- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.638
- 823
Doğru bu da var...Ya da eşlerine maddi anlamda her şeyi veren ,ama sevgisiz bırakanlar var.
Var öyle bir arkadaşım ama mutsuz.
Sizi çok beğenip etkilenmiş ve kaybetmemek için samimi olmaya çalışırken ısrarcı olmuş. Bu dengeyi kuramayan basit ve ısrarcı biri benceGörücü usulü sayılır.Bir komşumuz ısrar etti.
Aşık oldu belki adam bu kadınlara yaranılmaz .Merhabalar ilk defa buluştuğum,öncesinde mesaj hariç hiç konuşmadığım kişi bir anda elimi tutmaya kalktı.Aslında bir şeyler hisseder gibi oluyordum ama bir anda elimi tutması tuhafıma gitti.
Bunu ikinci kez yapmaya çalıştı,kibarca elimi çektim.Acele etmemesini,birbirimize zaman vermemiz gerektiğini söyledim.
Dünden bu yana,özledim,keşke yanımda olsan şeklinde mesajlar yazıyor..ve sürekli yazıyor..
Önceden bir sürelik konuşmamız olsa etkilenmesini anlarım ama bana inandırıcı gelmedi tavrı..
Uzak durMerhabalar ilk defa buluştuğum,öncesinde mesaj hariç hiç konuşmadığım kişi bir anda elimi tutmaya kalktı.Aslında bir şeyler hisseder gibi oluyordum ama bir anda elimi tutması tuhafıma gitti.
Bunu ikinci kez yapmaya çalıştı,kibarca elimi çektim.Acele etmemesini,birbirimize zaman vermemiz gerektiğini söyledim.
Dünden bu yana,özledim,keşke yanımda olsan şeklinde mesajlar yazıyor..ve sürekli yazıyor..
Önceden bir sürelik konuşmamız olsa etkilenmesini anlarım ama bana inandırıcı gelmedi tavrı..
Bana da inandırıcı gelmedi, ilk defa gördüğü bir insanı dünden bu yana özledi yani öyle mi?Merhabalar ilk defa buluştuğum,öncesinde mesaj hariç hiç konuşmadığım kişi bir anda elimi tutmaya kalktı.Aslında bir şeyler hisseder gibi oluyordum ama bir anda elimi tutması tuhafıma gitti.
Senin rızan olmadan elini tuttuysa görüşmeyi kes.Merhabalar ilk defa buluştuğum,öncesinde mesaj hariç hiç konuşmadığım kişi bir anda elimi tutmaya kalktı.Aslında bir şeyler hisseder gibi oluyordum ama bir anda elimi tutması tuhafıma gitti.
32 yaşında kadın ergen sorusu soruyor ?Aşko yaşın 32 galiba bu gibi şeyleri aşmak lazım adamdan etkilenseydin elini tutmayı bırak şaap diye öpse normal gelirdi
Bence hoşlanmadın ama bi deneyeyim dedin bu da gözüne battı
İşte bu yüzdenHoşlanmadım işte.hoşlanamadım.
Ay sen kendi sorularina, konularina bak bi. Bi de millete ergen demez mi32 yaşında kadın ergen sorusu soruyor ?
Çok etkilenmiştir belki sonraki tavırlarına göre anlam çıkarmanız daha iyi olacaktır; bu aklınızda olsun kendi sınırlarınıza göre de tanımaya devam edin bence. Zaten farklı niyetleriniz varsa anlar uzaklaşırsınızMerhabalar ilk defa buluştuğum,öncesinde mesaj hariç hiç konuşmadığım kişi bir anda elimi tutmaya kalktı.Aslında bir şeyler hisseder gibi oluyordum ama bir anda elimi tutması tuhafıma gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?