- 22 Eylül 2014
- 252
- 87
- 18
- 29
- Konu Sahibi lovemetender_
-
Daha once hic yuzyuze gorusmediniz mimerhabalar benim aklımı karıştıran bu mesafe ilişkisinde hangi tarafın daha önce gelmesi konusu. Ben istsnbuldayım o da Mersin'de şu an onun durumu müsait olmadığı için gelemiyor ama benim için bir sıkıntı yok. İlk gitmem benim için sıkıntı değil hem daha başındayken görürsek birbirimizi düşüncelerimiz kesinleşmiş olur. Ama hala gitmeli miyim yoksa onun gelmesini beklemem mi gerek!???? Eleştiriden daha çok bana bir yol bir çözüm bulun
Internetten mi tanistiniz? Eger oyleyse gitmeni tavsiye etmem.
Daha once hic yuzyuze gorusmediniz mi
Eğer ilk buluşma olacaksa ben doğru bulmuyorum bu kadar uzak olan bir yere gitmeyi ne biliyim yakın bir yer olur gidersin ama iyi cesaret isteyen birşey. Müsait olduğu zaman o gelse daha doğru olur gibi.
Mersine gitseniz kalacak yeriniz var mı?
Cesaretin varsa git. Ama gittiğini nerde kalacağını hatta o kişinin numarasını yakınına ver gizli saklı gitmemelisin
2 ayne kadardır tanıyorsunuz?
eve gitmeyin bence.
Cesaretin varsa git. Ama gittiğini nerde kalacağını hatta o kişinin numarasını yakınına ver gizli saklı gitmemelisin
Müge Anlı bas bas bağırıyor. Tanımadığınız kişinin evine gitmeyin diye..Ayy içime hiç sin media. Onun gelmesini bekle o erkek sonucta
eve gitmeyin bence. çok az bir süredir tanışıyorsunuz, sabah gidip akşam dönme gibi bir durumunuz yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?