İlk buluşmada eve çağıran erkek ?

Aklima hic iyi seyler gelmiyo. Arkadasin duygusal yaklasmaya devam ederse bu isin sonu erkek icin tatliya baglanir. Ya pandemiyi bahane etmesinler bi kafede oturulabilir cok bulusmak kahve icmek isteyen insansa tabi.

Ortama alışırsın deyince sanki başka birileri de olacakmış gibi geliyor insana.
İlk buluşmada eve gitmesin bence arkadaşınız. Önce biraz tanısın.

Merve Boluğur’un bununla ilgili bir açıklaması vardı Enes Batur’un kanalında. Aklıma o geldi asdfaghahs

Ayni kurumda calisiyorlar, üstelik yeni baslamis işe. Huyunu suyunu bilmiyor kimse. Her sey olabilir her şey. Riza ile sevişmeye de varabilir. Zorla da olabilir. Bir sekilde uyutup fotograflarini alıp tehdit edebilir. Olmaz demeyin hala oluyor bu isler. Ben olsam asla gitmezdim. Ne yapin edin engel olun.

Sahsen ilk bulusmalar icin asla birinin evine gitmezdim. Gitmedim de. "Ben zaten sicak kanliyim" mi?
Ben zaten sıcak kanlıyım, seni sıcacık kanımla hemen ısıtır sıcak sıcak sevişiriz demek istiyor kajfjsjdj.

Arkadaşınız hiç bir şeyi önemsemeyip anı yaşayan bir insansa bile adamla aynı iş yerinde oldukları için asla gitmesin derim. İki gün sonra hastanede çok alakasız birinden sırıtarak işiteceği sözlerle alt üst olma ihtimali çok yüksek.

Eğer arkadaşınız dışarıdada görüşmek istemediğini söyledikten sonra böyle bir teklif geldiyse belki normal. Ama yine de gitmesin bence

Eve çağıran kişi, karşıdaki yanlış anlar mı diye düşünmeden önemsemeden çağırmış yani amaç sevişmek en kötü oynaş. Ya cafe olacaktı ki arkadaşınız istememiş ya da park vs. Ama sıcakkanlı beyefendi bunu da belirtmesi bilemedim... Ortama hemen alışacak ise gitsin arkadaşınız

Art niyetli değilse, belkide nabız yokluyor adam, evine giderse kesinlikle kız hakkında ciddi ileri dönük düşünmez. Bir kaç msja eve çağırdım koşa koşa geldi der. Yada şöyle söyleyim yani art niyetli olmasa evine çağırmaz, işe gidiyorsa bir kafeye de gide bilirler. Pandemi bahane!

Karşı cins İş arkadaşının evine gitmek çok tehlikeli kesinlikle pişman olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…