İlk cinsel birliktelikten çok çekiniyorum tecrübeli arkadaşlarım lütfen yardım

Arkadaşlar kızcağız pişman olmaktan korkuyorum gibi bir şey dememiş yaşamak istiyorum özgüvensizim demiş. Yaşamak için de en güzel yaşları zaten. Niye ertelesin istiyorsa? Erteledikçe düzelmeyecek ki.

Tam şimdi düzenli ilişkin varken düzelmek için adım atmalısın :)

Ben 23 yaşındayken evliydim ve hormonların tam zirve yaptığı güzel yaşlar. Şimdi 30 yaşındayım. Ben de senin gibi düşünüyorum ama eski konusuna bakınca şuan cinsellik yaşamasa daha iyi gibi geldi bana

Aman ha 3 aylık ha 3 günlük. Eğer bağlanma stilin kaygılıysa; güvenli bağlanmayı öğrenene kadar ilişkilerde yüzün gülmez zaten. Sorunun cevabına gelirsek;

1-2 bira

Tavan lambası kapalı ama yanan şömine videosuna eklenmiş afrodizyak youtube listesi

Masaj yapılan kayganlaştırıcı yani hem kayganlaştırıcı hem masaj yapılıyor

Kondom

Gecelik ve parfümde olursa tadından yenmez.

İleri seviyede sekslerdeyse;
Mini vibratörler benim ilgimi çekiyor daha uygulamaya geçmedim

Diğer konunuzu okudum. Tehlikeli sularda yüzüyorsunuz. Bamya pipililer önce kendilerine baksın o ayrı mesele ama şu aşamada bu kişiyle böyle bir şey yaşamak sizi

Bu eski konu benim basıma bela ona bakmayalım bazı şeyler değişmiş olabilir sonuçta

Evet annesine teyzesine anlattı diye öpüştükten sonra içi rahatlayan bir hanım kızımız peki haklısın. Agahahsh

Bu eski konu benim basıma bela ona bakmayalım bazı şeyler değişmiş olabilir sonuçta
Ne değişti mesela? Arkandan atlı koşturur yangından mal kaçırır gibi hemen annesine teyzesine anlatmış. Sürekli kendisini övüp duran biri. Ailesine anlattığına kanıp tamamen güvenme ona. Ne erkekler var, ailesine bir kızı gösterirken başka kızla fingirdeyen. Erkek ailesine sevgilisini anlatıyorsa bu ciddi düşündüğü, evleneceği anlamına gelmez.

Evet annesine teyzesine anlattı diye öpüştükten sonra içi rahatlayan bir hanım kızımız peki haklısın. Agahahsh
Anlamadım benim sorduğum konu ile ilgili cevaplar istedim dalga geçmeniz için paylaşmadım o konu başka bu konu başka belki her ne olursa olsun yaşamak istiyorum bunu? Dalga geçmeniz ne kadar doğru

Bende evlilik delisi değilim zaten öyle bir niyetim de yok şu anlık , biriyle cinsellik yaşamak istemek onunla evlenmek mi demek ? Asla böyle bir düşüncem yok

Hadi sen de gel en sevdiğimiz konulardan Addige halaybaşımız ilk yorumu yapmış çoktan
Etiketlenmeyi ne kadar sevdiğimi söylemiş miydim Bence adamı gözünde çok büyütüyor belki büyüttüğü kadar yoktur, belki konu sahibi beğenmeyecek bilemeyiz Temiz olup güzel kokmak yeterli diğerleri hissedilen duygularla görmezden gelinecek şeyler, podyuma çıkmıyoruz sonuçta. Bu kadar endişelere, kuruntulara sahipseniz belki de hazır değilsinizdir hala zamanı vardır, sırf tabularımı yıkmak istiyorum diye düşünmekle olmaz. Zamanı gelen şeylerin su gibi akıp gideceğini, üstüne bu kadar düşünmeye gerek olmayacağını düşünüyorum

Bende evlilik delisi değilim zaten öyle bir niyetim de yok şu anlık , biriyle cinsellik yaşamak istemek onunla evlenmek mi demek ? Asla böyle bir düşüncem yok
Evlilik delisi olduğunu söylemedim. Dikkat et kendini kaptırma diyorum. Ailesine anlattı diye beni kesin seviyor diye düşünme. Sadece ne değişti onu merak ettim?

Evlilik öncesi cinselliğe bişey diyemem ben yaşamadığım için.Ama özel bölge kararması ve kıl köklerinin görünmesi zamanla geçer yeni başlamışsın lazere.Ben 2013 te başladım.Uzun süre devam ettim.Şimdi de iki yılda bir gidiyorum sadece özel bölge için diğer yerler bitti tamamen.Öncesinde ben de jilet kullandığım için çok kötüydü.Lazere gittikçe kararma düzeldi.Kıl kökleri daha yeni başladığın için öyledir zamanla avuç içi gibi oluyor sanki o bölgede hiç tüy bitmemiş gibi pürüzsüz oluyor merak etme .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…