- 20 Kasım 2018
- 15.067
- 56.821
- 598
- 35
- Konu Sahibi ezgimelodi
-
Yakalandik
Aksi mümkün değilYakalandik
Arkadaşlar kızcağız pişman olmaktan korkuyorum gibi bir şey dememiş yaşamak istiyorum özgüvensizim demiş. Yaşamak için de en güzel yaşları zaten. Niye ertelesin istiyorsa? Erteledikçe düzelmeyecek ki.
Tam şimdi düzenli ilişkin varken düzelmek için adım atmalısın :)
Diğer konunuzu okudum. Tehlikeli sularda yüzüyorsunuz. Bamya pipililer önce kendilerine baksın o ayrı mesele ama şu aşamada bu kişiyle böyle bir şey yaşamak sizi
Bu eski konu benim basıma belaBen 23 yaşındayken evliydim ve hormonların tam zirve yaptığı güzel yaşlar. Şimdi 30 yaşındayım. Ben de senin gibi düşünüyorum ama eski konusuna bakınca şuan cinsellik yaşamasa daha iyi gibi geldi bana
İlişki konularında pek tecrübem yok . Kendisi yakın arkadaşımın eski bir arkadaşı eskiden tanışıyorlarmış.Neyse sosyal medya üzerinden konuşmaya başladık, çok samimiydi.İlk konuşmaya başladığımız süreçlerde bile hep ciddiyim vs diyordu neyse 2 hafta falan konuştuk ( uzak mesafedeydi) sonra buraya döndü 1 haftalığına 5 kez görüştük . İyi hoş biri fakat biraz narsistik özellikleri var bence sürekli kendisinden bahsediyor kendisini aşırı aşırı öven bir insan . Son buluşmamızda o gitmeden bir gün önce biraz yakınlaştık defalarca öpüştük öptü elledi vs artık sevgiliyiz kendime söz vermiştim bir...
- ezgimelodi
- Yorumlar: 83
- Forum: Bir derdim var
Evet annesine teyzesine anlattı diye öpüştükten sonra içi rahatlayan bir hanım kızımız peki haklısın. AgahahshBen 23 yaşındayken evliydim ve hormonların tam zirve yaptığı güzel yaşlar. Şimdi 30 yaşındayım. Ben de senin gibi düşünüyorum ama eski konusuna bakınca şuan cinsellik yaşamasa daha iyi gibi geldi bana
İlişki konularında pek tecrübem yok . Kendisi yakın arkadaşımın eski bir arkadaşı eskiden tanışıyorlarmış.Neyse sosyal medya üzerinden konuşmaya başladık, çok samimiydi.İlk konuşmaya başladığımız süreçlerde bile hep ciddiyim vs diyordu neyse 2 hafta falan konuştuk ( uzak mesafedeydi) sonra buraya döndü 1 haftalığına 5 kez görüştük . İyi hoş biri fakat biraz narsistik özellikleri var bence sürekli kendisinden bahsediyor kendisini aşırı aşırı öven bir insan . Son buluşmamızda o gitmeden bir gün önce biraz yakınlaştık defalarca öpüştük öptü elledi vs artık sevgiliyiz kendime söz vermiştim bir...
- ezgimelodi
- Yorumlar: 83
- Forum: Bir derdim var
Ne değişti mesela? Arkandan atlı koşturur yangından mal kaçırır gibi hemen annesine teyzesine anlatmış. Sürekli kendisini övüp duran biri. Ailesine anlattığına kanıp tamamen güvenme ona. Ne erkekler var, ailesine bir kızı gösterirken başka kızla fingirdeyen. Erkek ailesine sevgilisini anlatıyorsa bu ciddi düşündüğü, evleneceği anlamına gelmez.Bu eski konu benim basıma belaona bakmayalım bazı şeyler değişmiş olabilir sonuçta
Askım erkekler böyle varlıklar değil bişeyden tiksinebilecek soguyabilecek varlıklar değil yeterki olsun onlara. Sal gitsin o yüzden dönsün kendi sarkık testislerine baksınYaşamadığım icin bilmiyorum gözüne batar tiksinir gibi geliyor hep ama haklısınız
Anlamadım benim sorduğum konu ile ilgili cevaplar istedim dalga geçmeniz için paylaşmadım o konu başka bu konu başka belki her ne olursa olsun yaşamak istiyorum bunu? Dalga geçmeniz ne kadar doğruEvet annesine teyzesine anlattı diye öpüştükten sonra içi rahatlayan bir hanım kızımız peki haklısın. Agahahsh
Bende evlilik delisi değilim zaten öyle bir niyetim de yok şu anlık , biriyle cinsellik yaşamak istemek onunla evlenmek mi demek ? Asla böyle bir düşüncem yokNe değişti mesela? Arkandan atlı koşturur yangından mal kaçırır gibi hemen annesine teyzesine anlatmış. Sürekli kendisini övüp duran biri. Ailesine anlattığına kanıp tamamen güvenme ona. Ne erkekler var, ailesine bir kızı gösterirken başka kızla fingirdeyen. Erkek ailesine sevgilisini anlatıyorsa bu ciddi düşündüğü, evleneceği anlamına gelmez.
