ilk bulusmadan sonra yptıklarım

işte belki kızkardesin benden olgundur belkide ablası olrak sen yanında oldun benim kimsem yoktu akıl verecek ilk kezde böyle birini tanıyınca falladım işte bu arada hayatımda ilk kez görüştüğüm insandı bu kişi daha önce kimseyle bulusmadım belkide bundan dolayı bunlar oldu

Elin tipsizini bile dize getirememissiniz maa-aile artik bundan sonra bunu d a göze alarak beklentilerinizi ve burnunuzu daha aşağıda tutarsiniz umarim

Konu sahibesi guldurdun beni ya , bazen oluyor böyle şeyler, tecrübe oldu buda sana .Takma kafana daha da arama yazma.

Elin tipsizini bile dize getirememissiniz maa-aile artik bundan sonra bunu d a göze alarak beklentilerinizi ve burnunuzu daha aşağıda tutarsiniz umarim
ben hiç bir zaman burnum yukarıda gezmedim gezseydim o cocukla buluşmazdım cevremdekilerin görüsü oydu ama her zaman dedim tip önemli degil dize getirememek derken adamın içindeki neyse oydu köpekmi tasma takıp gezdireyim ben hoslanmıstım ondan üzerine düştüm o haslanmamıstı yazmadı bu kadar

Evet biraz ergence davranmışsın, sonra durumu düzeltmek içinde sıvamışsın.. Ama hangimiz hata yapmıyoruz ki? Kaç kere yanlış kararlar alıp uyguluyoruz? Önemli olan bunlardan ders almak ki bu da sana tecrübe olcak.. Çocuğa yazma artık bence. O kuzenlerinin dediklerini de ciddiye alıp ona göre davranma. Herşey geçer gider

sağol içimi rahatlatanlardan birisin ilk görüştüğüm kişiydi belki ondan cok baglandım ayrıca hayalimdeki düşünce kafa yapısına sahip olunca görüsmek istedim etkilendim yoksa kimseyle görüsmedim kafa yapımız uygun olmadığı için

kız bu ne ısrar..Ayy içim şişti ..senın bu yaptıgını teee yıllar önce 9.sınıfta ben yapmstım cocugun birine cocuk bi kaçtı kaçış o kaçış 10 yıl oldu daha görmedim gerçi bnm yapışıklığımdan snra inthar etmişte olabilir benden kurtulmak babında

daha önce hep onun gibi biri aramıssan hiç kimseyle bulusmamıssan ve bu durumları bilmeyip tez canlıysan böyle oluyor arkadaşım ne yapayım yaşa göre degil tecrübeye göre

daha önce hep onun gibi biri aramıssan hiç kimseyle bulusmamıssan ve bu durumları bilmeyip tez canlıysan böyle oluyor arkadaşım ne yapayım yaşa göre degil tecrübeye göre
bnm de ilk ilgi duydum kişiydi demekk ki ilkler böle oluyo:) amn bosver ne takıyn kafana belkı bı daha hiç lkarşılaşmıcaksın bile

bnm de ilk ilgi duydum kişiydi demekk ki ilkler böle oluyo:) amn bosver ne takıyn kafana belkı bı daha hiç lkarşılaşmıcaksın bile

ya zaten karsılasamam bi kaderin oyunu olup ikimizde bilmeden aynı yerde olursak o ayrı onun dısında ortak cevremiz arkadasımız hiç yok

Son durum ne? Yazmadınız değil mi başka bir şey?

Amaan gül gec canim. Tecrübesizlikten olur böyle seyler.. okudugumuz üzere cogu kisi yapmis böyle hatalar ergenlikte cocuklukta. Gerce senin yasin 23 ama olsun sonucta ilk heyecanlar sacmaliklar düsüncesizlikler.. ileride düsününce kendine gülersin zaten ve tatli komik hatira olarak kalir. Drama yapmaya aman ne hallere düstüne cevirmeye gerek yok..

Son düzenleme:
Ben ergenken buna benzer tripler yaptığım kişiyle 6 yıl sevgili oldum 5 yıldırda evliyim.
Erkekleri çok tanımam ilişkilerden anlamam fakat bana denk gelen eşim bu tarz triplere girdiğimde adet olsan da kurtulsak derdi ( hala her kavgamızda der)
Bence konu sahibi fazlasıyla afallamış ve hoslanmis.
Eğer bi şans daha istiyosan tekrar tanışmayı falan teklif et ne biliym özür yerine geçecek Jest yap. İş yerine çiçek yolla mesela.
Şimdi havaya sokma diyenler olacaktır ama hata yapan özür dilemeli bence.

ah çok tesekkür ederim ya ne kadar güzel yazmıssın keske ilk baslardada yazsaydın o kadar insan varki sanki dünyanın sonuymuş gibi yazmaya yerden yere vurup cehenneme cevirmeye meraklı ki neler yazdılar okudunmu bilmiyorumda sanki dünyanın en büyük hatasını yaptım ölüm sonra sizin giblerin yazdıklarını okuyunca rahatlıyorum cok tesekkür ediyorum sizin gibi olgunlukla karsılayıp cevap verenlere herkes yargılayama cok müsait cünkü akıl almak için açtım ama daha cok sinir krizi gecirenler yazdı

evet hoslandım ama dediğin gibi havaya sokma senden hoslanmadı yazanlarda cok var onu tanıyamadığım için hoslanıp hoslanmadıgını bilemiyorum gercekten ama keske senin sonun gibi olsa ama kendisi hiç cevap vermedi eşiniz vermiş devam ettirmiş bellki tekrar özür dilemeyi yada tekrar konusabilirmiyiz aklımdan gecti ama herkez amannn kendini yeterince rezil ettin dahada alçalma seni istemiyo görmüyomusun gibi konusmalarda bulunduklarından ne yapacagımı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…