- 10 Mart 2012
- 1.926
- 1.010
- 398
anladığım kadarıyla kızların üstlerine düşmemek için yaparlarmış öyle. biraz ağırdan satarlarmış. benim kız kardeşim 17 yaşında aynı şekilde sosyal medyadan bi çocukla tanışmıştı, bi süre sonra çocuk buluşalım da buluşalım bi ısrar bi ısrar. kız kardeşim de tamam dedi bi gün buluşup bi kafede sohbet ettiler, çocuk gayet kibar eve bıraktı bunu kapıdan girene kadar da bakmış hatta.
ama sonra bekliyoruz mesaj yok. o arada sormuştum arkadaşa bu konuyu :) derken 8-9 gün sonra mesaj atmıştı çocuk naber nasılsın vs. kız kardeşim de cevap verdi öyle bi konuştular çocuk tekrar buluşalım şehrine geldiğimde falan demiş.
neyse o konuşmadan sonra kız kardeşim mutlu yıllar yazmıştı buna. tam 31 aralıktı. o mesaja cevap vermedi çocuk hatta bi daha da hiç yazmadı aramadı o günden beri, 3 ay oldu. ama tuhaf bi şekilde kız kardeşimin herşeyini beğeniyo sosyal medyada.
kardeşime sordum napmayı düşündüğünü.. ''ben asla yazmam silmem de kendisi bilir, gelirse güzel bi aşk yaşatırım gelmezse öyle bi sessizleşirim ki varlığımı bile unuttururum'' dedi kapattı konuyu.
tesekkür ederim keske herkes senin gibi sade öz yazsa zaten tecrübe olduKonu sahibesi guldurdun beni ya , bazen oluyor böyle şeyler, tecrübe oldu buda sana .Takma kafana daha da arama yazma.
ben hiç bir zaman burnum yukarıda gezmedim gezseydim o cocukla buluşmazdım cevremdekilerin görüsü oydu ama her zaman dedim tip önemli degil dize getirememek derken adamın içindeki neyse oydu köpekmi tasma takıp gezdireyim ben hoslanmıstım ondan üzerine düştüm o haslanmamıstı yazmadı bu kadarElin tipsizini bile dize getirememissiniz maa-aile artik bundan sonra bunu d a göze alarak beklentilerinizi ve burnunuzu daha aşağıda tutarsiniz umarim
Evet biraz ergence davranmışsın, sonra durumu düzeltmek içinde sıvamışsın.. Ama hangimiz hata yapmıyoruz ki? Kaç kere yanlış kararlar alıp uyguluyoruz? Önemli olan bunlardan ders almak ki bu da sana tecrübe olcak.. Çocuğa yazma artık bence. O kuzenlerinin dediklerini de ciddiye alıp ona göre davranma. Herşey geçer gider
kız bu ne ısrar..Ayy içim şişti ..senın bu yaptıgını teee yıllar önce 9.sınıfta ben yapmstım cocugun birine cocuk bi kaçtı kaçış o kaçış 10 yıl oldu daha görmedim gerçi bnm yapışıklığımdan snra inthar etmişte olabilir benden kurtulmak babında
Şaka mısın[/QUO biraz ciddi olun lütfen sadece fikir almak için yazdım
bnm de ilk ilgi duydum kişiydi demekk ki ilkler böle oluyo:) amn bosver ne takıyn kafana belkı bı daha hiç lkarşılaşmıcaksın biledaha önce hep onun gibi biri aramıssan hiç kimseyle bulusmamıssan ve bu durumları bilmeyip tez canlıysan böyle oluyor arkadaşım ne yapayım yaşa göre degil tecrübeye göre
bnm de ilk ilgi duydum kişiydi demekk ki ilkler böle oluyo:) amn bosver ne takıyn kafana belkı bı daha hiç lkarşılaşmıcaksın bile
tabiki hayır bilinçli olsaydım zaten daha öncekileride yazmazdım ama ondan bişey gelirse yazarım buraya ki zannetmemSon durum ne? Yazmadınız değil mi başka bir şey?
Amaan gül gec canim. Tecrübesizlikten olur böyle seyler.. okudugumuz üzere cogu kisi yapmis böyle hatalar ergenlikte cocuklukta. Gerce senin yasin 23 ama olsun sonucta ilk heyecanlar sacmaliklar düsüncesizlikler.. ileride düsününce kendine gülersin zaten ve tatli komik hatira olarak kalir. Drama yapmaya aman ne hallere düstüne cevirmeye gerek yok..
Ben ergenken buna benzer tripler yaptığım kişiyle 6 yıl sevgili oldum 5 yıldırda evliyim.
Erkekleri çok tanımam ilişkilerden anlamam fakat bana denk gelen eşim bu tarz triplere girdiğimde adet olsan da kurtulsak derdi ( hala her kavgamızda der)
Bence konu sahibi fazlasıyla afallamış ve hoslanmis.
Eğer bi şans daha istiyosan tekrar tanışmayı falan teklif et ne biliym özür yerine geçecek Jest yap. İş yerine çiçek yolla mesela.
Şimdi havaya sokma diyenler olacaktır ama hata yapan özür dilemeli bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?