ilk buluşmada bu hareketler normal mi?

calikusu60

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mart 2012
144
45
298
K.K.T.C.
mrb.arkadaşlar
ben geçen hafta uzun yıllar tanıdığım fakat reelde daha önceden hiç tanımadığım birisi ile buluştum.
birbirimizden hoşlanıyorduk zaten
herneyse gezdik tozduk derken
bi yerde otururken bana sarılmaya başladı,öpmeye çalıştı,kendimi geri çektim,sonra elimi tuttu falan filan..
kalktım orayı terkediyordum
tekrardan tuttu gitme fln dedi.
görüşmeden önce de o kadar söyledim yanıma geldiğinde elim eline değmeyecek çok dikkatli olacaksın diye.tamam demişti..
ilk defa biri ile görüştüm güvendiiğim biriydi de ben çok kötü oldum=/
şimdi peşimi bırakmıyo gerçekten mi seviyo sırf bu yüzden mi peşimde olacak artık nasıl ayırt edecem ben.
yada muhabbeti tamamen kesmeli miyim:(
kendimi çok kötü hissediyorum...
nolur bişeyler söyleyin.

ben baya tepkimi gösterdim ben ciddi düşünüyorum seni yarı yolda bırakmam falan dedi.ciddi düşünen insan oturur adam akıllı konuşur demi.

ilk buluşmada seninle yatmanın derdinde gerçekten seviyomu diye soruyosun..
senden alacağını alır sonra peşini bırakır dert etme...

ben baya tepkimi gösterdim ben ciddi düşünüyorum seni yarı yolda bırakmam falan dedi.ciddi düşünen insan oturur adam akıllı konuşur demi.

ya gelme bu numaralara sen bu sözlere kanacak kadar zayıf mısın....
ciddi düşünüyo emin ol.
ciddi ciddi seni be...................k

lanet olsun ya!!! nasıl güvenecez biz bu insanlara.
kaç kere de söyledim elim başka bi erkeğin eline değmedi bu zamana kadar hareketlerine dikkat et diye:(

internette sevgilimiydiniz ki tam olarak anlayamadım

eğer öyleyse netteki muhabbetlerinizden bu cesareti almış olabilir

gelme bu oyunlara ...
ne demk seni yarı yolda bırakmam hiç düşündün müüü???
adam kendine yatak arkadaşı arıyor. onun ciddiyetini sorgulama bile..
böyle varlıkların (insan diyemiyorum)anlık zevki için kendini meze etme..kendine yapacağın en büyük kötülük bu olur

internetten ortak arkadaş ile tanıştık
sevgili değildik ya ama hoşlandığını biliyodum
ayrıca o cesareti verecek bi muhabbet yapmadım
bu böyle gitmez oturup bi sonuca bağlamalıyız bu muhabbeti dedi.
öylece buluşmaya karar vermiştik

Bende buna benzer olay yaşamıştım.Bana da dedikleri o kişinin niyeti ciddi değil gezip tozmak yaşamak vs gibi...Bence hiç üzülme.Peişinden gelemside kaçan kovalanır.Hiç taviz vermemek gerekir böylelerine ...Kendilerini bulunmayan hint kumaşı sanıyor bu erkekler .Biz sevgi saygı beklerken onların dertleri kendilerini tatmin etmek hemde hiç görüşmede...

mrb.arkadaşlar
ben geçen hafta uzun yıllar tanıdığım fakat reelde daha önceden hiç tanımadığım birisi ile buluştum.
birbirimizden hoşlanıyorduk zaten
herneyse gezdik tozduk derken
bi yerde otururken bana sarılmaya başladı,öpmeye çalıştı,kendimi geri çektim,sonra elimi tuttu falan filan..
kalktım orayı terkediyordum
tekrardan tuttu gitme fln dedi.
görüşmeden önce de o kadar söyledim yanıma geldiğinde elim eline değmeyecek çok dikkatli olacaksın diye.tamam demişti..
ilk defa biri ile görüştüm güvendiiğim biriydi de ben çok kötü oldum=/
şimdi peşimi bırakmıyo gerçekten mi seviyo sırf bu yüzden mi peşimde olacak artık nasıl ayırt edecem ben.
yada muhabbeti tamamen kesmeli miyim:(
kendimi çok kötü hissediyorum...
nolur bişeyler söyleyin.

