İlk buluşma

görüşmeye?

• Gelsin 😍😜

OY: 5 55,6%
  • Gelmesinn 🫣🙄

OY: 4 44,4%

• Ankete Katılan
    9
Konuya gelecek olursak adam zaten sizin yanınıza gelmeyi teklif etmiş ama siz maddi açıdan dolayı reddetmişsiniz. Sizin düşündüğünüzü zaten eminim o da düşünmüştür ona yük olsa ya da zorlayacak bir miktar olsa gelmeyi teklif etmezdi gerçekten tanımak istiyorsanız keşke o sıra kabul etseydiniz.

Siz bir konunuzda türbanlı olduğunuzu söylememiş miydiniz? Big d*** muhabbetleri, ot içmesi sorun değil demeler falan garip geldi bana. Üslubunuz falan da çok komik yani, 19 yaşındaki Twitter ergenleri gibi konuşuyorsunuz.
Çocuğun sizi çok özlediği falan yok, hazır Türkiye’ye giderken şansımı deneyeyim demiş. Bu sefer de gelme derseniz artık sizin peşinizde koşacağını sanmıyorum. Yani buluşmak istiyorsanız buluşun, istemiyorsanız boyunu falan sorun edecekseniz tatili zehir etmeyin boşuna

merhaba
görücü usulü ile yurtdışında yaşayan bir çocukla konuşmaya başlamıştım. 1 yıl önce birkaç ay konuştuk video call vs yaptık. O sıra benim başka bi ülkeye 3-4 aylığına gitme durumum oldu. Dedi ki ben de oraya geleyim artık yüz yüze görüşelim duruma bakalım sevgili olalım vs. Ben de düşündüm ve istemedim gelmesini. çok masraflı olacaktı onun için, ya birbirimizden reelde çok hoşlanmazsak diye öyle büyük bi harcamaya girmesini istemedim. O ülkede geçireceğim zamanı, yaşayacağım deneyimleri feda etmek de istemedim.
Bu olaydan sonra konuşmayı kestim. Baya hoşlanmıştım aslında. Benimle aynı boymuş (165) ama Big dick energysi var (sadece enerjisi de değil sfjfjjs) Çekici geliyor kafalarımız uyuşuyor. sivri zekalı eğlenceli bi tip, ben bayık durgun erkek sevmiyorum. Bazı insanlarla hissedilir ya çok iyi seks yapacagınızı bilirsiniz yani ajfjd öyle bi çekim var ortada. Aile kurmak istiyor. Mimar tiny house filan tasarlıyor calıskan biri ama hayatını tam oturtmus degil gibi 2 mortgage ödüyomus. Müslümanım ama practice etmiyorum diyor akfjjd dövmeli piercingli, bazen alkol kullanıp ot icen biri. benim icin sorun degil ama ailemin pek makul bulacağı biri de degil.
Önceki konumda yazmıstım, ben gittigim ülkede biriyle görüstüm hatta dönünce onu unutamamıştım, kimseyle görüşesim gelmiyordu. Ama üstünden 5 ay geçmiş, artık bu düşünceleri bırakmanın zamanı gelmişti. oradaki çocuğa da bir daha yazmamaya karar vermiştim.
Neyse bu görücü tanıstıgım çocuk da yakın zamanda tekrar yazdı bana. Benimle konusmadıgın sürecte cok üzüldüm seni cok özledim hep düsündüm dedi. Ben türkiyeye gelicem görüşür müyüz dedi. Ben de olabilir dedim. Üstüme alınmadım ama “Sadece senin için gelicem akrabalarımı zaten önceki geldiğimde gördüm. istiyosan başka ülkede buluşalım”dedi. Ben de önümüzdeki ay fasa gidicem 2 haftalığına. Onu söylemiş bulundum. Oraya geleyim o zaman dedi (onun için de baya daha ucuz oluyor).
Niyetinin ciddi oldugunu diyor hep bu arada, “ben eğlenmeye gelmiyorum. eglenmek istesem burada birini bulurum, eminim sen de kolayca bulursun. Ciddi degilsen bosver” filan diyor. Önceki yaptıgın gibi son dakika gelme demeyeceksin dimi falan diyor. 😅
Ben fas’a da tek basıma gidecektim, genelde hostelde kalırım insanlarla tanışırım falan böyle gezmeyi seviyorum. Birini peşime takıp rahatımı da bozasım gelmiyor bir yandan. Ama bu çocukla da yüz yüze görüşüp olurumuz gerçekten var mı görmek de istiyorum. Bana latin amerikaya gel dedi ama bu sefer de benim için çok masraflı oluyor, o kadar bütçem yok maalesef. Fastan sonra uzun süre de tatile gidemem gibi gözüküyor.

