- 17 Haziran 2024
- 2.034
- 7.667
- 78
- Konu Sahibi melisssaaa48888
-
Adam bencilin teki bırak kondomsuz ilişkiyi direkt kapının önüne koy. Bunun hastaligi var hamileligi var. Geri çekilme ve ertesi gün hapı bir doğum kontrol yöntemi değildir. Bu adamla beraber olma.5 aylık bir ilişkim var bir çok şeyi yaşadık sevgilimle ama bakireyim ve ilişkiye girmek istiyorum o da istiyor ne zaman istersen falan diyor .Biraz geriliyorum açıkçası kasıyorum da kendimi .Hiç denemedik ama genel sürtünme olurken bile salamıyorum kendimi çok .O ise benim aksime tecrübeli ve geçmişinde bir çok kez ilişkisi olmuş biri ama daha önce kimsenin ilki olmadım diyor .Kondomsuz yapmak istiyor merak etme asla boşalmam içine diyor , ama kondomsuz risk değil mi? Ya bir hastalığı varsa mesela çok ince düşünüyorum aklıma her şey geliyor bu kadar geçmişi olan bir aids tarzı bi durumu varsa mesela ?Korkuyorum.Yaşamak istiyorum bunu ama bir sürü olumsuzluğu da düşünüyorum tavsiyeleriniz var mı bana
Şimdi yine hastalık da hastalık diye tutturacaklar ama seks o kadar tehlikeli birşey değil bizim ülkemizde.nedense afrikadaymışız gibi davranıyor arkadaşlar.ikinci olarak hemen ilişkiye gireceğim diye kendini şartlama.her seferinde daha fazla yakınlaşmaya başla.zaten zamanla o fikir kafanda yer edindiği için yeterli cesaret geliyor.5 aylık bir ilişkim var bir çok şeyi yaşadık sevgilimle ama bakireyim ve ilişkiye girmek istiyorum o da istiyor ne zaman istersen falan diyor .Biraz geriliyorum açıkçası kasıyorum da kendimi .Hiç denemedik ama genel sürtünme olurken bile salamıyorum kendimi çok .O ise benim aksime tecrübeli ve geçmişinde bir çok kez ilişkisi olmuş biri ama daha önce kimsenin ilki olmadım diyor .Kondomsuz yapmak istiyor merak etme asla boşalmam içine diyor , ama kondomsuz risk değil mi? Ya bir hastalığı varsa mesela çok ince düşünüyorum aklıma her şey geliyor bu kadar geçmişi olan bir aids tarzı bi durumu varsa mesela ?Korkuyorum.Yaşamak istiyorum bunu ama bir sürü olumsuzluğu da düşünüyorum tavsiyeleriniz var mı bana
Son cümle ne alaka ya.kiz ilk ilişkiden korkuyor.bekaretim gidecek aman aman demiyor ki.içinizdeki âhlâk bekçisine dur demeyi öğrenin.haa bir de abartsaydın. Bağışıklı sistemi diye bir olgunun varlığından haberin vardır sanırım.bu mantıkla kimse 5 yaşını geçemezdiSurtunme oluyor diyorsun su an kondomsuz iliskiyle ayni risktesin cinsel hastalik acisindan. Cinsel hastaliklarin neredeyse hepsi vucut sivisinin degisimi ile oluyor. Yani sevgilinde bir hastalik varsa su an zaten kaptin %99. Illa penetrasyon olmasina gerek yok bulasi icin.
Yine surtunme yoluyla hamile kalanlar var risk oldukca dusuk olsa da. Cunku zevk sivisi da sperm iceriyor.
Yasin kac? Bence once iyice arastir bodoslama bir sey yasama. Olay bekaret degil o endiselenecegin en son sey olmali. Ki bakire degilsin zarin orda diye.
