- 24 Kasım 2024
- 14
- 2
- 1
- 25
- Konu Sahibi melisssaaa48888
-
Evli ve çocuk isteyen bir çift değilseniz kesinlikle korunmalisin onun ne düşündüğü değil senin rahat etmen önemli5 aylık bir ilişkim var bir çok şeyi yaşadık sevgilimle ama bakireyim ve ilişkiye girmek istiyorum o da istiyor ne zaman istersen falan diyor .Biraz geriliyorum açıkçası kasıyorum da kendimi .Hiç denemedik ama genel sürtünme olurken bile salamıyorum kendimi çok .O ise benim aksime tecrübeli ve geçmişinde bir çok kez ilişkisi olmuş biri ama daha önce kimsenin ilki olmadım diyor .Kondomsuz yapmak istiyor merak etme asla boşalmam içine diyor , ama kondomsuz risk değil mi? Ya bir hastalığı varsa mesela çok ince düşünüyorum aklıma her şey geliyor bu kadar geçmişi olan bir aids tarzı bi durumu varsa mesela ?Korkuyorum.Yaşamak istiyorum bunu ama bir sürü olumsuzluğu da düşünüyorum tavsiyeleriniz var mı bana
Yaş kaç?5 aylık bir ilişkim var bir çok şeyi yaşadık sevgilimle ama bakireyim ve ilişkiye girmek istiyorum o da istiyor ne zaman istersen falan diyor .Biraz geriliyorum açıkçası kasıyorum da kendimi .Hiç denemedik ama genel sürtünme olurken bile salamıyorum kendimi çok .O ise benim aksime tecrübeli ve geçmişinde bir çok kez ilişkisi olmuş biri ama daha önce kimsenin ilki olmadım diyor .Kondomsuz yapmak istiyor merak etme asla boşalmam içine diyor , ama kondomsuz risk değil mi? Ya bir hastalığı varsa mesela çok ince düşünüyorum aklıma her şey geliyor bu kadar geçmişi olan bir aids tarzı bi durumu varsa mesela ?Korkuyorum.Yaşamak istiyorum bunu ama bir sürü olumsuzluğu da düşünüyorum tavsiyeleriniz var mı bana
Tecrübesiz olduğumu söyledim zaten .Yaş kaç?
Gerçi kaç olursa olsun, kondomsuz yapalım asla boşalmam içine bla bla blara inanan biri henüz cimsel ilişki olgunluğuna gelmemiştir
Bulaşıcı hastalık olur, enfeksyon olur, bebek olur. Bunları göze alıyorsan hiç durma
5 aylık bir ilişkim var bir çok şeyi yaşadık sevgilimle ama bakireyim ve ilişkiye girmek istiyorum o da istiyor ne zaman istersen falan diyor .Biraz geriliyorum açıkçası kasıyorum da kendimi .Hiç denemedik ama genel sürtünme olurken bile salamıyorum kendimi çok .O ise benim aksime tecrübeli ve geçmişinde bir çok kez ilişkisi olmuş biri ama daha önce kimsenin ilki olmadım diyor .Kondomsuz yapmak istiyor merak etme asla boşalmam içine diyor , ama kondomsuz risk değil mi? Ya bir hastalığı varsa mesela çok ince düşünüyorum aklıma her şey geliyor bu kadar geçmişi olan bir aids tarzı bi durumu varsa mesela ?Korkuyorum.Yaşamak istiyorum bunu ama bir sürü olumsuzluğu da düşünüyorum tavsiyeleriniz var mı bana
Genel yani genel olarak kasıyorum kendimi sürtünme olurken bile demek istedim yanlış anlaşılmış
Yani genel olarak kasıyorum kendimi sürtünme olurken bile demek istedim yanlış anlaşılmışGenel sürtünme ne
21 yaşındayım .Evet benim icinde olay zaten bekaret değil diğer sebeplerden dolayı endişeleniyorumSurtunme oluyor diyorsun su an kondomsuz iliskiyle ayni risktesin cinsel hastalik acisindan. Cinsel hastaliklarin neredeyse hepsi vucut sivisinin degisimi ile oluyor. Yani sevgilinde bir hastalik varsa su an zaten kaptin %99. Illa penetrasyon olmasina gerek yok bulasi icin.