Sizce ilk buluşma için 3. bir ülkede bu şekilde görüşmek mantıklı mı? Siz olsanız tatil planınıza dahil eder miydiniz? Yoksa başka ortak bi plan mı yapardınız? (bu ihtimal biraz zor görünüyor)
Ortak bir ülke bulun artık skskks şaka bir yana ot içiyor alkol alıyor demeniz beni biraz tedirgin etti. Bu yüzden ben sıcak bakmazdım .İyi düşünmeden karar vermeyin kötü alışkanlığı var çünkü

ben olsam ben de öyle yapardim.
kendi nisanlimla da tanistik, sonraki tum bulusmalarimiz baska baska seyahatlerde oldu, türlü aksilikler yasadik çözdük falan birbirimizin sorun cozme bicimini , stres yonetimini ilk zamandan gormus olduk ve pek cok mutlu anı biriktirdik.
geldiginde de eger icine sinmezse yola tek devam edeceğini soylersin. Bu ayip zor birsey degil ki. hatir gönül icin ilgini cekmeyecek biriyle 7 gun gecirecek degilsin. biz de takildigimiz dönemde 5 ay kadar gorusmemistik sonra o 2 haftaligine tatili var diye gelmek istemisti. Ben de gel dedim ama öte yandan düşündüm 5 ay cok uzun bir zaman ya büyü bozulduysa, artik birsey hissetmezsem mecburiyetten iki hafta gecmez diye. soyle bir cozum buldum. geldiginde ilk 3 gun sehirde kalalım, o vakit anlayayim. baktim oluru yok haremden yunanistana kalkan otobusler var biletini alayim yunanistana gitsin tatiline orada devam etsin :) adami g.t gibi ortada birakmayayim diye düşündüm. ciddi ciddi biletleri arastirdim. ama sogumamisim, devam ettik🥰
ayni sekilde eskiden bir tatilde tanistigim sokak müzisyeni bir cocuk vardi, beraber sokak muzigi yapmistik sahilde sabahlamistik falan cok guzeldi. onunla ikinci kere görüşmek icin plan yapmistik, cocuk bir geldi tam bir mal degnegi. meger bi tatil illuzyonuyla onu kaliteli bir sey sanmisim. daha bir gun geçirmeden söyledim yani devam etmek istemeyecegimi, tek devam ettim.
o da mal olmasaymis 😅
bazen kiz arkadaşlarimla da tatil planlayip gerçekten artik zevk almaz sinir olur hale gelince onlardan ayrildigim olmustu gecmiste.
zorla degil ya:) sen de git eglen
baktın olmuyor baybay de sehir degistir:)
"son dakika iptal" secenekli oteller tut nolur nolmaz

Alkol ot içiyor vs dediniz ben olsam görüşmek istemezdim. Boyu da kısa. İkiniz kaç yaşındasınız? Ben olsam rahatımı bozmaz tek başıma tatilin tadını çıkarırdım. Sizi bu kadar çeken cinsel çekim de olabilir. Evlilik olmasa da olur , bir iki cinsellik yaşarız diyorsanız konuşmaya devam bence.

opheliiaaa opheliiaaa
artık değilim. Trye zaten gelecekti gibi bi durum yok. gittiginden beri ilk defa gecen yıl gelmis zaten yakını burada yok. Alınmıs bi Bileti de yok.

Alkol ot içiyor vs dediniz ben olsam görüşmek istemezdim. Boyu da kısa. İkiniz kaç yaşındasınız? Ben olsam rahatımı bozmaz tek başıma tatilin tadını çıkarırdım. Sizi bu kadar çeken cinsel çekim de olabilir. Evlilik olmasa da olur , bir iki cinsellik yaşarız diyorsanız konuşmaya devam bence.
evet. 26 30. bagımlılık derecesinde gibi durmuyor ama uzaktan tam anlasılmayabılır. söyledigine göre haftada bir falan kullanıyomus.

