LÜTFEN kırıcı olmayın adamla anlaşemıyoruz zaten gitmiyorum yorumları okumadınız galibaBeni yanlis anlamayin ama siz bu iyi niyetle bu yasa iyi gelmissiniz. Ne munasebet elin adami size para gondereyim diyor siz hala bir cay icecegim diyorsunuz.
LÜTFEN kırıcı olmayın adamla anlaşemıyoruz zaten gitmiyorum yorumları okumadınız galiba
ufff çok sıkıcısınız ya kimseye gittiğim falan yok o sizin garipliğiniz kimseye de yükselmedim banane adamın malından en son makaraya vurduk tüm kuzenler mavi istakoz yesek mi diye iyi okuyunYorumlarin tamamini okudum. Insanlar burada sizin iyiliginiz icin size yorumlar yazmislar arada bir yerlerde gereksiz bir sekilde yukselmissiniz. Yok negatif yuklemeyin bilmem ne. Bu kadar pozitiflikle bu yasa iyi gelmissiniz dedim bunda kirilacak ne var? Adamin malindan mulkunden bahsedip durmussunuz ama adam size sorunca bozulmussunuz. Buyuk harflerle lutfen kirici olmayin yazmissiniz ama elin adami para gondereyim mi derken cay icmeyi dusunuyordunuz. Kirilacaksaniz buna kirilsaydiniz mesela orada cizginizi cizseydiniz. Garipsiniz.
ufff çok sıkıcısınız ya kimseye gittiğim falan yok o sizin garipliğiniz kimseye de yükselmedim banane adamın malından
İş yeri bilginizi niye paylaştınız kiadam iş yerimi aradı neden engelledin diye
İnstagramında ekliydi resmim varİş yeri bilginizi niye paylaştınız ki
bir süre değil o sayfayı kapatmayı düşünüyorum Patronun ismini öğrenmiş ...çok korktum sabah geldim şirketin telefonu çalıyor açtım oBence siz bir süre gönül ilişkilerine bir ara verin. Tuhaf tipleri kendinize çekiyorsunuz çünkü. Tehdit ediyor diyorsunuz neyle tehdit ediyor sizi?
Bana güvenilir gelmedi uaEvi de Cihangir de gidelim derse gitmem
dolandırıcı.netBana güvenilir gelmedi ua
Öyle yerlerde manyaklar dolu uzak durun kendinizi seviyorsanizdolandırıcı.net
tabii ki deÖyle yerlerde manyaklar dolu uzak durun kendinizi seviyorsaniz
Tehdit mi ediyor ne alaka ya bismillah daha ortada fol yok yumurta yok ne diye tehdit ediyorİnstagramında ekliydi resmim vartehdit ediyor silsem bişey diyecek öyle bekliyorum yeni bir beladan kurtuldum
MafyaymışTehdit mi ediyor ne alaka ya bismillah daha ortada fol yok yumurta yok ne diye tehdit ediyor
inanmayın yahu korkutuyor sizi. tehdit ve şantajla para sızdırmaya çalışıyor. bir daha iletişime geçerse şikayetçi olacağınızı söyleyin. korkmayın ve korktuğunuzu da belli etmeyin. gerçekten şikayet yoluna gidin bir daha rahatsız ederse.Mafyaymış
Aman onun mafyaligini yesinler kadınla uğraşan mafya mi olur eziğin teki işte. Ne diye tehdit ediyo ben onu anlamadım ne diyo meselaMafyaymış
Evet para da istediinanmayın yahu korkutuyor sizi. tehdit ve şantajla para sızdırmaya çalışıyor. bir daha iletişime geçerse şikayetçi olacağınızı söyleyin. korkmayın ve korktuğunuzu da belli etmeyin. gerçekten şikayet yoluna gidin bir daha rahatsız ederse.
İş yerimi aradı para istiyor bendenAman onun mafyaligini yesinler kadınla uğraşan mafya mi olur eziğin teki işte. Ne diye tehdit ediyo ben onu anlamadım ne diyo mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?