“5 aylık bir ilişkim var bir çok şeyi yaşadık sevgilimle ama bakireyim“ diye girmis konuya ben bunu da takiyo sandim. Ahlak bekciligi ne alaka isteyen istedigini yasayabilir ben dogru duzgun arastirmadan bodoslama yasamasina kizdim. Penetrasyon olmadan da hastalik kapabileceginin farkinda bile degil. Simdiki gencler boyle cahil cahil cinsel iliski yasiyorlar ulkede zaten cinsel egitim denen bir sey yok insan once bi arastirir.Son cümle ne alaka ya.kiz ilk ilişkiden korkuyor.bekaretim gidecek aman aman demiyor ki.içinizdeki âhlâk bekçisine dur demeyi öğrenin.
Sen dinleme şu obsesifleri.o kadar tehlikeli birşey olsa dünyada insan mı kalırdı? Öyle bir anlatıyorlar ki sanki nükleer parçayla ilişkiye gireceksin.bu ülkedeki bu cinsel hastalik paranoyası nereden gelmiş anlamıyorum.heralde 2 satır birşey öğrenmişler ya bilinçli insan olacaklar işte.21 yaşındayım .Evet benim icinde olay zaten bekaret değil diğer sebeplerden dolayı endişeleniyorum
Istatistiklerden haberiniz yok mu allah askina bu ne sacma bi yorum. Universiteden bir arkadasim su an cinsel saglik uzerine phd yapiyor ve doktora tezine calisirken okudugu bi calismadan bahsetmisti turkiye’de universite ogrencileriyle yapilan bir ankette ogrencilerin %50sinin hic kondom kullanmadiginin ortaya ciktigini, yaklasik 1000 erkekle yapilan bir calismada da %40ina yakininin en az bir hpv turu tasidigini soylemisti.Şimdi yine hastalık da hastalık diye tutturacaklar ama seks o kadar tehlikeli birşey değil bizim ülkemizde.nedense afrikadaymışız gibi davranıyor arkadaşlar.
Sen dinleme şu obsesifleri.o kadar tehlikeli birşey olsa dünyada insan mı kalırdı? Öyle bir anlatıyorlar ki sanki nükleer parçayla ilişkiye gireceksin.bu ülkedeki bu cinsel hastalik paranoyası nereden gelmiş anlamıyorum.heralde 2 satır birşey öğrenmişler ya bilinçli insan olacaklar işte.
O yasar zevki doruguna kadar5 aylık bir ilişkim var bir çok şeyi yaşadık sevgilimle ama bakireyim ve ilişkiye girmek istiyorum o da istiyor ne zaman istersen falan diyor .Biraz geriliyorum açıkçası kasıyorum da kendimi .Hiç denemedik ama genel sürtünme olurken bile salamıyorum kendimi çok .O ise benim aksime tecrübeli ve geçmişinde bir çok kez ilişkisi olmuş biri ama daha önce kimsenin ilki olmadım diyor .Kondomsuz yapmak istiyor merak etme asla boşalmam içine diyor , ama kondomsuz risk değil mi? Ya bir hastalığı varsa mesela çok ince düşünüyorum aklıma her şey geliyor bu kadar geçmişi olan bir aids tarzı bi durumu varsa mesela ?Korkuyorum.Yaşamak istiyorum bunu ama bir sürü olumsuzluğu da düşünüyorum tavsiyeleriniz var mı bana
Daha 5 ay olmuş ve senin ilkin olacak nasıl bu kadar gözü kara olabiliyorsun? Konuşmalara baksana adam zkinin derdinde sadece dürtüsel davranıyor.Seni seven değer verir senin arzu ve istejlerine saygı duyar.Bence birlikte olma hatta terket.5 aylık bir ilişkim var bir çok şeyi yaşadık sevgilimle ama bakireyim ve ilişkiye girmek istiyorum o da istiyor ne zaman istersen falan diyor .Biraz geriliyorum açıkçası kasıyorum da kendimi .Hiç denemedik ama genel sürtünme olurken bile salamıyorum kendimi çok .O ise benim aksime tecrübeli ve geçmişinde bir çok kez ilişkisi olmuş biri ama daha önce kimsenin ilki olmadım diyor .Kondomsuz yapmak istiyor merak etme asla boşalmam içine diyor , ama kondomsuz risk değil mi? Ya bir hastalığı varsa mesela çok ince düşünüyorum aklıma her şey geliyor bu kadar geçmişi olan bir aids tarzı bi durumu varsa mesela ?Korkuyorum.Yaşamak istiyorum bunu ama bir sürü olumsuzluğu da düşünüyorum tavsiyeleriniz var mı bana
bu gidişle senin ölümün kukundan olacak.Sen dinleme şu obsesifleri.o kadar tehlikeli birşey olsa dünyada insan mı kalırdı? Öyle bir anlatıyorlar ki sanki nükleer parçayla ilişkiye gireceksin.bu ülkedeki bu cinsel hastalik paranoyası nereden gelmiş anlamıyorum.heralde 2 satır birşey öğrenmişler ya bilinçli insan olacaklar işte.
