yok fakir değil parası var eski eşim gibi oda 100 bin alıyordu benim paramdaydı gözü işte kadını yiyecekBence kendisi fakir, ona bakcak parasını yiyecek birini arıyor. Bide kadın çokmuş, hangi akıllı kadın para yedirir ya. Neyse eleye eleye düzgün biri buluncak artık.
Beyoğlu'nda tanınmış esnafin veya Beykoz'da restorantı olan adamın aplikasyona zamanı olmaz , zaten çevresi geniştir bu kadar parası malı olan adamı kadınlar rahat bırakmaz . Bal gibi yalan söylüyor.Görüşmeme kararı aldım ama birbir özür diledi ağlayacaktı nerdeyse yanlış anladın beni diyor seni çözdüm dedi oda sınıyormuş dediğine göre sonuçta beyoğlunda tanınmış bir esnaf beykoz da da resturantı var orda yemek ayarlamış pazar günü kendim gidip dönsem mi bilemedim
yok yerleri var ito dan baktım onun üzerine netten de bulsa fena mı erkek işteBeyoğlu'nda tanınmış esnafin veya Beykoz'da restorantı olan adamın aplikasyona zamanı olmaz , zaten çevresi geniştir bu kadar parası malı olan adamı kadınlar rahat bırakmaz . Bal gibi yalan söylüyor
Ay yok buluyorlar. İşi başkaları yönetiyor, bunlar ara ara kontrol ediyor. Akşam da bir ellerinde viskileri, bir ellerinde puroları, ortam kesiyorlar.Beyoğlu'nda tanınmış esnafin veya Beykoz'da restorantı olan adamın aplikasyona zamanı olmaz , zaten çevresi geniştir bu kadar parası malı olan adamı kadınlar rahat bırakmaz . Bal gibi yalan söylüyor.
Bilemiyorum ya belki yüzyüze bulduğu oyalanacak bir sevgili evet ama aplikasyon işi bilemiyorum bu kadar yoğun esnaflık arasında baya ta..ak tartan bir tip olmalı.Ay yok buluyorlar. İşi başkaları yönetiyor, bunlar ara ara kontrol ediyor. Akşam da bir ellerinde viskileri, bir ellerinde puroları, ortam kesiyorlar.
Bu adam o adam değildir. O kişinin bilgilerini kullanıyordur adını soyadını vs.yok yerleri var ito dan baktım onun üzerine netten de bulsa fena mı erkek işte
İstanbul'da bulunduğumuz yerin ennn popüler restoranlarının birinin sahibiyle tanışmıştım ben de appten.Bilemiyorum ya belki yüzyüze bulduğu oyalanacak bir sevgili evet ama aplikasyon işi bilemiyorum bu kadar yoğun esnaflık arasında baya ta..ak tartan bir tip olmalı.
Bende öyle düşünüyorum Restoranı olan adamın 100 bin geliri mi olur?Bu adam o adam değildir. O kişinin bilgilerini kullanıyordur adını soyadını vs.
Adam ben dolandırıcıyım diye bağırıyor. Siz inandınız mı bu profile? Beykozda menude mavi yengeç sunan bi restoranın olacak, kadına evin var mı, eski eşime mi yedirdim diye soracaksın… saf olmayın, siz başkasıyla konuşuyorsunuz.
eski eşimin dedim eski eşim bankacıydıBende öyle düşünüyorum Restoranı olan adamın 100 bin geliri mi olur?
o adam bu adam mı acabaİstanbul'da bulunduğumuz yerin ennn popüler restoranlarının birinin sahibiyle tanışmıştım ben de appten.
Gerçi sapık çıkmıştı o ayrı. Belki de sapık olduğu için appteydi. Aaa olabilir, aydınlandım şu an
Yok ayol hem semtler alakasız, hem yaşlar.o adam bu adam mı acaba
Çağırıyor ya tüm kuzenleri toplayıp gidip biz geldik diyip mavi istakoz yiyip gidesim var :)Yok ayol hem semtler alakasız, hem yaşlar.
Biz de gelelimÇağırıyor ya tüm kuzenleri toplayıp gidip biz geldik diyip mavi istakoz yiyip gidesim var :)
gel gel ben hiç siyah havyar yemedim ekmek arası yaparımBiz de gelelim
muhasebeciyim eski bankacıyımmesleğiniz nedir
bedava c.nsl için olurBeyoğlu'nda tanınmış esnafin veya Beykoz'da restorantı olan adamın aplikasyona zamanı olmaz , zaten çevresi geniştir bu kadar parası malı olan adamı kadınlar rahat bırakmaz . Bal gibi yalan söylüyor.
BAKTI ben konu cinselliğe gelince kaçıyorum ANLEŞEMİYECEĞİZ senle dedi .Noldu ki, nasıl vazgeçti yani yemekten
ZATEN esnaf beni binbir türlü deniyor paran var mı göndereyim dedi bi çay içeceğim mekanın da olmazsa evime gelirim hiçbir bilgimi paylaşmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?