İlk cinsel denememiz başarısız

Besiktass1903

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2018
7
8
1
Ablalarım kardeşlerim merhaba öncelikle. Yeni evlendik lakin bir türlü olmuyor ben çok korkuyorum canım cök acıyor. Dün yine denedik dünden beri vajinam ağrıyor bu arada yine başarısız oldu yapamadık. Eşim durmak zorunda kaldı canım acıyınca. Bu ağrı normal mi sizce ?

Konun yanlış yerde... Mune yönlendirir seni

Ya kasmamak için çok çabalıyorum istemsizce oluyor şimdi şişmiş tahriş olmuş sanki anlamiyorum tam olarak ☹
Biliyorum canım bende 4 ay yaşadım o korkuyu.. deneye deneye olucak ama sakın pes etme.. pes ettiğin zaman alışırsın asla yenemezsin.. sürekli deneyin bugün olmazsa yarın olmazsa bir gün mutlaka olucak.. inşallah o bir gün çok uzamaz..

Relaks ol kendini kasma ve ön sevişme önemli sende mutlaka ıslaklık olmasi yoksa tabiki tahriş olur canım zamanla olacak kafaya takma...

Zamanla olacaktır, dert etmeyin. Biz de aynı yollardan geçtik. Kendinizi kasmamaya çalışın. Vücut bu duruma alışacak ve artık acı hissetmeden yaşayabileceksiniz bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…