20 yasinda kiza soyledigine bak bildigin korunmasiz iliskiye ozendiriyor. Afrikada miymisiz. Ulan benim burdaki GP (birlesik krallikta aile hekimi) bile ben burdaki turk erkeklerine guvenmiyorum demisti.bu gidişle senin ölümün kukundan olacak.
size kısmen katılmıyorum belli olmaz ya kimden ne bulaşacağı ayrıca hamile kalma ihtimali çok yüksek kondomsuzSen dinleme şu obsesifleri.o kadar tehlikeli birşey olsa dünyada insan mı kalırdı? Öyle bir anlatıyorlar ki sanki nükleer parçayla ilişkiye gireceksin.bu ülkedeki bu cinsel hastalik paranoyası nereden gelmiş anlamıyorum.heralde 2 satır birşey öğrenmişler ya bilinçli insan olacaklar işte.
Yok birinin ilki olmak istiyormuş5 aylık bir ilişkim var bir çok şeyi yaşadık sevgilimle ama bakireyim ve ilişkiye girmek istiyorum o da istiyor ne zaman istersen falan diyor .Biraz geriliyorum açıkçası kasıyorum da kendimi .Hiç denemedik ama genel sürtünme olurken bile salamıyorum kendimi çok .O ise benim aksime tecrübeli ve geçmişinde bir çok kez ilişkisi olmuş biri ama daha önce kimsenin ilki olmadım diyor .Kondomsuz yapmak istiyor merak etme asla boşalmam içine diyor , ama kondomsuz risk değil mi? Ya bir hastalığı varsa mesela çok ince düşünüyorum aklıma her şey geliyor bu kadar geçmişi olan bir aids tarzı bi durumu varsa mesela ?Korkuyorum.Yaşamak istiyorum bunu ama bir sürü olumsuzluğu da düşünüyorum tavsiyeleriniz var mı bana
5 aylık bir ilişki için çok erken ve yaşında genç hadi yaşını geçtim tanımıyorsun bile doğru düzgün sakın kondomsuz asla ama asla bişey yapma birsürü hastalık var bulaşıcı kendini tehlikeye atma 5 ay tanıdığın biri için iki dklık zevk için bişey yapma5 aylık bir ilişkim var bir çok şeyi yaşadık sevgilimle ama bakireyim ve ilişkiye girmek istiyorum o da istiyor ne zaman istersen falan diyor .Biraz geriliyorum açıkçası kasıyorum da kendimi .Hiç denemedik ama genel sürtünme olurken bile salamıyorum kendimi çok .O ise benim aksime tecrübeli ve geçmişinde bir çok kez ilişkisi olmuş biri ama daha önce kimsenin ilki olmadım diyor .Kondomsuz yapmak istiyor merak etme asla boşalmam içine diyor , ama kondomsuz risk değil mi? Ya bir hastalığı varsa mesela çok ince düşünüyorum aklıma her şey geliyor bu kadar geçmişi olan bir aids tarzı bi durumu varsa mesela ?Korkuyorum.Yaşamak istiyorum bunu ama bir sürü olumsuzluğu da düşünüyorum tavsiyeleriniz var mı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?