İlk buluşma

Mavis Deniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2019
1.513
455
123
Günaydın arkadaşlar, biriyle ciddi bir ilişki için ilk kez buluşacaksak ne konuşulmalı, ne sormalı?

Daha tanışmadan,buluşmadan ne ciddiligi ki? Adam size 'yasim geldi,niyetim Evlenmek' falan mı dedi?
Bence hiç hesap kitap yapma, tadını çıkar. Havadan sudan sohbet et. Bak bakalım aranızda uyum var mı, muhabbeti güzel mi? Sonra toplumdaki çoğu kadın gibi sohbet etme becerisi olmayan, akşam elinde telefon , karşında TV - bir koltukta ömür çürüten bir organizmayla evlenmek durumunda kalma

gorucu usulu bırıyle sızı cay ıcmenız ıcın gorusturecekler sanırım
normal sohbet edeceksınız nasılsın ne yapıyorsun neler yapmak ıstıyorsun nasıl bır hayat ıstıyorsunuz beklentıler ne olmazsa olmaz seyler ne gıbı genel bır sohbet olacak ne dıyelım kı bız sımdı

Zevklerinizden ve sevmediğiniz şeylerden kırmızı çizgilerinizden bahsedebilirsiniz.
Bu birbirinizi daha iyi tanıyıp gözlemlemeniz için fırsat.
Konuşurken gözlerindeki samimiyete de dikkat edin.

gorucu usullerde cocugun aılesı daha onemlı bence

cocugun adına karar veren, onun yerıne bırını bulan, cocuga vekalet eden kısılerle baslayacak bırseyler baslayacaksa ...
sunun kızı varmıs aılesıyle konustum fena degıller ıle baslar ...cocuk ben bu kızla tanısmak ıstıyorum deyıp adım atmıyor bakın aılesı cocugu evlendırmek ıcın kız arıyor

gorucu usulu evlılıklere karsı degılım ama ayırımını farkını bılın dıye soyluyorum... arkadas ortamında arkadaaslarınızın aranızı yapması gıbı bırsey degıl ...bı yerde gorup hoslanıp gorusmek ıstemek gıbı degıl ...burada erkegın aılesının bız senı sectık oglumda begenırse hadı bakalım adımıyla gerceklesecek bırsey

sımdıden aslında kaynana sorumlulugu altına gırılecegı bellı anne baskın olur bu durumlarda
o yuzden ona gore konusun aklınıza ne takılırsa sorun ve annesıyle de ayrıca bır kahve ıcın gorucu usulde hıc gelın kaynana adayları bırebır dıyologa gırmıyor buna dıkkat edın sonra uzulursunuz

Görücü usulü mü?
Arkadaşlar görücü usulü mü oluyor ikimizin ortak arkadaşı var tanışacağız aslında. Anneler falan yok işin içinde ama karşımdaki evlilik istiyormuş bunun için ciddi dedim. Ben de bunların farkındayım aslında dediklerinize kesinlikle katılıyorum.

arkadas gorucusu oluyor bu bır tık daha ıyı hıc bırbırını tanımayan aılelerın dırekt bır araya gelmesındense kendınız tanıyacaksınız daha saglıklı
ılk bulusmada aslında ortak arkadasınızla baska kısılerle ortam daha kolay kaynasmanızı saglardı ben arkadaslarımın çöpünü catacagım zaman oyle yapardım ıkısını de ayrı ayrı arar bugun surada kahve ıcelım bır arkadasım da var onuda getırıcem hem sızde tanısmıs olursunuz derdım ıkısının ortak arkadası oldugum ıcın sohbetı acardım onlar konusurdu gulerdık falan
ılk gorusmede bırbırlerını begendılerse sonra kendılerı bas basa gorusurlerdı oyle evlendırdıgım cok cıft var

sımdı ılk kez bırbırınızı goreceksınız ınsan bır kasılır tabı

oncesınde mesajlasma olmustur sosyal medyada ınsallah ? oradan da mı bır sohbet yok ordan konu yıne acılır cunku

Sırf ev işleri hallolsun ve düzenli bir cinsel hayatı olsun diye evlenmek isteyenlerden olabilir. İyice tanıyın, bu düşüncede biriyse uzak durun bence.

Günaydın arkadaşlar, biriyle ciddi bir ilişki için ilk kez buluşacaksak ne konuşulmalı, ne sormalı?
İş görüşmesine gidiyormuş gibi hazırlanıyorsunuz sanki. Böyle giderseniz soracağını şey ;
1. Evin var mı?
2. İşin var mı?
3. Paran Var mı?
4. Düğünü kim yapacak?
5. Altınları kim alacak?
6. Kv yakın oturacak mıyım?
7. Eltime alınanlar bana da alınacak mı?

8. Ne kadar altın alacaksınız?

Sırf ev işleri hallolsun ve düzenli bir cinsel hayatı olsun diye evlenmek isteyenlerden olabilir. İyice tanıyın, bu düşüncede biriyse uzak durun bence.
Tabiki iyice tanımam lazım zaten ben de o korku hep var ya yanlış tanırsam sonra değişirse diyorum bu yüzden hiç düşünmüyordum evlilik falan şimdiye kadar

Kadın olsun yeter mantığı ile hareket ettiğine eminim ama ispat edemem

Yaa öyle mi düşünüyorsunuz uzak dururum öyle bir ihtimal bile varsa. Zaten evlilik falan gündemimde yoktu şimdiye kadar rahatım ne acelem var.

Yaa öyle mi düşünüyorsunuz uzak dururum öyle bir ihtimal bile varsa. Zaten evlilik falan gündemimde yoktu şimdiye kadar rahatım ne acelem var.
O zaman sadece arkadaş olun. Ciddi konulara girmeyin. Tanımaya çalışın
Hemen evlilik düşünüyorum diyen kişiler beni hep tedirgin etmiştir. Bana sadece artık yaşım geldi evleneyim diye düşünen tiplermiş gibi geliyor. Tabi ki herkes öyle değil ama çoğunluğu böyle.

Doğru söylüyorsunuz, beni de aynen öyle tedirgin ediyor ve aklımda hep soru işareti oluyor. Tavsiye için çok teşekkür ediyorum

Evlilik sevdiğin insanla yaşlanmayı seçmektir, bu adamın niyeti bambaşka.

Burada çok gördük, bu zihniyetteki erkekler alelacele evlenmek istiyor. Kadınlar bunu çok sevildiğine yoruyor genelde, toz pembe hayallerle evleniyor. Sonrası büyük bir hayal kırıklığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…