Merhabalar ilk defa buluştuğum,öncesinde mesaj hariç hiç konuşmadığım kişi bir anda elimi tutmaya kalktı.Aslında bir şeyler hisseder gibi oluyordum ama bir anda elimi tutması tuhafıma gitti.
Bunu ikinci kez yapmaya çalıştı,kibarca elimi çektim.Acele etmemesini,birbirimize zaman vermemiz gerektiğini söyledim.
Dünden bu yana,özledim,keşke yanımda olsan şeklinde mesajlar yazıyor..ve sürekli yazıyor..
Önceden bir sürelik konuşmamız olsa etkilenmesini anlarım ama bana inandırıcı gelmedi tavrı..
İlk buluşmada elini tutan ikinci buluşmada oovvvMerhabalar ilk defa buluştuğum,öncesinde mesaj hariç hiç konuşmadığım kişi bir anda elimi tutmaya kalktı.Aslında bir şeyler hisseder gibi oluyordum ama bir anda elimi tutması tuhafıma gitti.
Bunu ikinci kez yapmaya çalıştı,kibarca elimi çektim.Acele etmemesini,birbirimize zaman vermemiz gerektiğini söyledim.
Dünden bu yana,özledim,keşke yanımda olsan şeklinde mesajlar yazıyor..ve sürekli yazıyor..
Önceden bir sürelik konuşmamız olsa etkilenmesini anlarım ama bana inandırıcı gelmedi tavrı..
Yani hiç tanımadığım ve beni tanımayan birisi .Önce kendini tanıtması,benim nabzıma göre şerbet vermesi,zamana yayması,korkutmaması daha güzel olurdu.nasıl bir yaklaşım bekliyorsunuz bu işler için ?
Tamam dedi.Yine aynı hareketleri yaptı.Siz daha erken vs diyince ne dedi? Tavrı nasıldı?
İçimden gelmeyeni yapamam ki.samimi olmam.Siz de onun elini tutsaydınız.
Aklıma gelmedi değilIsırsaydın adamın elini böyle vampir gibi.
Yani hiç tanımadığım ve beni tanımayan birisi .Önce kendini tanıtması,benim nabzıma göre şerbet vermesi,zamana yayması,korkutmaması daha güzel olurdu.
Yılışık mıdır nedir ? Uyarmışsınız yine aynısını yapmış. İyice gözlemleyin derim.Tamam dedi.Yine aynı hareketleri yaptı.
Evet.hiç tanımadığım derken?
görücü usulümü buluştunuz?
Ceylan mısınız?...Yani hiç tanımadığım ve beni tanımayan birisi .Önce kendini tanıtması,benim nabzıma göre şerbet vermesi,zamana yayması,korkutmaması daha güzel olurdu.
Görücü usulü sayılır.Bir komşumuz ısrar etti.Nasıl tanıştığınızı da yazsanız daha net yorum yapabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?