• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk buluşma

Senin durumun iyiyse oda seni cok gormek istiyorsa kes onun biletini gelsin gorsun seni.. Sen nedenngideceksin. Hem neden netten sevgili buluyosunuz.. Genc saglikli insanlarin yapacagi is degil bu cok sacma. Sonra olan ailelere oluyor yanlis iliskiler yanlis evlilikler babasiz cocuklar sorumsuz babalar kocalar vs vs vs

Adamin o gideceginiz evde sizi yalniz bekleyecegini nereden biliyorsunuz?
Sadece 2 aydir tanidiginiz birinin niye ayagina gideceksiniz?
Beyaz kadin ticareti diye bisey hic duymadiniz mi? Bir suru kadin ortaliktan kayboluyor.
"Taken" diye bir film var. Siddetle izlemenizi tavsiye ederim.

Hepsini gectim, 2-3 ayda 50 tl lik otobus bilet parasini bile birektiremiyorsa, nasil bir erkekmis o?

Kesinlikle gitmemelisin.hem de netten tanıştığın birine.Ve onun evinde kalmak gibi bi hataya düşme. Pişman olacağın şeylere sebebiyet verme sonra.Her şeyden önce tedbir.Dünyada neler oluyor neler

İnternetten tanıştığın birine nasıl bu denli güveniyorsun. Erkek mi yok dışarda..
İnsan gözünün önündekine güvenemiyor. Belki katil belki tacizci tecavüzcü. Paranoyaklık değil bu az yada çok olabilicek ihtimaller. Her ihtimal gerçeğe dönüşebilir yapma

bencede kesinlikle o gelsin hem iyi tanımadığın biri hem şehir olarak yabancı olduğu bi şehir . allah korusun ya bir şey olursa tamam kötü düşünmeyelımde iyide düşünmeyelim bence . herşeyden şüpeci olmalısınız bır bayan olrak isteyen adam ne eder ne eder gelir .!!! SAKIN

Vay arkadas ben battaniyenin altından çıkıp wcye gitmeye üşeniyorum insanlar hiç tanımadığı biri için başka bir şehre gidiyor.
Almadı benim kafa o_O

Eski konulariniza baktim.Bazi seyleri merak ettiginizi,Cok abarttiginizi acele ettiginizi ve fazla hevesli oldugunuzu dusunuyorum.Ayrica bu ne cesaret bu ne rahatlik.Tanimadiginiz adamin evinde ne yapacaksınız?Evlilik hayalleri de kuruyo musunuz?Yaşınız kucuk.Pisman olacaginiz seyler yapmayin.Lutfen!

Tam internetten tanışılan kadınlara tecavüz haberleri arıyordum ki, konu sahibesi vazgeçmiş.

Doğru karar.

Siz gitmeyin kesinlikle.Gerekirse 8 ay bekleyin, o gelsin.

Back
X