Pul koleksiyonunuda gösterir belki bilemedimKonuyu arkadaşım adına açıyorum,
müzmin bekar arkadaşım 31 yaşında,kendisi sağlık çalışanı çalıştığı hastaneye yeni biri tayinle geldi,çocuk arkadasımdan 1,5 yaş küçük ve aynı hastanede olmalarına rağmen farklı bölümdeler,bir şekilde tanışıp telefonla konuşmaya yazışmaya başladılar.Arkadaşım çok etkilendi uzun zaman sonra ilk defa bukadar heyecandığını görüyorum ve hayal kırıklığı yaşamasını istemiyorum:/
şimdi telefonla konuşmak ve iş yerinde selamlaşma dışında bir iletişimleri olmadı,pandemi nedeniyle de dışarda buluşmak istemedi arkadaşım,cocuk arkadasımı evine davet etti kahve içmeye ,hatta yazdığı mesaj aynen şöyle *eğer istersen ben evde yalnızım evde kahveyi içebiliriz ben zaten sıcak kanlıyım hemen ortama alışırsın* dedi,ben güvenemedim bir yandan da olabilir aslında diyorum ,kafamız çok karıştı sizce ne yapmalı (eve gidip gitmeme konusunda değil kararsızlığımız ,eve çağırmasının altında başka şeyler olabilir mi)
,cocuk arkadasımı evine davet etti kahve içmeye ,hatta yazdığı mesaj aynen şöyle *eğer istersen ben evde yalnızım evde kahveyi içebiliriz ben zaten sıcak kanlıyım hemen ortama alışırsın* dedi,
Arkadaşım tamamen duygusal yaklaşıyor çok etkilendiği için mantığı devre dışı ,Pandemi dolayısıyla evde görüşmenin mantıklı olacağını falan düşünüyor ama ben çok şuphelendimEger gidecekse herseyi goze alip gitsin oyleyse.
Ilk bulusmada eve cagirmasıda ayri bi konu tabi
Müge anliya konu olmazssiniz insallah ben hayatta gitmezdim ne öyle host niyeti apacik belliKonuyu arkadaşım adına açıyorum,
müzmin bekar arkadaşım 31 yaşında,kendisi sağlık çalışanı çalıştığı hastaneye yeni biri tayinle geldi,çocuk arkadasımdan 1,5 yaş küçük ve aynı hastanede olmalarına rağmen farklı bölümdeler,bir şekilde tanışıp telefonla konuşmaya yazışmaya başladılar.Arkadaşım çok etkilendi uzun zaman sonra ilk defa bukadar heyecandığını görüyorum ve hayal kırıklığı yaşamasını istemiyorum:/
şimdi telefonla konuşmak ve iş yerinde selamlaşma dışında bir iletişimleri olmadı,pandemi nedeniyle de dışarda buluşmak istemedi arkadaşım,cocuk arkadasımı evine davet etti kahve içmeye ,hatta yazdığı mesaj aynen şöyle *eğer istersen ben evde yalnızım evde kahveyi içebiliriz ben zaten sıcak kanlıyım hemen ortama alışırsın* dedi,ben güvenemedim bir yandan da olabilir aslında diyorum ,kafamız çok karıştı sizce ne yapmalı (eve gidip gitmeme konusunda değil kararsızlığımız ,eve çağırmasının altında başka şeyler olabilir mi)
Bu pandemide dışarı çıkma yasağı da en çok fırsatçı erkeklerin işine yaradı. Daha kim olduğunu iyi bilmeden aynı evin içine girmesin arkadaşınız. Adamın asılması en iyi ihtimal şimdilik. Adamdaki de nasıl bir yoklukmuş daha anca telefonla konuştuğu kadını eve davet ediyor. Yolu uzatmak istemiyor demek ki. Puanım 0.Konuyu arkadaşım adına açıyorum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?