Siz bir sonraki mesajınızla "kadınsılaşmak" meselesinde kötü bir şey ima etmediğinizi söylemişsiniz ama tavrınız net bence. Ama bir noktada haklısınız. Bir kadının kendi hesabını ödemesini, ödeyebilmesini "kadınsı" bir hareket olarak algılıyorsanız gurur duyulacak şey hakikaten.
Bir de yarı Yunan, avrupa görmüş olmakla cinsiyetçiliğinize kılıf uydurmaya çalışmayın bence. Yunanistan'da, İngiltere'de, Almanya'da kadınlar hala bir cinsiyet eşitsizliği olmuş olduğunu düşünüyor olacaklar ki hakları için çok ciddi mücadeleler veriyorlar, en çok da sizin gibi düşünüyor olanlarla.
Ortadoğululuk diyerek etiketlemeye gerek olmadığı meselesine de sonuna kadar katılıyorum. Bunun en bariz örneği de sizsiniz. Dünya'nın neresinde olunursa olunsun "kadın olmak" inkar ettiğinizin aksine yetersizliği temsil ediyor sizin gibi kadınların zihninde bile.
Bir erkek bana centilmenliğini hesabımı ödeyerek değil, bir insan olarak var olduğumu hissettirerek göstersin isterim ben. Üstelik hesabınızı sürekli olarak ödemesini beklediğiniz bir adamın bunu kabullenmiş olması sizin için saygı duyulacak şey ise pes. Bir de hanımefendinin eşi için parası olmadığı bir dönemde hesabının ödemesini kabul ettiği için söyledikleriniz...
Alfa erkeği olmasının şartı benim cüzdanım olması mıdır yani? Ne şirin tanımlar bunlar böyle.