İlk buluşmada eve çağıran erkek ?

Konu çok farklı yerlere gitmiş maalesef. Cinsellik ihtiyaçtır ya da değildir diye kesin bir kaide yok bence. Kimine göre ihtiyaçtır, kimine göre değildir. İsteyen istediğini yaşar. İsteyen sonsuza kadar kendini eşine saklar, isteyen de canının çektiğiyle birlikte olur. Bu iki taraf da birbirini yargılayamaz bence... Her iki taraf da karşı düşünceye saygılı olmalı.

Ben mesela ilk eşimle birlikte oldum, 28 yaşında evlendim ve inanın 28 yaşına kadar da cinsellik hiç aklıma gelmedi. Ha liseden itibaren sex deneyimi yaşayan arkadaşlarım da oldu, onlara da tüü kaka bunu nasıl yapabiliyorsun demedim. Benim ihtiyacım olmadı ki birlikte olmadım, onun ihtiyacı olmuş ki birlikte olmuş...

Evlendikten sonra da tam aksine cinselliğe çok düşkün oldum. Demek ki insan tadına bakmadığı şeyi canı çekmiyor diye düşünüyorum, en azından benim açımdan öyle. Bu konuyu hep şeye benzetirim. Hani sigara içmeyenler sigara tiryakisinin sigarayı canının ne kadar çektiğini anlayamaz ya aynı o şekilde bence cinsellik de... Sigara içenler için sigara bir ihtiyaçtır, sigara içmeyenler için sigara bir ihtiyaç değildir...

Lütfen kendini eşine saklayan kadınlara da ya da gönlünce istediği gibi cinselliğini yaşayan kadınlara da saygı duyalım. Ne kendini eşine saklayan kadınlar namuslu ne de cinselliği istediği gibi yaşayan kadınlar namussuz. Namus kavramı çok başka bir boyut... Ha ne de kendini eşine saklayan kadınlar bağnaz, cahil ya da canının istediği ile birlikte olan kadınlar modern, kültürlü. Bunu da söylemeden geçemeyeceğim...

Cinsellik ihtiyaçtır, sizin bu ihtiyacı hissetmemiş olmanız ihtiyaç olmadığı anlamına gelmez. Su içme ihtiyacı hissetmeyen insanlar da var, su ihtiyaç değildir diyebilir miyiz?

Burada kimse evlilik öncesi cinsellik yaşamak istemeyen kadınlara kötü bir şey demez. İlla yaşa, yaşamak zorundasın demez. Ama aksini hemen hemen her gün görüyoruz. Fetva verenlerden çocuk aldırmaya varana kadar geniş bir skalada hakaret işitiyoruz bu tip konularda sürekli.

Sorun bir arkadaşın “insanların farklı zevkleri olabilir” cümlesindeki zevk kelimesini seksle bağdaştırıp saldırgan cümlelerle başlayıp hakaretlerle bitirmesinden çıktı. Yine evlilik öncesi sevişen kadınlar bir başka kadın tarafından namussuzlukla, kucaktan kucağa gezmekle ve daha ağır bir çok şeyle yaftalandı. Sizin bu mesajınız da tarafsız gibi görünen ama taraflı bir mesaj bu konu özelinde.

Taraflı olduğumu nereden çıkardınız anlayamadım? Evlenmeden önce ilişki yaşamadığımdan mı acaba? Demişsiniz ya evlenmeden önce ilişki yaşamayan kadınlara kötü bir şey denmez, Neden acaba o zaman o arkadaşlara "sevişmediği için bu saldırganlığı" vs tarzında yaklaşımlar yapılıyor? Ha siz şimdi bunu da yanlı anlarsınız evlilik öncesi ilişki yaşayan kadınlara söylenenleri de tasvip etmediğimi mesajımda belirtmiş olmama rağmen. Sizin biz onlara saygılıyız diye yazdığınızdan dolayı bunu belirtmek istedim sadece... Ayrıca mesajımda da belirttim kimine göre ihtiyaçtır kimi de göre değildir diye. Hakikaten de öyle. Bir sürü arkadaşımdan duyuyorum evli olmalarına rağmen haftalarca birlikte olmasam aklıma gelmez diyenleri... Ben de mesela onları anlayamıyorum... Herkesin fizyolojik yapısı farklı, herkesin hormonları farklı, herkesin ihtiyacı farklı...

Mesajlarımda da yanlı bir durum kesinlikle söz konusu değil. Siz yanlı olduğunu düşünmüşsünüz sanırım diğer kadınları da savunduğum için... Tekrar yineliyorum her iki tarafta birbirine saygı duymak zorunda... Namus kavramı bambaşka bir boyut, cinsellikle alakası olmayan...

Konu özelinde dedim. Şunları başka bir yere yazsanız evet tarafsız bir yorum derdim. Ama çok alakasız bir yerden saçma sapan bir çıkarım yapıp saldırganlaşan bir insanın olduğu konuda bunu yazınca tarafsızlık falan kalmıyor.

Saldırgan arkadaşa söylenenler tamamen etkiye tepki. Hakaretler havada uçuşurken diğer kadınların biraz da bu tarafa salyalarınızı saçın, teşekkür ederiz hakaretleriniz için demelerini beklemiyordunuz herhalde.

Hayır tabii ki de öyle bir beklentim yok, sadece örnek verdim bu tarz saldırmalar da oluyor diye. Özellikle bu konuda karşıt düşüncelerde olan insanlar illa birbirine saldırıyor. Ben genel olarak yazıyorum. Sadece bu konu ile ilgili de değil, her konuda insanların birbirine saygılı olması gerektiğini düşünüyorum. Herkes aynı düşünmek zorunda değil...

