oylesine bir arkadas degil sonucta ciddi niyetli, birbirimizi tanima amacli bir araya gelmis insanlariz. ben mi gidecektim onun yasadigi sehire? bu durumda sizde bilirsiniz erkek kizla tanismaya gelir. kahvalti vakti degildi. 14 diye saati belirttim mesajimda. tabiki ben yonlendiririm ama yemek teklifinin ondan gelmesi gerekirdi diye dusundum. ayrica neden opup basima koyayim ?Şindi bu adam sevgilin değil. İlk tanışma için yaşadığın şehre gelmiş. Burda sen ev sahibisin. Yoldan gelmiş insanı kahvaltıya götürmeyi senin düşünmen gerekirdi. Onu ağırlamak senin görevindi, aranızdaki durum netleşince bakardın tavrına sonraki buluşmalarda.Çocuk hala olumlu bakıyorsa öp de başına koy
şaşkinlik hali yoktu uzerinde. konusurken baya cekingen degildi. sus pus biri degil aksine gayet sosyal biriydidaha ilk buluşma sakin olun. adam yoldan gelmiş yorgun ve ilk defa bulaşacağı için de şaşkın olabilir. sizin için o kadar yol tepmiş daha ne istiyorsunuz.
Yeterince düşünceli bulmadım sizi de o yüzden öp de başına koy dedim. İlk buluşma işte, o da ilk defa ortada olmuş bir ilişki yokken dört saatlik yola düşmüş. Tamam siz gitmeyecektiniz ama o da fedakarlık yapmış hakkını yemeyinoylesine bir arkadas degil sonucta ciddi niyetli, birbirimizi tanima amacli bir araya gelmis insanlariz. ben mi gidecektim onun yasadigi sehire? bu durumda sizde bilirsiniz erkek kizla tanismaya gelir. kahvalti vakti degildi. 14 diye saati belirttim mesajimda. tabiki ben yonlendiririm ama yemek teklifinin ondan gelmesi gerekirdi diye dusundum. ayrica neden opup basima koyayim ?
Bazı insanlar buna ben de dahil. Yeni tanıştığı birinin karşısında yemek yiyemez. Rahat edemez. Tek sorun buysa 2.buluşmaya gidinİlk buluşma olduğu için çekinmiş olabilir.
ilişki yasandiktan sonra zaten yollara dusulmez. ilk etapta elbette tanisma icin gelinir. benim icin geldi olarak gormuyorum ki o da evlenmeyi dusundugu icin ve ben de onun kriterlerine uydugum icin gorusmeye geldi.Yeterince düşünceli bulmadım sizi de o yüzden öp de başına koy dedim. İlk buluşma işte, o da ilk defa ortada olmuş bir ilişki yokken dört saatlik yola düşmüş. Tamam siz gitmeyecektiniz ama o da fedakarlık yapmış hakkını yemeyin
hesap muhabbeti olmadi kasaya gittigimizde. ben parami cikardigimda o kartini direkt verdi kasaya. yoksa asla hesabi odetme niyetinde degildim.Sizin daha misafirperver olmanız gerekirdi. Hesabı küm ödedi?
burdaki beklentim neden yanlis anlasildi ben de buna şaşkinim:) ben ondan teklif bekliyorum bir incelik olarak olay buBana niyeyse sizin de karşı taraftan beklenti içinde olmanız tuhaf geldi. Acıktım şurada yemek yiyelim demek sizede zor gelmiş.
İlişki yaşandıktan sonra yollara düşülmez mi... bir yaşıma daha girdim.ilişki yasandiktan sonra zaten yollara dusulmez. ilk etapta elbette tanisma icin gelinir. benim icin geldi olarak gormuyorum ki o da evlenmeyi dusundugu icin ve ben de onun kriterlerine uydugum icin gorusmeye geldi.
aylarca telefonda konustuktan sonra yola dusmek sacma manasinda dedim. tanismaya gelen bi insan bu. ne iliskisinden bahsediyorsunuzİlişki yaşandıktan sonra yollara düşülmez mi... bir yaşıma daha girdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?