İlk cinsel ilişki - adet geciktirici ilaç

Zorlumacera

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2019
949
486
103
30
Adet geciktirici ilaç ilk cinsel ilişkiyi etkiler mi? Mesela ilk cinsel ilişkideki kanamaya etkisi olur mu? Çok fazla şişlik , gerginlik yapıyor mu ?
Not:ilk ilişkide kanama illa olucak diye takıntım yok bilmediğim için öğrenmek istiyorum.

İlk defa böyle bir şey duydum kanamaya neden etkisi olsun ki ilacın? İlişkide zorlama olursa ya da kızlık zarı çok darsa kanama da ona oranla fazla olabilir. Benim sadece ilk ilişkide değil ortalama 4-5 ilişkide kan gelmişti herkesin yapısı farklı.

İlk defa böyle bir şey duydum kanamaya neden etkisi olsun ki ilacın? İlişkide zorlama olursa ya da kızlık zarı çok darsa kanama da ona oranla fazla olabilir. Benim sadece ilk ilişkide değil ortalama 4-5 ilişkide kan gelmişti herkesin yapısı farklı.
Dogrudur da iste hiç bilmeyince iste :/ ilk kez kullanicam bu ilacı o yuzden siz bilenlerden bilgi almak istedim. Teşekkür ederim.

Adet kanaması ile ilişki sebepli gelen kan aynı değil :) Geciktirici ilaç adeti geciktirir kızlık zarı kanamasını değil.

Nasil oluyor benden gelmedi ilkde

Back
X