İlk buluşmada elimi tuttu..

Büyütecek bir şey yok.

Herkesin yapısı, hassasiyeti farklı.

Sizin hoşunuza gitmemiş o zaman sürdürmeye gerek var mı diye düşünün.

Şöyle ki sakin ilerlemek isteyebilirsiniz.
Yabancılamış olabilirsiniz.
Dini hassasiyetiniz olabilir.
Olabilir de olabilir.

Ki bundan rahatsız kaldığınızı ifade etmişsiniz.

Karşılıklı hisler bir anda olur ona bir şey diyemem ama pat diye istemediğim halde sırnaşması benim de hoşlanacağım bir tavır olmazdı.

Aşık oldu belki adam bu kadınlara yaranılmaz .

Uzak dur

Bana da inandırıcı gelmedi, ilk defa gördüğü bir insanı dünden bu yana özledi yani öyle mi?

Senin rızan olmadan elini tuttuysa görüşmeyi kes.

Bir anda bu kadar yüksek tavırlar beni çok iter.

Hani ilk buluşmada şu yapılır, 5. buluşmada bilmem nolur kafası değil benimki, ama yeterince beni tanıdığını hissetmediğim biri bir anda ilanı aşk moduna girip, yüksek perdeden ilgi gösterse çok rahatsız olurdum. Ki başıma gelmişliği de var, anında yol verdim.

Böyle şeyler anlık gelişir bence rahatsız olduysanız hoşunuza gitmediyse hoşlanmıyorsunuz demekki. Öpseydi farklı düşünürdüm ama el ele tutuşmak bana normal geldi. Rahatsız olduğunuzu belli ettiniz mi?

Hoşlanmadım işte.hoşlanamadım.
İşte bu yüzden
hoşlanmamışsınız adamdan yoksa tepki vermezdiniz :)

ondan aldığınız enerji beğenmedim belki zamanla olur enerjisi
oda bunu kestiremeyip hemen elinizi falan tutmuş
uzaklaştırın hayatınızdan

haklısınız yanı öncesinde bi sohbet olmamış bi paylaşım olmamış dakıka 1 gol bir hemen el tutmak nedir yavş*kmış ondan bi cacık olmaz

Konunun başına görücü usulü tanışma diye yaz da arkadaşlar okurken biraz olsun mantıksız bulabilsinler.
Sanırım flört var saniyorlar

Bence haklısınız. Rahatsız olduğunuzu belirttiğiniz halde tekrar denemesi çok itici

Çok etkilenmiştir belki sonraki tavırlarına göre anlam çıkarmanız daha iyi olacaktır; bu aklınızda olsun kendi sınırlarınıza göre de tanımaya devam edin bence. Zaten farklı niyetleriniz varsa anlar uzaklaşırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…