Etiketlenmeyi ne kadar sevdiğimi söylemiş miydim
Evlilik delisi olduğunu söylemedim. Dikkat et kendini kaptırma diyorum. Ailesine anlattı diye beni kesin seviyor diye düşünme. Sadece ne değişti onu merak ettim?Bende evlilik delisi değilim zaten öyle bir niyetim de yok şu anlık , biriyle cinsellik yaşamak istemek onunla evlenmek mi demek ? Asla böyle bir düşüncem yok
Anlamadım benim sorduğum konu ile ilgili cevaplar istedim dalga geçmeniz için paylaşmadım o konu başka bu konu başka belki her ne olursa olsun yaşamak istiyorum bunu? Dalga geçmeniz ne kadar doğru
Şöyle bir süreçten geçmeden iyisini bulamayabiliriz. Kesin bilgi.Bende evlilik delisi değilim zaten öyle bir niyetim de yok şu anlık , biriyle cinsellik yaşamak istemek onunla evlenmek mi demek ? Asla böyle bir düşüncem yok
20 günde hiçbir şey değişmez. Biz uyarımızı yapalım da gerisi sizin bileceğiniz şey.Bu eski konu benim basıma belaona bakmayalım bazı şeyler değişmiş olabilir sonuçta
Evlilik öncesi cinselliğe bişey diyemem ben yaşamadığım için.Ama özel bölge kararması ve kıl köklerinin görünmesi zamanla geçer yeni başlamışsın lazere.Ben 2013 te başladım.Uzun süre devam ettim.Şimdi de iki yılda bir gidiyorum sadece özel bölge için diğer yerler bitti tamamen.Öncesinde ben de jilet kullandığım için çok kötüydü.Lazere gittikçe kararma düzeldi.Kıl kökleri daha yeni başladığın için öyledir zamanla avuç içi gibi oluyor sanki o bölgede hiç tüy bitmemiş gibi pürüzsüz oluyor merak etme .Yıllarca hep kendimi kastığım çekindiğim bir konuydu bu yüzden sevgilim bile olsun istemiyordum.Ama yaşım ilerledikçe tabi ki erkekler gibi kadınlarında cinsel ihtiyaçları var bende bir şeyler yaşamak istiyorum. 23 yaşındayım şu an 3 aylık bir ilişkim var evet yeni fakat artık beklemek istemiyorum , tabularımı yıkmak istiyorum. Fakat bedenimden bile utanıyorum , genital bölgemde kararmalar var şeklini beğenmiyorum dudakları vs sarkık.Hep jiletle alıyordum nisan ayından beri lazer yapıyorum fakat üst bölgede hep kararmalar batıklar kıl kökleri görünüyor neyle alırsam alayım .
Sevgilim ise çok titiz biri beni sevdiğini söylüyor fakat nasıl karşılicak görünce bilmiyorum bu sebeblerden benden soğur diye korkuyorum hep uzak tutuyorum onu.Önümüzdeki hafta yanlız baş başa kalabileceğimiz bir kaç gün olucak ilk defa birlikte kalıcaz ve tabi ki bir şeyler yaşanıcak yaşamak istiyorum da ama bu durumu nasıl aşabilirim lütfen tavsiyeleriniz varsa yazmanızı bekliyorum
Bazı şeyler değişmemiş sadece sevgilin seni manipüle ederek bunu yaşamak zorunda olduğuna ikna etmişBu eski konu benim basıma belaona bakmayalım bazı şeyler değişmiş olabilir sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?