İlk buluşmada elimi tuttu..

Mutlu2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
2.298
1.570
133
34
Merhabalar ilk defa buluştuğum,öncesinde mesaj hariç hiç konuşmadığım kişi bir anda elimi tutmaya kalktı.Aslında bir şeyler hisseder gibi oluyordum ama bir anda elimi tutması tuhafıma gitti.
Bunu ikinci kez yapmaya çalıştı,kibarca elimi çektim.Acele etmemesini,birbirimize zaman vermemiz gerektiğini söyledim.
Dünden bu yana,özledim,keşke yanımda olsan şeklinde mesajlar yazıyor..ve sürekli yazıyor..
Önceden bir sürelik konuşmamız olsa etkilenmesini anlarım ama bana inandırıcı gelmedi tavrı..

Merhabalar ilk defa buluştuğum,öncesinde mesaj hariç hiç konuşmadığım kişi bir anda elimi tutmaya kalktı.Aslında bir şeyler hisseder gibi oluyordum ama bir anda elimi tutması tuhafıma gitti.
Bunu ikinci kez yapmaya çalıştı,kibarca elimi çektim.Acele etmemesini,birbirimize zaman vermemiz gerektiğini söyledim.
Dünden bu yana,özledim,keşke yanımda olsan şeklinde mesajlar yazıyor..ve sürekli yazıyor..
Önceden bir sürelik konuşmamız olsa etkilenmesini anlarım ama bana inandırıcı gelmedi tavrı..

Isırsaydın adamın elini böyle vampir gibi.

Böyle şeylerin bir matematiği yok ki. Belki bir süredir sizi izliyordu vs. Eşimle ünide bir derste aynı gruptaydik ama benim varlığından haberim yoktu kalabalık bir sınıftı. O beni uzun zaman izlemiş bir gün sosyal medyadan ekledi haftasonu yazistik pazartesi okula gidince hemen elimi tutmuştu. Ben de o yakınlığı hissettiğim için reddetmedim. Bence anormal bir durum değil yani.

İlk buluşmada elini tutan ikinci buluşmada oovvv:KK8:

Back
X