Arkadasiniz gorusmeyi bir kenari biraksin..bence hic gosurmesin..erkeklerin..bole saf niyetli kizlari kullanmasina ifrit oluyorum..siz iyi niyetlii asla dusunmeyin bu durumu..amaci eve atmak..direk gorusmeyi kessin..erkekler genellikle cok deger vermedigi kizlara ilk gunden boyle atilimlar yaparlar..Konuyu arkadaşım adına açıyorum,
müzmin bekar arkadaşım 31 yaşında,kendisi sağlık çalışanı çalıştığı hastaneye yeni biri tayinle geldi,çocuk arkadasımdan 1,5 yaş küçük ve aynı hastanede olmalarına rağmen farklı bölümdeler,bir şekilde tanışıp telefonla konuşmaya yazışmaya başladılar.Arkadaşım çok etkilendi uzun zaman sonra ilk defa bukadar heyecandığını görüyorum ve hayal kırıklığı yaşamasını istemiyorum:/
şimdi telefonla konuşmak ve iş yerinde selamlaşma dışında bir iletişimleri olmadı,pandemi nedeniyle de dışarda buluşmak istemedi arkadaşım,cocuk arkadasımı evine davet etti kahve içmeye ,hatta yazdığı mesaj aynen şöyle *eğer istersen ben evde yalnızım evde kahveyi içebiliriz ben zaten sıcak kanlıyım hemen ortama alışırsın* dedi,ben güvenemedim bir yandan da olabilir aslında diyorum ,kafamız çok karıştı sizce ne yapmalı (eve gidip gitmeme konusunda değil kararsızlığımız ,eve çağırmasının altında başka şeyler olabilir mi)
ben sevişmek ayıptır demedim, sizin yaptığınız imanın ne kadar ucuz ve alçakça olduğunu söylemek istedim. Bence de benimle muhatap olmayın lütfen, çok memnun olurum.Sevişmek normal fizyolojik bir olaydır. İğrenç olarak algılamak sizin probleminiz. Polemiğe girmeyeceğim.
İşte şu kafa yapısı yüzünden toplum zaten bu halde. Cinsellik çok lüks bir şeydir hanımefendi, öyle yemek yemek su içmek gibi bir ihtiyaç değildir, sonucunda çocuk dünyaya getirdiğiniz gayet lüks bir eylemdir. Cinselliği böyle ele ayağa düşürdüğünüz için zaten erkekler de kadınlar da kafayı yemiş durumda. Olay lak lak yapmaksa, daha doğrusu ilişkilere bakış açınız buysa, zaten sizinle birlikte olan insana acımaktan başka bir şey gelmez elimden. Ayrıca muhafazakar bir insan değilim, kalıplarla da yaşamıyorum ama kendi yaşam tarzınızı ve bakış açınızı, genel geçer gerçeklermiş zannetme yanılgısı içerisinde başkalarına dayatmayın lütfen. Ve evet 30 yaşından sonra da pekala seks yapmadan ilişki yaşanabiliyor ve gayet insanlar mutlu olabiliyorlar.
sağlıcakla.
İnanılmaz sakat bir kafa bu. Batı toplumlarında icat edildi dediğiniz çoğu felsefi düşünceden tutun, mekanik ve yazılım ile alaka şeylerin çoğu yalnız diyebileceğimiz nerd tipler tarafından yapılmıştır. Çoğu bilim insanı ve düşünür, hayatlarını araştırırsanız bakir ya da badak dediğimiz kişilerden çıkmıştır. Geçmişin ekmeğini yemektedir batı, şu anda toplum olarak hedonizme gömülmüş durumdalar. Cuckold gibi igrençlikler, türlü sapkınlıklar normalleştirilmiş, pedofili ve çocuk cinselliği gibi şeyler teşvik edilmektedir. Yani referansınız şu anki batı medeniyetiyse, ben almayayım. Yoksa ortadoğu'yu övmüyorum, ama söylediğiniz şeylerin içi boş haberiniz olsun(kendim de Bilgisayar Mühendisiyim bu arada, bence bilimsel düşünce ve toplum yapıları, teknoloji gibi konulara pek girmeyin, kaldıramayabilirsiniz benden uyarması.)asıl cinselliği böyle lüks, sanki çok ulu bişey olarak gördüğünüz için ülkede pek çok sıkıntı çıkıyor. cinsellik yemek içmek gibi hayatın bir ihtiyacıdır. benim yaşam tarzım vs değildir. o yüzden cinsel ihtiyacını karşılayamayan kişilerde sapkınlıklar görünüyor. çoluk çocuğa bile musallat oluyorlar. gidin biraz anatomi, biyoloji öğrenin.
