• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk buluşma

kız hadi hayırlısı olsun:9:
hiç kasma kendini rahat ol zaten kendiliğinden geçecek konuşma:27:
sonrasını yaz heee,merak ederim:52:

Ben de o kadar heyecanlanmıştım ki kulaklarıma kadar kızarmıştım. Ah ne güzel zamanlardı o zamanlar :)

Kızlar şimdi geldim eve.Kısaca anlatiym:1:
Resimdekinin aynısıydı görür görmez tanıdık zaten birbirimizi sonra bi yerde oturduk kahve içtik çok saçma şeyler konuştuk sonra biraz yürüdük yürürken yaklaşmaya falan çalıştı ama ben uzak durdum:1:Sonra yemek yedik yemek yerken nedense konuşmadık pek.Dış görüntü olarak benim tipim sadece daha uzun bekliyodum onun dışında elektrik aldım ama yaşam şeklimiz falan çok başka sanırım neyse bakalım zaman göstericek nolucağını kızlar

Kızlar şimdi geldim eve.Kısaca anlatiym:1:
Resimdekinin aynısıydı görür görmez tanıdık zaten birbirimizi sonra bi yerde oturduk kahve içtik çok saçma şeyler konuştuk sonra biraz yürüdük yürürken yaklaşmaya falan çalıştı ama ben uzak durdum:1:Sonra yemek yedik yemek yerken nedense konuşmadık pek.Dış görüntü olarak benim tipim sadece daha uzun bekliyodum onun dışında elektrik aldım ama yaşam şeklimiz falan çok başka sanırım neyse bakalım zaman göstericek nolucağını kızlar

sana karşı bakışları, hal ve hareketleri nasıldı canım? laf arasında tekrar görüşmekten bahsetti mi? eğer beğendiysen ve sana msj atarsa bu iş olmuş bil bence :1: yaşam şeklinizi düşüncelerinizi zamanla tanıdıkça daha iyi anlarsın zaten ilk buluşmada olduğu gibi davranamıyo kimse pek :21:

sana karşı bakışları, hal ve hareketleri nasıldı canım? laf arasında tekrar görüşmekten bahsetti mi? eğer beğendiysen ve sana msj atarsa bu iş olmuş bil bence :1: yaşam şeklinizi düşüncelerinizi zamanla tanıdıkça daha iyi anlarsın zaten ilk buluşmada olduğu gibi davranamıyo kimse pek :21:

heyecanlıydı belli oluyodu canım beğendi bence yani öyle hissettim ama sanırım benim beğenmediğimi düşündü heyecanlı olduğum için pek sıcak davranamadım farkındayım:26:tekrar görüşme konusu geçmedi eve gdince konuşuruz falan dedi sadece bakalım nolucak :26:

Ayyyy tatlim ne güzeldir ilk buluşma heyecan merak kalbinin ritmi disari cikacakmis gibi ilk bakis ilk gülüş afallayip kalma susma o gün bitmesine DİE saatleri durdurmak istersin

Sayende eski gunler aklima geldi artik böylesi cokk imkansiz duygular benim icn ozlemisim

Sanada bol sans inş herşey isteğin gibi olur..

nisan darısı başıma:27::27::27::27:
çok sevindim ama umarım hayırlısı olur:16:

heyecanlıydı belli oluyodu canım beğendi bence yani öyle hissettim ama sanırım benim beğenmediğimi düşündü heyecanlı olduğum için pek sıcak davranamadım farkındayım:26:tekrar görüşme konusu geçmedi eve gdince konuşuruz falan dedi sadece bakalım nolucak :26:

canım sanki pek elektrik alamamış gibisin..okadar heyecanlı göremedim seni :34:
pek umduğun gibi olmadı mı?
içini dökersen rahatlarsın :34:

Back
X