İlk buluşmada eve çağıran erkek ?

zaman34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
198
248
103
Konuyu arkadaşım adına açıyorum,

müzmin bekar arkadaşım 31 yaşında,kendisi sağlık çalışanı çalıştığı hastaneye yeni biri tayinle geldi,çocuk arkadasımdan 1,5 yaş küçük ve aynı hastanede olmalarına rağmen farklı bölümdeler,bir şekilde tanışıp telefonla konuşmaya yazışmaya başladılar.Arkadaşım çok etkilendi uzun zaman sonra ilk defa bukadar heyecandığını görüyorum ve hayal kırıklığı yaşamasını istemiyorum:/

şimdi telefonla konuşmak ve iş yerinde selamlaşma dışında bir iletişimleri olmadı,pandemi nedeniyle de dışarda buluşmak istemedi arkadaşım,cocuk arkadasımı evine davet etti kahve içmeye ,hatta yazdığı mesaj aynen şöyle *eğer istersen ben evde yalnızım evde kahveyi içebiliriz ben zaten sıcak kanlıyım hemen ortama alışırsın* dedi,ben güvenemedim bir yandan da olabilir aslında diyorum ,kafamız çok karıştı sizce ne yapmalı (eve gidip gitmeme konusunda değil kararsızlığımız ,eve çağırmasının altında başka şeyler olabilir mi)

Pul koleksiyonunuda gösterir belki bilemedim

,cocuk arkadasımı evine davet etti kahve içmeye ,hatta yazdığı mesaj aynen şöyle *eğer istersen ben evde yalnızım evde kahveyi içebiliriz ben zaten sıcak kanlıyım hemen ortama alışırsın* dedi,

Sahsen ilk bulusmalar icin asla birinin evine gitmezdim. Gitmedim de. "Ben zaten sicak kanliyim" mi?

Eger gidecekse herseyi goze alip gitsin oyleyse.
Ilk bulusmada eve cagirmasıda ayri bi konu tabi
Arkadaşım tamamen duygusal yaklaşıyor çok etkilendiği için mantığı devre dışı ,Pandemi dolayısıyla evde görüşmenin mantıklı olacağını falan düşünüyor ama ben çok şuphelendim

Müge anliya konu olmazssiniz insallah ben hayatta gitmezdim ne öyle host niyeti apacik belli

Eğer bir yakınlaşma olsun istemiyorsa eve gitmemeli arkadaşınız. Yakınlaşmaya müsait bir ortam ev. İlk buluşma evde olsun tercih etmezdim. Yalnız çocuk şu noktada haklı arkadaşınız dışarıda görüşmek istememiş, nerden görüşecekler başka? 30 yaşında insanlar parkta mı buluşsunlar?

Bu pandemide dışarı çıkma yasağı da en çok fırsatçı erkeklerin işine yaradı. Daha kim olduğunu iyi bilmeden aynı evin içine girmesin arkadaşınız. Adamın asılması en iyi ihtimal şimdilik. Adamdaki de nasıl bir yoklukmuş daha anca telefonla konuştuğu kadını eve davet ediyor. Yolu uzatmak istemiyor demek ki. Puanım 0.

Dışarda oturmak istemiyorsa mecburen evde oturulacak. Arkadasiniz kendi evimde daha rahat ederim deyip onu çağırabilir. Hem niyetini de öğrenmiş olur. Sevisme olursa zaten bu tek tarafın isteğiyle olmaz. Bu durumda erkeği suçlamak da saçma olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…