- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
- Konu Sahibi eSmerimSin
-
Therme cok mu sacma olur
Yok artıkTherme cok mu sacma olur
hehehe koln de var bildigim boyle ciplak ciplak olana mi yoksa gerci nerdesiniz tam bilmiyorum ama
eğer utangaçsa bence ilk buluşma için onun istediği bir yere gidin hem kendini daha iyi ifade eder hemde mekan seçimi yardımıyla çok az da olsa onu tanıma fırsatın, karakteri hakkında bilgi sahibi olma fırsatın olur .
yok ya Ciplak Ciplak gezmiyorsun hahasaunaya fln girmileyecek yani öyle bir sey degil kafamda
gerci olmaz yani.. bilemiyorum.. bunu bana tavsiye edenler almandi..cocuga ters olur yani cok sacma olur
ben oyle biliyorum iki kisim, tamamen ciplak olanlar ve mayolular diyeyim.
hic tanimadigin biriyle oralara gitmek bence sacma, ayni sey sinemaya gitmek icinde gecerli film zevkini bilmiyorsunuz.
ne önerirsin ozaman
alman bir arkadasim, özgüvenli oldugunu göstermis olursun öyle biryere Davet edersen Hemde beraber rahatlidiginiz bir gün gecirirsiniz demisti.. o an evet hakli galiba desemde, sonradan cok sacma geldi bu konu bana
bence özgüvenli oldugumu düsünmekten cok, bulusmanin altinda baska seyler arayabilir aman diyim
ozguvenli oldugunuzu gostermek yerine oldugunuz gibi gorunmeyi deneyin.
cafe tarzi yerler ideal geliyor bana size de uygunsa gidersiniz. yaslarinizi, egitim durumlarinizi birde saat kacta bulusacaginizi soylemekte fayda var. Cay saati mi?, yemek saati mi ?
ben 23 yasindayim o 24.. ayni gün dogmusuz sadece yil farkli
aksama Dogru diye düsündüm..yemek yemek istemiyorum, heycanlanirim..rahat olamam..hani tok olup birseyler icilir ya o saatler diyelim..
o zaman
cafe tarzi yerler tam size gore o zaman, otellerin rooflarina bi goz atin hem sik hem nezih
Hehehehehhkizlar ilk bulusma icin nereye gidilir en iyisi??
iki kiside cekingen bu arada tamam mi?
ilk bulusmada ne yapilmali ve nereye gidilmeli??
beynim durmus durumda..
HehehehehhÖnce birahaneye gidip kafalar güzelleştirilir sonra nezih bir cafede sohbete devam edilir, şimdi birahane ne alaka diyeceksin, kafalar güzelleşince herkes niyetini, kişiliğini daha ilk buluşmada masaya yatırır, yani iki taraf da birbirini en baştan tanımış olur
Kız ne güzel işte adam fıkır fıkır dökülürdelirdinmi, alkolik sanmasin beni.. hem gercektende bir aralar alkolik olma riskiyle karsi karsiya kalmsitim..her gece icmeden uyuyamiyordum..=(
Ayy ilk buluşma mı? En sevdiğim :))
Kalabalık bi kafeye gidip kahve için. Muhabbet sıkışırsa sağda solda oturanları çekiştirirsiniz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?