önüne gelenle cinsellik yaşamaktan bahsetmiyoruz burada.
cinselliğe olan sorunlu bakış toplumları geride tutar. o yüzden cinselliğin rahat yaşandığı ülkelerden bir sürü icat yenilik çıkarken bizim gibi bakışı sorunlu toplumlar geride kalır. şu kullandığınız internet bilgisayar telefon cinselliğin rahat yaşandığı ülkelerden çıkmıştır. madem sizin bakışınız doğru ortadoğudan çıkardı, neden çıkmadı?
30 yaşından sonra seks yapmadan yaşanır öldürmez ama süründürür misali :))
Maslow'un ihtiyaçlar hiyerarşisinde problemler var, eksiklikler var. İnsan doğasını ve tabiatını %100 yansıtmıyor. Ayrıca ona bakarsanız insan tek eşli bir varlık değil, aile kurumu yapay bir kurum, aşk tamamen cinsel çekim ile alakalı, sevgi dediğimiz şey de gayet karşılıklı çıkar ilişkisi? Yani lütfen kendinizi kandırmaktan ve feminist olacağız diyerek gerçeklikle uyum sağlamayan şeyleri birer kanunmuş gibi sunmayın buralarda lütfen.
6 ay cinsellik yaşamazsanız ölmezsiniz, psikolojiniz de bozulmaz, hatta hiçbir şey olmaz, sadece birazcık mutsuz olursunuz o kadar. Ama 6 ay yemek yeme bakalım başına neler geliyor?
Orada 6 ay sadece bir metafor. Bunu algılayabilecek kadar zekaya sahip oldugunuzu düşünmüştüm özür dilerim. Ayrıca orada cinsellik ile yemek yemegi ve suç icmeyi karsilaştıran insanların, yaptığı karşılaştırmanın mantıksızlığını anlatmaya calismistim. Son olarak da isteyen istedigini yapsın, ben kimse yasamasın demedim. Konuyu baglamindan kopartmanin anlami yok! Ben 30 yasindan sonra cinsellik olmak zorunda kafasinı eleştirdim. Hayır böyle bir zorunluluk yok, cinsellik yasamak isteyen yasar ama zorunluluk degil bu. Kapiş?Neden 6 ay? Varsayalım ilişki 6 sene -10 sene sürdü. Sırf özgürce sevişmek için kişi hazır olmadığı bir evliliği gerçekleştirmek zorunda mı kalır bu durumda?
Sesin gelmiyor soyunda öyle gonuşalımMesaj bana biraz saldiray abi koseptli geldi
çocuk gelinler gibi bir kültürü olan bir toplumda yaşıyorsunuz ve batıyı pedofili konusunda eleştiriyorsunuz. yaşadığınız çelişkiyi burdan anlayın işte.İnanılmaz sakat bir kafa bu. Batı toplumlarında icat edildi dediğiniz çoğu felsefi düşünceden tutun, mekanik ve yazılım ile alaka şeylerin çoğu yalnız diyebileceğimiz nerd tipler tarafından yapılmıştır. Çoğu bilim insanı ve düşünür, hayatlarını araştırırsanız bakir ya da badak dediğimiz kişilerden çıkmıştır. Geçmişin ekmeğini yemektedir batı, şu anda toplum olarak hedonizme gömülmüş durumdalar. Cuckold gibi igrençlikler, türlü sapkınlıklar normalleştirilmiş, pedofili ve çocuk cinselliği gibi şeyler teşvik edilmektedir. Yani referansınız şu anki batı medeniyetiyse, ben almayayım. Yoksa ortadoğu'yu övmüyorum, ama söylediğiniz şeylerin içi boş haberiniz olsun(kendim de Bilgisayar Mühendisiyim bu arada, bence bilimsel düşünce ve toplum yapıları, teknoloji gibi konulara pek girmeyin, kaldıramayabilirsiniz benden uyarması.)
bu gibi kişileri bakışına göre evlilik = cinsellik o yüzden höt zöt sorunlu bir adamla bir ömür yaşamak daha kolay gelir yasal şekilde pipi görmenin bedeli olarak hayatını mahfetmek :)))Neden 6 ay? Varsayalım ilişki 6 sene -10 sene sürdü. Sırf özgürce sevişmek için kişi hazır olmadığı bir evliliği gerçekleştirmek zorunda mı kalır bu durumda?
