İlk cinsel deneyim sonrası adet de düzensizlik

seymaaslan4646

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2025
45
8
1
23
Merhaba hanımlar lütfen bilgisi olan varsa bilgilendirsin kimisi diyor ki ilk korunmasız cinsel deneyimim sonrasında adetim düzensizleşti veya bi süre gecikmeler oldu kimiside diyor ki hayır ilk korunmasız cinselliğin bunla hiç bir alakası yok lütfen bilenler ya da başına gelenler bilgilendirirse çok sevinirim

Korunmasız ilişkiden sonra adet düzensizleşiyıor herkeste oluyor mu bilemem ama bende öyleydi vücut kendini alıştırmaya çalışıyor

Peki hiç ilk korınmasız ilişkinizden sonra lekelenme vs falan oldu mu yaa
Ben vajinusmustum yaklaşık 5 ay ilişkiye giremedim o yüzden hiç korunmadım canım. Ondan sonra da hiç korunmadım öyle bi lekelenme yaşamadım. Sen hamilelikten mi şüpheleniyorsun şüphelendiğin şeyi söylesen yardımcı oluruz

Şöyle anlatayım ben direk tarih vereyim hatta 31 mart sat başlangıcıydı 6 nisanda bitti 16 nisanda korunmasız ilişki yaşadım 20 nisanda korunmalı mayısın ilk haftası adet olmam gerekirken olmadım gecikmenin 12. Günü evde sabah ilk idrarla test yaptım negatif çıktı 25 mayısta lekelenmem oldu 26 mayısta da akıntım oldu ağrılıydı normal adet gibi ama sadece bir gün sürdü 27 sinde yine lekelenme oldu bu acaba geciken adetmiydi yoksa yerleşme kanaması mı ama yerleşme kanamasıysa bu kadar geç olur mu ki

Kardeşim de adet duzenligi bende var kardeşim evlendi ilk 3 ay gunu gününe adet oldu sonra gene duzensiz oldu düzenli adet olan arkadaşımda da duzensiz oldu evlendiğinde sonra düzene girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…