Doğal olmalı...Sadece bu...
1. Erkegin hangi hareketleri olumlu karsilanir? Hangileri Olumsuz karsilanir?
Erkeğin de kendi gibi olması gerekir bence, sadece ilk buluşmaya özel yapay kibarlıklardan yana değilim.(sandalyeyı cekmek, el opmek vs gıbı) O da arkadasına değer verip kendine çeki düzen vermiş gelirse iyi olur.
2. Hangi hareketi O'da hoslaniyor demek?
Zaten konuşmadaki elektrikten ve bakışlarından arkadaşın anlar bunu.
3. Arkadasim neye dikkat etmeli, (kendince ol diyeceksiniz ama mutlaka dikkat etmesi seyler vardir)
Kendine çeki düzen verip gitsin tabiki bakımlı olsun ama , aşırı makyaj düğüne gidilmiş gibi yapılmış bir makyaj yerine yaşını yansıtır masum bir ifade takınılması daha isabetli olur.(eğer arkadaşın da senin gibi 90 doğumluysayerimseniben)
4. Ilk bulusma icin hangi ortam secilmeli?
gençlerin takıldığı ama fazla gürültünün curcunanın olmadığı bir cafe seçilebilir. maksat ne konustuklarını anlasınlar. Ayrıca fazlaca pahalı bir yer seçilmemeli karşınızdakinin bütçesini zorlamayacak bir yer olsun.
5. Ne giyilmeli? (makyaj giyim...vs)
yasınıza uygun ve tarzınızı yansıtan seyler olabılır. goruyorum sımdı 17-18 yasındakı kızlar sankı 40 yasındaymıs gıbı saclar boyalı, full makyaj. bence yakısmıyor. tabıkı bakımlı olunacak ama boyalı bebek olmanın da bı manası yok.
6. Bulusulan yerde erkek maddi olarak herseyi karsilamak zorundami? Arkadasim yok ben öderim demelimi? Adam gibi Adam nasil olur ilk bulusmada sizce?
erkek karsılamak zorunda değil tabıkı ama orf adetlerımız geregı bız bunu erkekten beklerız genelde. arkadasın odemek ıstedıgını soylesın ama arkadası zaten odetmeyecektır. bı sonrakı bulusmalarında da arkadasın oder,odesmıs olurlaryerimseniben karsı tarafa borclu kalmayı sevmem benkaydirigubbakcemile2
bunlar ilk aklıma gelenlerdi, daha bu sorulara envai cesıt cevap verilebilir
yanıtsız kalma istedim.
önerileriniz icin cok tesekkür ederim ellerinize saglik, ama 90 dogumlu oldugumu yazmaniz gerekmezdi, burda kac yasinda oldugumu bilmenizi istemiyorum cünkü yasca cok olgunum, agir basliyim. ve yasimi görenler actigim konularda bana cocuk muamelesi yapsin istemiyorum. ve beni 19 gibide görmenizi istemiyorum! gayet meslegini eline almis calisan, hanimhanimcik olgun bir kizim...
canım burda kac yasında oldugumu bılmenızı ıstemıyorum demıssın ama nıckın aylin90 zaten, bastan yanlıs yapmıssın o zaman. ayrıca yasınızdan dolayı sızı kucumsemedım ben,yasınıza uygun gıyınmenızın daha dogru oldugunu soyledım ve sordugunuz sorulara bır abla gıbı cevap verdım. sızı tanımıyorum tabıkıde hanım hanımcık ısını almıs olgun bır kız olabılırsın, ben akılın yasta degıl basta olduguna ınananlardanım. burda senın yaslarında yazan cok aklı basında ınsanlar okuyorum cunku.
Bilmem bunlar önceden ayarlanmaz ki
Şöyle davranıyım böyle duruyum konuşuyum denmez
O senle alakalı bişey neysen o ol
Sadece hemen derinlere inme
peki simdi arkadasim önce sussun, onun konusmasini mi beklesin?
karsi tarafki arkadas cok cekingenmis, cok degilde yani illa ki bi sus pus duracaklar :)
arkadasim bi konu acsinmi yoksa onun konusmasini mi beklesin?
kendisini geveze olarak ilan etmek istemiyor yerimseniben
Pardon arkadaşınmıydı ilk buluşmaya gidecek olan
Orayı kaçırmışım..yerimseniben
Karşı taraf sus pussa arkadaşında susarsa ortam çok sıkıcı hal alır
Arkadaşın konuşsun güncel olaylardan bahsetsin
Oda belki açılır, ilgisini çeken konulara yorum yapar
Böylelikle iki lafın belini kırarlar
Sonrasıda gelir zaten
Çok kafaya takılcak bir durum değil.. bu kadar panik fazla değilmi sence:uhm:
beden dili sözlerden çok daha önemlidir ilk buluşmada özellikle gözler kalbin aynasıdır
sorulan soruları gözünün içine bakarak vücudunu kasmadan rahat bir şekilde yanıtlayan insanlar doğru söylüyordur gözlerini kısa sürelide kaçırıyor ve yutkunuyorsa söyledikleri yalandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?