Yine surtunme yoluyla hamile kalanlar var risk oldukca dusuk olsa da. Cunku zevk sivisi da sperm iceriyor.
Yasin kac? Bence once iyice arastir bodoslama bir sey yasama. Olay bekaret degil o endiselenecegin en son sey olmali. Ki bakire degilsin zarin orda diye.
Benden bir yaş küçüksün ne cinseliği bunu yapma kendine. Yapmak istiyorsan korun cinsel yolla bulaşan bir çok hastalık var. Seni zorluyorsa yada manipüle ediyorsa o kişiden uzak dur21 yaşındayım .Evet benim icinde olay zaten bekaret değil diğer sebeplerden dolayı endişeleniyorum
Bir arkadasimda kondomsuz ilişki sonrası 2 sene sonra HPV çıktı hemde en tehlikeli çeşidi, o ara kızın başka hiç cinsel ilişkisi olmamış tam evlilik arifesi nişanlısından ayrıldı bu yüzden. Çok dikkat etmek lazım,bu konuda o kadar sorun yaşayan kadın var ki. Erkek genelde taşıyıcı oluyormuş hiç anlamamış bile5 aylık bir ilişkim var bir çok şeyi yaşadık sevgilimle ama bakireyim ve ilişkiye girmek istiyorum o da istiyor ne zaman istersen falan diyor .Biraz geriliyorum açıkçası kasıyorum da kendimi .Hiç denemedik ama genel sürtünme olurken bile salamıyorum kendimi çok .O ise benim aksime tecrübeli ve geçmişinde bir çok kez ilişkisi olmuş biri ama daha önce kimsenin ilki olmadım diyor .Kondomsuz yapmak istiyor merak etme asla boşalmam içine diyor , ama kondomsuz risk değil mi? Ya bir hastalığı varsa mesela çok ince düşünüyorum aklıma her şey geliyor bu kadar geçmişi olan bir aids tarzı bi durumu varsa mesela ?Korkuyorum.Yaşamak istiyorum bunu ama bir sürü olumsuzluğu da düşünüyorum tavsiyeleriniz var mı bana
Bizler tecrübelililerde akıl veriyor, yol gösteriyorTecrübesiz olduğumu söyledim zaten .
2 saniye sürecek bir zevk için geleceğini yakma düzgün korun5 aylık bir ilişkim var bir çok şeyi yaşadık sevgilimle ama bakireyim ve ilişkiye girmek istiyorum o da istiyor ne zaman istersen falan diyor .Biraz geriliyorum açıkçası kasıyorum da kendimi .Hiç denemedik ama genel sürtünme olurken bile salamıyorum kendimi çok .O ise benim aksime tecrübeli ve geçmişinde bir çok kez ilişkisi olmuş biri ama daha önce kimsenin ilki olmadım diyor .Kondomsuz yapmak istiyor merak etme asla boşalmam içine diyor , ama kondomsuz risk değil mi? Ya bir hastalığı varsa mesela çok ince düşünüyorum aklıma her şey geliyor bu kadar geçmişi olan bir aids tarzı bi durumu varsa mesela ?Korkuyorum.Yaşamak istiyorum bunu ama bir sürü olumsuzluğu da düşünüyorum tavsiyeleriniz var mı bana
Yahu neden kafalasın kafalarsada benim icin hiç bir önemi yok .Bir sürü ilişkisi birlikteliği olmuş buna takılmıyorum da benim ilkim olmasına mı takılcam.İster olsun ister olmasın buna takılsam zaten o kişi hayatımda olmaz .Cinsel hastalik diyorsun da zaten varsa kapmissindir surtunme oluyormus
Seni kafaliyor kimsenin ilki olmadim diye
Ilerde ayrildiginizda aglamayacaksan hayat senin
Eh iyi o zaman neyi soruyorsun daha?Yahu neden kafalasın kafalarsada benim icin hiç bir önemi yok .Bir sürü ilişkisi birlikteliği olmuş buna takılmıyorum da benim ilkim olmasına mı takılcam.İster olsun ister olmasın buna takılsam zaten o kişi hayatımda olmaz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?