İlk cinsel ilişki

Adam bencilin teki bırak kondomsuz ilişkiyi direkt kapının önüne koy. Bunun hastaligi var hamileligi var. Geri çekilme ve ertesi gün hapı bir doğum kontrol yöntemi değildir. Bu adamla beraber olma.

O hapa guveniyo erkekler ama kadınlar için berbat bir şey. Bencil adamların elinde oyuncak olmayın. Düzgün bir partner ile istediğinizi yapın korunarak

bence kendi maddi özgürlüğünüzü ve olgunluğunuzu kazanana kadar uzak durum cinsellikten sonra pişman olursunuz siz belli ki hazır değilsiniz hemüz

Şimdi yine hastalık da hastalık diye tutturacaklar ama seks o kadar tehlikeli birşey değil bizim ülkemizde.nedense afrikadaymışız gibi davranıyor arkadaşlar.ikinci olarak hemen ilişkiye gireceğim diye kendini şartlama.her seferinde daha fazla yakınlaşmaya başla.zaten zamanla o fikir kafanda yer edindiği için yeterli cesaret geliyor.

Son cümle ne alaka ya.kiz ilk ilişkiden korkuyor.bekaretim gidecek aman aman demiyor ki.içinizdeki âhlâk bekçisine dur demeyi öğrenin.haa bir de abartsaydın. Bağışıklı sistemi diye bir olgunun varlığından haberin vardır sanırım.bu mantıkla kimse 5 yaşını geçemezdi

Son cümle ne alaka ya.kiz ilk ilişkiden korkuyor.bekaretim gidecek aman aman demiyor ki.içinizdeki âhlâk bekçisine dur demeyi öğrenin.
“5 aylık bir ilişkim var bir çok şeyi yaşadık sevgilimle ama bakireyim“ diye girmis konuya ben bunu da takiyo sandim. Ahlak bekciligi ne alaka isteyen istedigini yasayabilir ben dogru duzgun arastirmadan bodoslama yasamasina kizdim. Penetrasyon olmadan da hastalik kapabileceginin farkinda bile degil. Simdiki gencler boyle cahil cahil cinsel iliski yasiyorlar ulkede zaten cinsel egitim denen bir sey yok insan once bi arastirir.

21 yaşındayım .Evet benim icinde olay zaten bekaret değil diğer sebeplerden dolayı endişeleniyorum
Sen dinleme şu obsesifleri.o kadar tehlikeli birşey olsa dünyada insan mı kalırdı? Öyle bir anlatıyorlar ki sanki nükleer parçayla ilişkiye gireceksin.bu ülkedeki bu cinsel hastalik paranoyası nereden gelmiş anlamıyorum.heralde 2 satır birşey öğrenmişler ya bilinçli insan olacaklar işte.

Şimdi yine hastalık da hastalık diye tutturacaklar ama seks o kadar tehlikeli birşey değil bizim ülkemizde.nedense afrikadaymışız gibi davranıyor arkadaşlar.
Istatistiklerden haberiniz yok mu allah askina bu ne sacma bi yorum. Universiteden bir arkadasim su an cinsel saglik uzerine phd yapiyor ve doktora tezine calisirken okudugu bi calismadan bahsetmisti turkiye’de universite ogrencileriyle yapilan bir ankette ogrencilerin %50sinin hic kondom kullanmadiginin ortaya ciktigini, yaklasik 1000 erkekle yapilan bir calismada da %40ina yakininin en az bir hpv turu tasidigini soylemisti.

Korunmasiz her seks risklidir uzun sureli tek partnerli bir iliski icinde degilsen. Yanlis yonlendirmeyin kucucuk kizi. Seksin riskli olmasi icin illa afrikadaki gibi kitleler seklinde olum gerceklesmesi gerekmiyor. Hpv demek kanser riskini gectim en az 2 yil tedavi demek maddi manevi insani yipratir.

Son düzenleme:

Sizin bu mantiginiza gore hpv kapsin zaten bagisiklik sistemi var atlatir. Hastaligi atlatana kadar da cektigi maddi ve manevi kulfetin hicbir onemi yok. Bildigin korunmasiz iliskiyi guzelliyorsunuz

O yasar zevki doruguna kadar
Sen ne oldugunu anlamdan
Sen 9 ay hayatin cileye döner hatta hayata bile küsersin .
Sakin evlilik olmadan yapma
.yaparsanda bunlari bil öyle

Daha 5 ay olmuş ve senin ilkin olacak nasıl bu kadar gözü kara olabiliyorsun? Konuşmalara baksana adam zkinin derdinde sadece dürtüsel davranıyor.Seni seven değer verir senin arzu ve istejlerine saygı duyar.Bence birlikte olma hatta terket.

Son düzenleme:
bu gidişle senin ölümün kukundan olacak.

size kısmen katılmıyorum belli olmaz ya kimden ne bulaşacağı ayrıca hamile kalma ihtimali çok yüksek kondomsuz

Yok birinin ilki olmak istiyormuş
Yok kondomsuz yapmak istiyormuş
Nasıl bir yaklaşım tarzı
Sana tavsiyem uzak dur.
Seni seven düşünen bir insan bu şekilde yaklaşmaz bence
Ya da ben çok geleneksel düşünüyorum

5 aylık bir ilişki için çok erken ve yaşında genç hadi yaşını geçtim tanımıyorsun bile doğru düzgün sakın kondomsuz asla ama asla bişey yapma birsürü hastalık var bulaşıcı kendini tehlikeye atma 5 ay tanıdığın biri için iki dklık zevk için bişey yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…