Yok yaa,gülerek elimi geri alabilir miyim dedim.Vay terbiyesizBen sizi haklı buldum öncesinde tanışıklığınız da yokmuş galiba. Demek ki hoşuna gitmişsiniz ya da samimiyetinize güvenmiş o an. Çok fazla tepkiye gerek yok. Nezaketlice söylemişsiniz. Ne diyelim, bir de kafasına çantayla vurmadın inşallah kız ?
Haklısınız.Sıkıldım olmamalardan işte.Artık zorluyorum kendimi olsun diye.Bende mi bir sorun var diyorum.Hemen evlenmej değil ama bir sevgilim olsun diyorum.
Ya da eşlerine maddi anlamda her şeyi veren ,ama sevgisiz bırakanlar var.Zenginse kendine zengin. Nice zenginler var eşine çocuğuna cimrilikte sınır tanımaz. Daha yeni tanismisdiniz, sen de zaten hoslanmamissin belli ki, kes at...
Cebini doyurur ama.Tek artısı zengin olması.O da kalbimi doyurmaz.
İstemem.Cebini doyurur ama.
bacım amacın ne fikrin ne ben anlamadım açıkçası,sana adamla ilk buluşmada yat flnmı dedik,yada sevgili dediğin şey için nasıl bir süreç işliyor senin dünyanda anlamadım,aşamaları kendi dünyana göre adlandırmışsın ama biz seni o şekilde anlayamayız,önce konuş,sonra uzaktan oturup tanı,sonra sevgili ol,sonra elini tutsun,sonra elini omuzuna atsın vs. artık nasıl bir süreçse biz nerden bilelimki senin sıralamanı,yada öyle bi saplantın varsa bize ne yani gider yapıyoaun bide,bize anlattığın gibi adama anlataydın o da tutmayaydı,soğudum fln demişsin bu sebeple,bence senin iç dünyanda bir karmasa var,aman yani neyse işte allah kolaylık versin ne diymMesajımı tam olarak okudunuz mu bilmiyorum,hakkımda hiç bir fikri olmayan ve hakkında hiç bir fikrimin olmadığı ve ilk defa buluştuğum bir insandan bahsediyorum.
Her duyguyu zamanında yaşamayı isterim ki güvenmediğim,tanımadığım bir insanla direk sevgili olup,elini tutamam,ya da yatamam.
Galiba öyle.Hoşlanmamışsınız.
Hoşlanma olsa dibiniz düşer ay aşık oldum galiba diye konu açardınız. İlk buluşma da olsa arada çekim hissedince minik temaslar güzel olur. Tabi öyle ele yapışıp abanmalı şekilde değil.
Hoşlanmadım ama birazcık ağırdan alsaydı hoşlanırdım.Komşu tavsiyeli ilk buluşmada hemen el tutulmaz, adam efendi olur komşu var çünkü arada. Şaşırdım açıkçası ama hak verdim size. henüz kalbim çarpmamışken bana dokunulması hoşuma gitmez. Bakalım senden hoşlandım mı yani, ne alaka hemen ilerliyorsun…
Ben de cool herif severim, üstüme atlayanı sevmem. Zevk meselesi… Devam bro, doğru yoldasınHoşlanmadım ama birazcık ağırdan alsaydı hoşlanırdım.
Görücü usulü, ikiniz de birbirinizi tanımıyorsunuz. Bence de ilk buluşmada elinizi tutmasına lüzum yok.Merhabalar ilk defa buluştuğum,öncesinde mesaj hariç hiç konuşmadığım kişi bir anda elimi tutmaya kalktı.Aslında bir şeyler hisseder gibi oluyordum ama bir anda elimi tutması tuhafıma gitti.
Bunu ikinci kez yapmaya çalıştı,kibarca elimi çektim.Acele etmemesini,birbirimize zaman vermemiz gerektiğini söyledim.
Dünden bu yana,özledim,keşke yanımda olsan şeklinde mesajlar yazıyor..ve sürekli yazıyor..
Önceden bir sürelik konuşmamız olsa etkilenmesini anlarım ama bana inandırıcı gelmedi tavrı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?