- 23 Nisan 2017
- 1.032
- 1.509
- 133
- Konu Sahibi CilliSardunya
-
Onun kenarda köşede beklediği biri vardır ondan ışık almıştır o yüzden de bitmiştir. Öyle pat diye bitiyorsa bir ilişki benim aklıma başka bişey gelmez maalesef...Merhabalar. Ben bi arkadaşım aracılığıyla biri ile tanıştım 10 gün konuştuk ciddi olarak başladık ve hemen evlilik olayı konuşuldu ne seversin ne sevmezsin vs. 23 yasindayiz bu arada işimiz gücümüz var. Daha sonra buluştuk bi iki saat geç ben başımı omzuna koydum elini attı oda omzuma daha sonra bende elini tuttum parmaklarını yani. Sonra hızlı olduğunu düşündü. Mesajda öpücük kalp vs atınca bende samimi buldum Hoşlantida olmuştu içimden geldi yaptım. Sonra da kendime kızdım neden yaptım keşke biraz daha ağırdan alsaydım diye düşündüm..
Sonuç olarak 20 gün sürdü ve bitti. Bitişi bu yüzden değildi ama bununda etkisi varmış. İlk buluşmada el tutan kız .. o daha ağır birini bekliyormuş.
Ee evlilik vs konuş mesajda sonra öpücük kalp at bunları yaparken bisey yok ben öyle yaptım diye mi kötü oldum? Anlamadim yani.. sonrasında her şey normal gitti iyiydi bi anda bitti.
Ha bu arada her şey çok hızlı gitti dedi sanki ben istedim ben yaptım.. kendi açtı ailesini tanıttı fotoğraflarını falan gösterdi. Kendi kendime gelin güvey olmadım. Anlamadim yani.
Peki ilk buluşmada benim başımı omzuna koymam falan ?23 yaşında evliliğin bu olduğu düşünülüyor. Bende oyle düşünüyordum. Ama simdi biliyorum ki telefondan resim gostermekle 10 gun konusmakla falan filan olmuyor. Evlilik bambaska bir surec. Cok sevmeden ve cok iyi anlamadan girmeyin bu işe derim kendi adima. 23 yaşında hic bulaşmayın derim.
Kesinlikle bende aynı şeyi düşünüyorum ve bir kaç arkadaşımda. Yada unutamadığı biri. Bu hikaye de yanan ben oldumOnun kenarda köşede beklediği biri vardır ondan ışık almıştır o yüzden de bitmiştir. Öyle pat diye bitiyorsa bir ilişki benim aklıma başka bişey gelmez maalesef...
Evet bende aynı seyi düşündüm ergen.. sanki kucağına atladım..basligi gorunce yas 16 herhalde falan dedimagir bi kiz neymis ya bu arada? elini tutunca hafif olunuyormus vay be daha neler ogrenecegiz
Yok o buluşmadan sonra hersey daha iyi oldu yakındik ilgi vs. Iyiki seni tanidimlar bilmem neler. Sonra bi ikilemde kalmış gibi. Bisey hissedemedim dedi ve bitirdi. Bende anlamadım. Hissedemeyen insan öyle güzel sözler nasıl söyler. Bu yaptıklarım mi etkiledi dedim yüzde kırk evet dedi ama his olmamış bu etkiliymis. Arkadaşımdan duydum çok trip atiyormusum çekemezmis öyle demiş. Tuhaf yani..Bence şu da olabilir gerçekten o buluşmada bu hareketleriniz onu düşündürüp ayrılmak istemiş olabilir . Çünkü siz de diyorsunuz ne olduysa buluşmadan sonra oldu bitti diye demek ki ordan sonra bişey onu işkillendirmiş
Aaayyy o zaman kaç ondan boşver boşver öylesinden hayır mı gelirYok o buluşmadan sonra hersey daha iyi oldu yakındik ilgi vs. Iyiki seni tanidimlar bilmem neler. Sonra bi ikilemde kalmış gibi. Bisey hissedemedim dedi ve bitirdi. Bende anlamadım. Hissedemeyen insan öyle güzel sözler nasıl söyler. Bu yaptıklarım mi etkiledi dedim yüzde kırk evet dedi ama his olmamış bu etkiliymis. Arkadaşımdan duydum çok trip atiyormusum çekemezmis öyle demiş. Tuhaf yani..
