İlk buluşmada eve çağıran erkek ?

Bi kere kurdugu cümle zaten açık.. ne kadar sıcak ortam olcagını belli ediyor..

Pandemi sebebiyle dışarıda buluşmak istemeyen taraf konu sahibinin arkadaşı. Kadınları evlenilecek-eğlenilecek şeklinde kategorize etmeniz de hiç hoş olmamış

,pandemi nedeniyle de dışarda buluşmak istemedi arkadaşım,
Pandemi nedeniyle dışarıda buluşmak istemeyen insanı eve cagirmaktan daha doğal ne olabilir ki?
Bence arkadaşın ayak yapmış biraz, kendi konuyu oraya getirmiş gibi .
Bırak gitsin, niyeti neyse anlaşılır zaten gittiğinde

Sapik sapik sıcak kanliyim hahaha
Az önce öğrendiğim bir mesajında da arkadaşım kilosundan rahatsız oldugunu durumlar düzelince spora yazılmaktan Vs bahsetmiş,çocukta fiziğinde bir şey yok hem balık etli olmak güzeldir yazmış :>>>>>>>>> Yani fiziğini incelemiş olmalı ve evet sapık oldugunu düşünüyorum bende ,arkadaşım büyük hayal kırıklığına uğramak üzere sanırım :/ Hayır bir de diğer mesajlaşmaları okuyunca falan çok düzgün biri gibi tanıtmış kendini

Aynı yerde çalışıyorlar, hemde yeni gelmiş huyunu suyunu bilmiyor evine gitmesi cidden hiç mantıklı değil. Birşeyler yaşarlarsa belki hastanede anlatabilir böyle erkekler var malesef gerine yerine bi halt etmiş gibi anlatan
Gitmese onun hayrına olur çocuk hiç güven vermiyor

Flört durumu varsa arkadaşınızı incelemiş olması ihtimal dahilinde ama baştaki "sıcak kanlıyım" mesajı hiç hoş değil

Pandemi sebebiyle dışarıda buluşmak istemeyen taraf konu sahibinin arkadaşı. Kadınları evlenilecek-eğlenilecek şeklinde kategorize etmeniz de hiç hoş olmamış
Gerçek bu erkeklerin kafası böyle çalışıyor. Kız hoşlanmış çocuktan şuan neyi nasıl yapacağını ayırt edemiyor. Konuya objektif bakıp öyle yorum yaptım.

Hemen ortama alışıverirsin demiş daha ne desin? Tabii ki gitmesin ne münasebet

Burasi biraz sicak olmadi mi, ben uzerime rahat biseyler giyeyim diyip alevli bokserini giyip geliyormus sicak kanli ya

Vallaha bana göre sicak kanli biri senin cog köfteyi sevdigini bildigi icin sana ondan alip gelen kisi yani öyle "gel bebeyim, seni ortama hazirliyim" ciler de tepkim net olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…