Arkadaşlar merhaba herkese...Fazla uzatmadan konuya gireyim :) Ben üniversite biirnci sınfta İstanbul'da okuyorum.Daha bu sene geldim.Benm çok yakın bir erkek arkadaşım var erkek arkadaşım derken kankam yani :) Oda başka bir ilde okuyor görüşürüz sürekli msnden olsun başka yerde olsun akrabamda zaten.Bnun en yakın bi arkadaşı var biliyorum ben ama tanısmadık hiç çoçukluk arkadası bir kere memleketmde sokakta görmüştüm o beni hiç görmemiştir sanıırm.Neyse buda iknci terchlerle gelmiş istanbula burda okuyormuş bilmiyordum yeni öğrendim daha ben bi zmanlar bu çoçuktan hoşlanmıstım ama kmseye söylememiştim o zamanlar öyle olur ya bide ergenlikte zaten çokta görmemiştim bi kaç kere yolda.neyse ben bunun burda olduğunu duyunca heyecanlandım arkadasım söyledi benim yakın arkadasımda senin oraya felan geldi dedi çok şaşırdım aradada faceden denk geldğinde bakardım ona ama arkadas bile değiliz faceden normalde zaten tanımıyoruz birbirimizii.arkadasım bizi tanıstırdı tel numaralarmızı felan aldık facede arkadasız artık konusuyoruzda güzel daha tanısalı bi hafta felan oldu bide babamla babasıda akraba gibi bişeymiş sanıırm öylede bi sohbet ortamı yarattı bu durum.konustuk destek oluruz birbimize dedik daha tanımak için çok erken bi insanı ama bende güzel bi izlenim bıraktı kendisi düzgün biri olduguna inandım bi kaç arkadasıma da sordum çok iyi insandır dediler neyse böyle knusrken futboldan açıldı konu ben gidemiyorum bi türlü kısmet olmuyo dedm maçlara maçları çok severm.oda dedmki o zman ben seni iknci dönem bi maça götüreym dedi farklı takımlardanız bu arada.şakalaştık bile öylece otururum stadda benden bişey bekleme felan dedi ama seni götürürüm dedi.ondan sonra daha çok gezememiş.ordanda bi muahhbet açıldı o zman gttiğin yerlere benide götür dedi haftaya bi aksilk çıkmazsa berbaer gezmeye gidicez öyle anlaştık ve ilk buluşmamız olacak ben çok heyecanlıyım buraya bunu yazmamın asıl sebebide bu zaten neler yapmam gerekiyor öncelikle şunu biliyorumki arkadas olmadan olmaz bu işler bende öncelikle arkadas olmak istiyorum ama haftaya heyecanıma kaplıp belli etmekten korkuyorum bana neler önerebilirsniz ilk bluşma neler giyeyim nasıl davranayım nasıl olmalııyım şimdiden herkese teşekkürler :)
Ayy cnm teşekkr ederm hava durumu için :) Umarım öyle olur şu an arkadas olarak görüyor beni bu konuda biraz acele ettgmn farkındayımm aslında bazı seyler yavas yavas ilerleyecek umarım güzel geçer yanlıs birşy konusmam
Ne demek, rica ederim.O sizi arkadaş olarak görüyorsa siz de biraz akışına bırakın, doğal olun kesinlikle. Çünkü siz olmadığınız biri gibi davranırsanız ve o da o size aşık olursa işler sonradan hep zora biner. O yüzden tamamen kendiniz olun ve bırakın kendi haline, aşık olup severse sever sevmezse de hiç canınızı sıkmayın, elinizi sallasanız ellisi.
evet cnm haklısın doğal oldum bende gayette de şakalaştık bile hatta güzeldi soğuktu biraz ama güzeldi.ben mutluyum illa ilk görüşmede bişey olcak diye bi kaide yok bazı şeyler zamnla olacak ve beklicem.
bence emin degil ve kaybetmemek için böyle yapıyor olabilir..Senle yazıştıgı ve geçirdigi vakit çok önemli..nadir mi hepmi? geçen benim bi kız arkadaşta hoşlandıgı çocukla 1 aydır arkadaş gibi takılıyorlardı çocuk geldi cesaretini topladı teklif etti ama bunu önce belli etti işte kıskanmalar o kim bu kim diye sormalar falan..Sende bunu deneyebilirsin..işte geç saatde yolda kaldıgında falan ali gelip alıcak yada şunla sinemaya gitcem yada hasan bişi konuşmak istedi gibisinden yani bir şekilde kıskanıp kıskanmadıgını anla derim ben
buda benım şapşallığımyazıdıgnı gormedm cnm kbkma..
bence sen nasıl soyleyemıyorsan belkı oda sna bellı etmek ıstemıyordur..soylerse senın gerı çekılmenden korkuyordur kımbılır ? moralnı bzma cnm..herkes hemen sevgılı olmuyorkı arkadaşlıklardan sonra doğan da çok.yanı olamaz dıye bır kural yok canını sıkmadan zamana bırakmaya çalış.ıyıde anlaşıyomuşsunz yanı bence zaman :80:
canım nadir değil hayır hemen hemen her gün konusuyoruz geçende bi gn konusmadık arkadasında kalmıs o gece ders çalışmışlar bana söylmedi oda ben baska bir arkadasından öğrendim o günün ertesi mesaj attı bana yaşıyomusun diye.bilmiyorum kıskanma olayı felan gayet güzel konusuyoruz ama önceki yazılarımdada yazdıgım gibi ikimiizn bi ortak arkadası var o dediki bana o sana o gözle bakmaz sakın hareketlernden bişey çıkarma dedi halada öyle diyor.ayrıca çoçuk çok arkadas canlısı bi insan benle olan muhabbetide bundan olabilir diyorum bazen.mesela memlkete beraber dönelim diye öyle aramzda konusmustuk babası bundan habersiz uçak bileti almıs 10 kere özür diledi benden aslında buna mecbur değilki benle gitmeye yani.bundan sonra önecden bakalım ayarlayalım dedi mesela.dediğim gibi sürekli konusuyoruz işte kıskandırmaya çalışıncada yanlıs anlaşılmaktan korkuyorum bide ben ona biraz belli ettmm gibi oldu hoşlandıgımı ama çakmadı pek sanırım öyle düşünmedi yada bilmyorum.olay bu yani cnm anlican
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?