evet. 26 30. bagımlılık derecesinde gibi durmuyor ama uzaktan tam anlasılmayabılır. söyledigine göre haftada bir falan kullanıyomus.
Uzak mesafedesiniz üstelik öyle anlamak daha zor olur. Bağımlı olduğunu belli etmeyen birçok erkek var ama siz benim için sorun olmaz yazmışsınız konuda. Madem bu kadar merak ediyorsunuz, o halde içinizde kalmasın, gelsin görüşün, gerçekten big dicki var mı bir bakın 😄 enerjisi nasıl, bir inceleyip gözlemleyin sonra duruma göre hareket edersiniz. Belki evlilik olmasa bile güzel sevişen bir ikili olursunuz.

ben olsam ben de öyle yapardim.
kendi nisanlimla da tanistik, sonraki tum bulusmalarimiz baska baska seyahatlerde oldu, türlü aksilikler yasadik çözdük falan birbirimizin sorun cozme bicimini , stres yonetimini ilk zamandan gormus olduk ve pek cok mutlu anı biriktirdik.
geldiginde de eger icine sinmezse yola tek devam edeceğini soylersin. Bu ayip zor birsey degil ki. hatir gönül icin ilgini cekmeyecek biriyle 7 gun gecirecek degilsin. biz de takildigimiz dönemde 5 ay kadar gorusmemistik sonra o 2 haftaligine tatili var diye gelmek istemisti. Ben de gel dedim ama öte yandan düşündüm 5 ay cok uzun bir zaman ya büyü bozulduysa, artik birsey hissetmezsem mecburiyetten iki hafta gecmez diye. soyle bir cozum buldum. geldiginde ilk 3 gun sehirde kalalım, o vakit anlayayim. baktim oluru yok haremden yunanistana kalkan otobusler var biletini alayim yunanistana gitsin tatiline orada devam etsin :) adami g.t gibi ortada birakmayayim diye düşündüm. ciddi ciddi biletleri arastirdim. ama sogumamisim, devam ettik🥰
ayni sekilde eskiden bir tatilde tanistigim sokak müzisyeni bir cocuk vardi, beraber sokak muzigi yapmistik sahilde sabahlamistik falan cok guzeldi. onunla ikinci kere görüşmek icin plan yapmistik, cocuk bir geldi tam bir mal degnegi. meger bi tatil illuzyonuyla onu kaliteli bir sey sanmisim. daha bir gun geçirmeden söyledim yani devam etmek istemeyecegimi, tek devam ettim.
o da mal olmasaymis 😅
bazen kiz arkadaşlarimla da tatil planlayip gerçekten artik zevk almaz sinir olur hale gelince onlardan ayrildigim olmustu gecmiste.
zorla degil ya:) sen de git eglen
baktın olmuyor baybay de sehir degistir:)
"son dakika iptal" secenekli oteller tut nolur nolmaz
Yaaa cok güzel anılar 😍
İcim rahatladı yorumunuzu okuyunca. Ben genelde “ay çok ayıp olur” kafasında bi seyleri kendime zehir eden bi insanımdır 😅 eğer cocuktan hoslanmazsam da o kadar yol geldi diye kendimi zorlarım biliyorum. O yüzden karar verememistim. Ama simdi görüsmezsek de baska plan yapabilsek bile aylar sürecek uzaktan mesaja video calla devam filan… o da cazip gelmedi.
O zaman bastan anlasalım uyusamazsak ikimize de zehir olmasın ayrı devam ederiz gibisinden bi konusma yapayım. Cok geriliyorum ya 😬

Uzak mesafedesiniz üstelik öyle anlamak daha zor olur. Bağımlı olduğunu belli etmeyen birçok erkek var ama siz benim için sorun olmaz yazmışsınız konuda. Madem bu kadar merak ediyorsunuz, o halde içinizde kalmasın, gelsin görüşün, gerçekten big dicki var mı bir bakın 😄 enerjisi nasıl, bir inceleyip gözlemleyin sonra duruma göre hareket edersiniz. Belki evlilik olmasa bile güzel sevişen bir ikili olursunuz.
Ona baktım var gibi ajjsjs boy takıntımızı böyle böyle aşıcaz işte short kingler saolsun. ama bikaç cm uzun olsaydı bari benden 😪

Ona baktım var gibi ajjsjs boy takıntımızı böyle böyle aşıcaz işte short kingler saolsun. ama bikaç cm uzun olsaydı bari benden 😪
Size fotoğraf mı attı yoksa pantolon üzerinden mi baktınız djdjdjdjdh bu konu beni bir yükseltti ya. Flörtümle görüşürken üstüne atlamasam bari. Boy takıntısı sizin için ileride de sıkıntı olur gibi duruyor. O yüzden eğlenmeye bakın gerisini boşverin.

Back
X