Ben ilk bulusmada asla gitmem eve.eve gidince ne olacagini herkes cok iyi biliyor.evet pandemi var ama disarda parkta bile bulusurum yinede eve gitmem

peki eşin daha önce biriyle birlikte olmuş mu?
sen ilkini onunla yaşarken o da ilk kez mi senle oldu?

bu ''kendini eşine sakla'' saçmalığı erkeklerin kompleksleri yüzünden kadınlara öğretilmilmiş saçma sapan bir şey. ilkini kocayla yaşa ki kıyaslama ihtimalin olmasın gibi. peki erkekler kendini eşine saklıyor mu?
o konuyu konuşan yok. erkeklere serbest çünkü.
ilkini eşiyle yaşadığı için kendini ulu tanrıça gören kadın kocasının evlenmeden önce he halt ettiğini sorgulamaz. belki parayla yapıp hastalık kaptı nerden biliyorsun?
evlenmeden önceki testlerde her şey çıkmıyor.

o yüzden bu çifte standartı kırmak zorundayız. yoksa her şey kadınlara yüklenmeye devam edecek...

Evet ben de eşimin ilkiydim, yani o öyle söyledi. Gerçek mi bilemeyiz. Ama bunu da sorgulamadım o da benim yaşadıklarımı sorgulamadı zaten.

Erkeğe serbest kadına yasak konusunda kesinlikle katılıyorum sana. Hep de derim, "Evet bu günah ama erkeğe de günah. Allah katında bu konuda kadın erkek ayırımı yokken insanlar nasıl bu ayrımı yapabilir ki??" Erkektir yapar, kadın yaparsa namussuz, o.... olur. Hayır, öyle değil tabii ki de... Günahsa ikimizi de günah. Ayıpsa ikimize de ayıp... Çifte standarda sadece bu konuda değil her konuda karşıyım.

Bence arkadasınız bir ilişki beklentisindeyse karşı taraftan ilk buluşma evde olmamalı.
Erkekler ev ortamı diye rahat oluyor ve malum sonrası:)
Bide şöyle düşünüyorlar sanırım evime geldi tamam demek oda seks istiyor!
Burda bence olay cinsellik değil iki sevgili bir güven ortamı oluşmuşsa herseyi yaşayabilir 30 küsür yaşında insanlar ama daha ortada ilişki bile yokken yaşanırsa büyük ihtimalle kadın tarafı üzülecek.
Adam cinsellik yaşayıp hiçbirşey olmamış gibi davranabilir arkadaşının beklentilerini karşılamayabilir ilgi ,sevgi vs gibi.
Bu pandemi erkeklerin ekmeğine yağ sürdü valla e nerde buluşcaz canım her yer kapalı evde buluşalım şeklinde kaldırıyorlar kadınları.

cevap gayet açık aslında ten olarak çocuk onu çekiyorsa acımasın gitsin ama öyle bir durum yoksa çekiniyorsa no gitmesin

Yuh dedim zaten sıcak kanliymış hemen ortama alışırsın mis. Ayni zamanda salakta. Niyetini bu kadar belli etmez insan. Soyle arkadaşına si.tir etsin onun gibi ser.fsizi

Bu kişiyle daha önce birbirinizi gördünüz sadece randevulasmadiysaniz bence normal çalışma saatleri ve Corona muhabbetlerinden dolayı. Zaten işten bes-bes buçuk arası çıkıyor ortalama bir devlet çalışanı ne ara hazırlanıp ne ara gelecek cafeye eee hafta sonuna da yasak var piknik falan da yapılmaz.

"
bu ''kendini eşine sakla'' saçmalığı erkeklerin kompleksleri yüzünden kadınlara öğretilmilmiş saçma sapan bir şey. ilkini kocayla yaşa ki kıyaslama ihtimalin olmasın gibi. peki erkekler kendini eşine saklıyor mu?"

O kadar saçma ve zekasızca bir yorum ki! İnsanın önce kendi bedenine, kendi ruhuna saygısı olacak. Siz, sırf erkekler yapıyor, o zaman biz de yapabiliriz diyerek neredeyse önüne gelenle yatıp kalkmayı normalleştireceksiniz. Yazık size ya gerçekten, acıyorum. Ayrıca söylediklerimi o kadar güzel çarpıtmışsınız ki konuşmak bile anlamsız sizin gibi insanlarla. Ne haliniz varsa görün, kiminle yatıp kalkıyorsanız da yatıp kalkın. Gerçekten midemi bulandırıyorsunuz hem yaşam tarzınızla hem düşüncelerinizle. İnsanın kendisine saygısı olacak, kendi bedenine saygısı olacak öncelikle, kimseyle rekabet etmiyoruz, skor tutmuyoruz.

Sakın gitmesin , niyeti belli çocuğun biseyler yaşamak istiyor kızla, bi zamanda güvenilir mi hiç..

Tabiki Çocuk hormonlarıyla hareket etmiş ama bence karışmayın sonra sizden bilebilir gitmedim içimde kaldı yazmıyor fln gibi

Ev buluşmalarında sevişme ihtimali her zaman vardır. Arkadaşınız asla sevişmem diyorsa gitmesin.
Sevişmemi geliyor aklınıza hemen benim aklıma adam psikopat olabilir ,kadına zorla tecavüz edebilir ,kesip biçebilir geliyor .Ben mi paranoyağım bilemedim ki.Önce dışarıda bir görüş ne demek eve gitmek sonra haberlerde duyuyoz Allah korusun .En azından hal ve hareketlerine bir baksın davranışlarına göre karar versin .Bu kadar basit canım

Disarida gorusulen adamin evde manyak çıkmayacağı da garanti değil. Sonucta disarida haza beyfendi olup evde aslina donen cok manyak var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…