ne sevgisi?? sevgi kolay elde edilen bir şey değil canım..ıstersen 20 sene konuş
görmedikten sonra ne işe yarar..

gerçekten adam gibi biri olsaydı ilk buluşmada sülük gibi yapışmazdı.güvendiğin biriydi öyle mi?? sadece netten konustun dıye veya telden konustun dıye güvendığın biriydi yani...ya şu hayatta insan 20 yıllık kocasını tanıyamazken, sen güvendın ve tanıdın yani..

öyle herkese güvenme!..kaldı ki yüzünü bile bir kere görmüşsün..

internetten ortak arkadaş ile tanıştık
sevgili değildik ya ama hoşlandığını biliyodum
ayrıca o cesareti verecek bi muhabbet yapmadım
bu böyle gitmez oturup bi sonuca bağlamalıyız bu muhabbeti dedi.
öylece buluşmaya karar vermiştik

onu demek istemedim canım, yanlış anlaşıldı galiba, netteki muhabbetler derken, yani sohbetiniz yüzeysel bile olsa buluşunca kendinde bunları yapmaya hak görmüştür
hangi kanalla görüşüyordunuz face, msn falansa hemen sil derim, onun sana ulaşma cabalarınada cevap verme
bence ilk buluşmada bunların olması normal değil

Adamdaki cesarete bak hele.yaa aslında benim anlamadığım neden uyarma gereği duyduğun.Daha önceden bişey mi sezdin.Hiç kimse ilk buluşmada bana dokunmayacaksın şartını sunmaz.Çünkü böyle bişeyin zaten olma şansı yoktur.sen birşeyden rahatsız oldun ki bu şartı sundun yanılıyomuyum.

kaç yaşındasın? eğer dinleyecek oluran uzatma bitir derim..siz ne derseniz deyin ama o sizi hafife almış baştan derim...siz demişsiniz ya elim eline değmeyecek falan ama yaşananlara bakılırsa sizi hiç umursamamış.hatta sizinle ciddi düşündüğünü söyleyerekte ne kadar ciddi lmadığını ortaya koymuş..öyle nette tanışmakla falan olmuyo işte..yol ver gitsin canım ..iki güne kalmaz daha da ciddiyim der başına neler gelir neler

Adamdaki cesarete bak hele.yaa aslında benim anlamadığım neden uyarma gereği duyduğun.Daha önceden bişey mi sezdin.Hiç kimse ilk buluşmada bana dokunmayacaksın şartını sunmaz.Çünkü böyle bişeyin zaten olma şansı yoktur.sen birşeyden rahatsız oldun ki bu şartı sundun yanılıyomuyum.

bende ilk buluşma için erkeğe böyle uyarılar yapıldığını ilk defa duyuyorum ne yalan söyliyim

Son düzenleme:
:D Bence normal yaa var böyle abaza erkekler günümüzde. Hormonlarına yenik düşmüş acemi bir salak olmalı :D:D Çok anormal bir şey değil canım ya erkekler azgın varlıklar bir-iki daha bakarsın hoşuna gitmezse sallarsın

:D Bence normal yaa var böyle abaza erkekler günümüzde. Hormonlarına yenik düşmüş acemi bir salak olmalı :D:D Çok anormal bir şey değil canım ya erkekler azgın varlıklar bir-iki daha bakarsın hoşuna gitmezse sallarsın

şu söylediğine inanamıyorum, tecavüze uğrayanlarda aynı abaza hormonların kurbanı sanıyorum, bir iki bakarken başına bi iş gelmesinde:27::27:

Son düzenleme:
Back
X