar falan..Sende bunu deneyebilirsin..işte geç saatde yolda kaldıgında falan ali gelip alıcak yada şunla sinemaya gitcem yada hasan bişi konuşmak istedi gibisinden yani bir şekilde kıskanıp kıskanmadıgını anla derim ben

cnm ılk kez bulusma olucaksa kesınlıkle ıçten ol derim.yapmacık davranma hani dha kıbar olr soyle olur fln dıye detay dusunme...ıcınden geldıgı gıbı davran kıyafetını fln da abartmana hıc gerek yok bnce.. heycan yok doğal ol ıçten ol yeter bence.. :79:

buda benım şapşallığım yazıdıgnı gormedm cnm kbkma..
bence sen nasıl soyleyemıyorsan belkı oda sna bellı etmek ıstemıyordur..soylerse senın gerı çekılmenden korkuyordur kımbılır ? moralnı bzma cnm..herkes hemen sevgılı olmuyorkı arkadaşlıklardan sonra doğan da çok.yanı olamaz dıye bır kural yok canını sıkmadan zamana bırakmaya çalış.ıyıde anlaşıyomuşsunz yanı bence zaman :80:

canım nadir değil hayır hemen hemen her gün konusuyoruz geçende bi gn konusmadık arkadasında kalmıs o gece ders çalışmışlar bana söylmedi oda ben baska bir arkadasından öğrendim o günün ertesi mesaj attı bana yaşıyomusun diye.bilmiyorum kıskanma olayı felan gayet güzel konusuyoruz ama önceki yazılarımdada yazdıgım gibi ikimiizn bi ortak arkadası var o dediki bana o sana o gözle bakmaz sakın hareketlernden bişey çıkarma dedi halada öyle diyor.ayrıca çoçuk çok arkadas canlısı bi insan benle olan muhabbetide bundan olabilir diyorum bazen.mesela memlkete beraber dönelim diye öyle aramzda konusmustuk babası bundan habersiz uçak bileti almıs 10 kere özür diledi benden aslında buna mecbur değilki benle gitmeye yani.bundan sonra önecden bakalım ayarlayalım dedi mesela.dediğim gibi sürekli konusuyoruz işte kıskandırmaya çalışıncada yanlıs anlaşılmaktan korkuyorum bide ben ona biraz belli ettmm gibi oldu hoşlandıgımı ama çakmadı pek sanırım öyle düşünmedi yada bilmyorum.olay bu yani cnm anlican

esatğfurullah canım.EVET haklısın iyi anlaştıgımıza en azından şimdilk şükretmeliyim duaarınıızı eksik etmeyin

Bence sizi gayet de umursuyor ama belki zamana bırakmak istiyordur, zamanla bir şeyler olsun istiyordur, o yüzden ilgisini belli etmek istemiyor olabilir şuan. Bence siz şuan olduğu gibi devam edin, bozuntuya vermeyin hiç. Ben bir şeyler olacağınız seziyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…