İlk cinsel deneyim

Silvia_

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
4
2
286
31
İstanbul
Merhaba,

Sanırım buraya içimi dökebilirim. 25 yaşındayım ve doktora öğrencisiyim. 3 kere ciddi ilişkim oldu ama kimseyle beraber olmamıştım. Dinlere inanmıyorum, deistim yani, bu benim için bir zina değil. eraber olmamamın sebebi gerçekten seveceğim, ilkim ve sonum olacak kişiyle olmak. Yani hayatımda 1, en fazla 2 kişiyle beraber olmak istiyorum. Bu benim duygusal tercihim, dini olarak değil.

Şu an 6 aylık bir ilişkim var. Ciddi düşünüyoruz ailelerle tanıştık falan. Geçen beraber olduk... ikimizin de isteği ile.. sevdiğim bir adam. Evet bu yaşıma kadar bekledim. Ama garip hissediyorum. 25 yaşına kadar bekleyip beraber olmak... acaba bağlanır mıyım düşüncesi beni yiyor. Benim kişisel tercihim dediğim gibi, benim ilk ve sonum olacak, “o” dediğim kişiyle beraber olmak.

Evlilik düşünemiyorum çünkü beni uzun bir doktora ve post-doktora bekliyor. Çok okumam, çok çalışmam lazım ve evlendiğimde buna vakit bulamam. Yani ben anca 30 yaşında evlenebilirim. Benim isteğim nişanlı iken beraber olmaktı, ama istedim artık. Ama yine de içimde bi korku var. Güvensizlik değil. Bilmiyorum...

Benim durumumda olan var mı :KK43: ben bu olayları arkadaşlarıma anlatmayı sevmem, buraya yazmak istedim.

Merhaba, isteyerek ve severek yaptığını düşünüyorsan şimdi neden vicdan yapıyorsun ki. Ya da aslında sana doğru gelmeyen birşey yapıp mantığınla çelişiyor olabilir misin?

Ya ayrılırsak ve üzülürsem diye korkuyorum. Çünkü ciddi ilişkilerim oldu ve birisiyle beraber olmam için çok bekledim. Hissim normal mi yani...

Ya ilişkiye girmeme rağmen biterse diye korkuyorsun bence ondan bu düşünce

Ya ayrılırsak ve üzülürsem diye korkuyorum. Çünkü ciddi ilişkilerim oldu ve birisiyle beraber olmam için çok bekledim. Hissim normal mi yani...
Her kadın korkar bu durumdan riske girmemek en mantıklısıydı senin hayatın tabi herkesin kuralları farklı

Her kadın korkar bu durumdan riske girmemek en mantıklısıydı senin hayatın tabi herkesin kuralları farklı

Benim için risk değil aslında. Ben sadece hayatımda en fazla 1, olmadı ayrıldık 2 kişiyle beraber olmak istiyorum. Çünkü doğru kişiyi istiyorum hayatımda. İlk ve son olsun kafasındayım.
Benim korkum duygusal açıdan bağlanmak ve üzülmek. Hassas bir karakterim var. Kendimi şu an tuhaf hissediyorum çünkü çok bekledim ve gerçekten özel bi şey bebim için.

Benim için risk değil aslında. Ben sadece hayatımda en fazla 1, olmadı ayrıldık 2 kişiyle beraber olmak istiyorum. Çünkü doğru kişiyi istiyorum hayatımda. İlk ve son olsun kafasındayım.
Benim korkum duygusal açıdan bağlanmak ve üzülmek. Hassas bir karakterim var. Kendimi şu an tuhaf hissediyorum çünkü çok bekledim ve gerçekten özel bi şey bebim için.
Haklısın tabi diyecek lafım yok güçlü olup doğru olmayan insana kendini bağlamamak için uğraşmaktan başka çaren yok hassas bir karakterin varsa bu süreç yorabilir

Madem ilk ve son olsun istiyorsunuz kariyer endiselerinizi kenara atarak bir an önce evlilik yoluna girin 5 yıl boyunca cinsel anlamda da size doymuş biri sizinle KESİNLİKLE evlenmeyecektir 5 yıl sonra bu postu bir kez daha okursunuz ! Biz kadınlara bağlanma ve evliliğe entegre yaratıklarız doğamızda var bu. yuva kurmak kariyer den çok daha üstün doğru insanı bulunca emin olun

Madem ilk ve son olsun istiyorsunuz kariyer endiselerinizi kenara atarak bir an önce evlilik yoluna girin 5 yıl boyunca cinsel anlamda da size doymuş biri sizinle KESİNLİKLE evlenmeyecektir 5 yıl sonra bu postu bir kez daha okursunuz ! Biz kadınlara bağlanma ve evliliğe entegre yaratıklarız doğamızda var bu. yuva kurmak kariyer den çok daha üstün doğru insanı bulunca emin olun
Kesinlikle sizinle evlenmez gibi bir kanıya nereden vardınız pardon?

Benim fikrim, bence siz kendinize sürekli sınırlar koyduğunuz için şuan vicdanen müsterih olamıyorsunuz. Neden hayatı olağan akışında yaşamıyorsunuz ki? 1 ya da 2 kişi niçin yani? Belki doğru insan 5. Kişi olacak? Bence sınırlarınızı biraz daha esnetmeye çalışın ki vicdanen müsterih olabilesiniz.

kendinizi çok şartlandırdığınız için şimdi içten içe kendinizi yiyorsunuz.hayatınızı yaşamaya bakın siz.

Back
X