Aah ah su hayatta bu kadar bile luksum yokCinsellik çok lüks bir şeydir hanımefendi, öyle yemek yemek su içmek gibi bir ihtiyaç değildir, sonucunda çocuk dünyaya getirdiğiniz gayet lüks bir eylemdir.
Ilk basamakta elendim ya la.
yoksa nerd bizde de var, hadi çıksın bir facebook? bilgisayar mühe
"çocuk gelinler gibi bir kültürü olan bir toplumda yaşıyorsunuz ve batıyı pedofili konusunda eleştiriyorsunuz. yaşadığınız çelişkiyi burdan anlayın işte."çocuk gelinler gibi bir kültürü olan bir toplumda yaşıyorsunuz ve batıyı pedofili konusunda eleştiriyorsunuz. yaşadığınız çelişkiyi burdan anlayın işte.
nerd dediğiniz tipler öyle filmlerde gördüğünüz gibi hayattan kendini soyutlayan tipler olmuyor her zaman ki girişimciler de öyle nerd ler değildir. yoksa nerd bizde de var, hadi çıksın bir facebook? bilgisayar mühendisi olarak tüm müfredatı batıdan gelmiş bir eğitim alıyorsunuz ama batı tü kaka öyle mi?
içi boş olan sizin halen cinsellik konusunda size yüklenen kalıplara aşamamanız ve ısrarla kişileri kendi kalıplarınıza göre yaşamaya zorlamanız. 6 ay cinsellik yaşamasın ne olmuş dediğiniz noktada 6 ay bir evlilikte cinsellik olmazsa eşler ne düşünür? bu forumda eşiyle 6 ay birlikte olmayan kadınların konuları var bir açın okuyun. demek ki 6 ay bile fazla olabiliyor.
benim mesajım net, hangi toplumda cinselliğe bakış sorunluysa o toplum da yaşam da sorunludur. bilimsel konularda konuşabilmemiz için önce kalıplarınızdan sıyrılmanız lazım ama henüz geridesiniz o konuda.
Evet sizin gibi kucaktan kucağa gezmektense, bu şekilde namusumla evlenmeyi tercih ediyorum hanımefendi.bu gibi kişileri bakışına göre evlilik = cinsellik o yüzden höt zöt sorunlu bir adamla bir ömür yaşamak daha kolay gelir yasal şekilde pipi görmenin bedeli olarak hayatını mahfetmek :)))
Orada 6 ay sadece bir metafor. Bunu algılayabilecek kadar zekaya sahip oldugunuzu düşünmüştüm özür dilerim. Ayrıca orada cinsellik ile yemek yemegi ve suç icmeyi karsilaştıran insanların, yaptığı karşılaştırmanın mantıksızlığını anlatmaya calismistim. Son olarak da isteyen istedigini yapsın, ben kimse yasamasın demedim. Konuyu baglamindan kopartmanin anlami yok! Ben 30 yasindan sonra cinsellik olmak zorunda kafasinı eleştirdim. Hayır böyle bir zorunluluk yok, cinsellik yasamak isteyen yasar ama zorunluluk degil bu. Kapiş?
Evet sizin gibi kucaktan kucağa gezmektense, bu şekilde namusumla evlenmeyi tercih ediyorum hanımefendi.
Eğer bu kafa yapısıyla yaşasaydık, evlenmeden önce kaç kişiyle birlikte olmuştuk? Bana normalleştirdiği şey direkt bu kapıya çıkıyor. Benim için kabul edilebilir bir şey değil bu kafa yapısı. Bence polemiğe girmeyelim, bana burada terbiye ve "ahlak" öğretebilecek birisini göremiyorum!O kadar terbiyesiz bir insansınız ki eğer bir gün biri sizinle evlenirse dilerim aynınız olur. Belinize hediye paketi gibi kuşak takmayı da ihmal etmeyin, eminim çok yakışır. Yazık ki mühendissiniz. Gerçi neden şaşırıyorsam eğitim cehaleti alır eşeklik baki kalır diye boşuna dememişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?