Yaptığınızdan kaynaklı değil o zaman , onun ikinci yedeği vardı bence de üstte dedikleri gibiYok o buluşmadan sonra hersey daha iyi oldu yakındik ilgi vs. Iyiki seni tanidimlar bilmem neler. Sonra bi ikilemde kalmış gibi. Bisey hissedemedim dedi ve bitirdi. Bende anlamadım. Hissedemeyen insan öyle güzel sözler nasıl söyler. Bu yaptıklarım mi etkiledi dedim yüzde kırk evet dedi ama his olmamış bu etkiliymis. Arkadaşımdan duydum çok trip atiyormusum çekemezmis öyle demiş. Tuhaf yani..
Bazı şeylerin bitmesi daha hayırlıdırMerhabalar. Ben bi arkadaşım aracılığıyla biri ile tanıştım 10 gün konuştuk ciddi olarak başladık ve hemen evlilik olayı konuşuldu ne seversin ne sevmezsin vs. 23 yasindayiz bu arada işimiz gücümüz var. Daha sonra buluştuk bi iki saat geç ben başımı omzuna koydum elini attı oda omzuma daha sonra bende elini tuttum parmaklarını yani. Sonra hızlı olduğunu düşündü. Mesajda öpücük kalp vs atınca bende samimi buldum Hoşlantida olmuştu içimden geldi yaptım. Sonra da kendime kızdım neden yaptım keşke biraz daha ağırdan alsaydım diye düşündüm..
Sonuç olarak 20 gün sürdü ve bitti. Bitişi bu yüzden değildi ama bununda etkisi varmış. İlk buluşmada el tutan kız .. o daha ağır birini bekliyormuş.
Ee evlilik vs konuş mesajda sonra öpücük kalp at bunları yaparken bisey yok ben öyle yaptım diye mi kötü oldum? Anlamadim yani.. sonrasında her şey normal gitti iyiydi bi anda bitti.
Ha bu arada her şey çok hızlı gitti dedi sanki ben istedim ben yaptım.. kendi açtı ailesini tanıttı fotoğraflarını falan gösterdi. Kendi kendime gelin güvey olmadım. Anlamadim yani.
Haha ya iffetine göz dikmiş gibi çok doğru bi cümle olmuşİlk buluşmada bence de biraz fazla hızlı olmuş.. Bu benim kişisel olarak yapımla alakalı birşey.. Ama bu sizi hafif biri yapmaz hele ki ilk buluşmada bunu yapan falan o cümleyi hiç haketmediniz.. Sadece hoşlanmakla evlilik yoluna zaten gidilmez.. Ama inanın onun başka bir karın ağrısı vardır sebep bu olamaz.. Kesin görüştüğü biri vardı onu da bahane etti..
Haaa bi de sanki adamın iffetine göz dikmişsiniz gibi triplere girmişolmazdı ondan.. İyi olmuş üzmeyin kendinizi..
HarikasınTanıştığı gün öpüşüp vedalaşan ekolden olduğum için bu başlığı geçiyorum
Ben ınsanlara kolay isinmam ama siz yapi olarak daha sicaksiniz dir biaey diyememPeki ilk buluşmada benim başımı omzuna koymam falan ?
Ortada yanlışlık yok hayatımHaha ya iffetine göz dikmiş gibi çok doğru bi cümle olmuşşöyle banada bi yanlış geldi ancak mesajlarda falan öyle konuşunca yakın hissedip yaptım. Oda kolunu attı omzuma madem rahatsiz oda yapmasaydı.. mesaja gelince hersey iyi yan yana gelince ben yaptım diye mi böyle oldu. Saçma geldi. Bence de görüştüğü ya da unutamadığı biri vardı.
Laflara bak, tam bir keko. Böyle biri için canınızı sıkmaya değmezİlk buluşmada el tutan kız .. o daha ağır birini bekliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?