ilk çocuğa tüp bebekle sahip olup ikinci çocuk için tüp bebek düşünenler

Oncelikle hayirli olsun. Ilkinde sezeryan mi olmustunuz. 2.bebisleri kac sene sonra yaptiniz. Benim allah kismet ederse bir kizim olacak. 2.cocuk dusunyoruz simdiden. Ilk denemede tuttu benim. 35 yasindayim suan. 2.cocuk icin gec mi kaldim acaba. Bu arada sezeryan olacak dogumum hayirlisiyla 13 temmuzda .
Evet sezeryanla doğum yaptım korkacak hiç bişey yok çok rahat hemen ayağa kalktım kızım suan 4 yaşında 4 yıl sonra 2.yi yapmış oldum yani.bende 35 yaşındayım geç değil canım allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin benimde bir kızım var kızlar çok tatlı oluyorlar hemde anneye yardımcı

Evet sezeryanla doğum yaptım korkacak hiç bişey yok çok rahat hemen ayağa kalktım kızım suan 4 yaşında 4 yıl sonra 2.yi yapmış oldum yani.bende 35 yaşındayım geç değil canım allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin benimde bir kızım var kızlar çok tatlı oluyorlar hemde anneye yardımcı
Cok tesekkur ederim cevabiniz icin. Bizde heyecanla bekliyoruz bayram şekeri olacak bize insallah :) Size de hayirli dogumlar diliyorum. Saglikla muglulukla buyutun bebislerinizi.

Canım ben şimdi ikinci çocuğuma hamileyim ikiz erkek bebislerim olacak inşallah ilk denememde oldu hiç yakmayın bir defa hamile kaldiysaniz ikinci daha kolay
Malallah size.allah evlatlarınızı aize bağişlasın benimde 3 yasında bir kızım var.şubattan beri ugraaıyorum olmadi bizim ikinci inşallah bu ayki reglmla dondurulmus reanafer edilicek
Oncelikle hayirli olsun. Ilkinde sezeryan mi olmustunuz. 2.bebisleri kac sene sonra yaptiniz. Benim allah kismet ederse bir kizim olacak. 2.cocuk dusunyoruz simdiden. Ilk denemede tuttu benim. 35 yasindayim suan. 2.cocuk icin gec mi kaldim acaba. Bu arada sezeryan olacak dogumum hayirlisiyla 13 temmuzda .
yoo hiçte değil.2-3 sene aonra bidaha denersiniz.benişinde hayırlınolsun

Malallah size.allah evlatlarınızı aize bağişlasın benimde 3 yasında bir kızım var.şubattan beri ugraaıyorum olmadi bizim ikinci inşallah bu ayki reglmla dondurulmus reanafer edilicek
yoo hiçte değil.2-3 sene aonra bidaha denersiniz.benişinde hayırlınolsun
Tesekkur ederim. Insallah 2.cocugunuzu kucaginiza alirsiniz en yakin zmnda.

Ayni yolu yine göze alan tek degilmisim dedim , benimde 5 yaşında tüp bebek bir oğlum var, geçen ay cesaretimizi topladık tekrar başladık çok şükür geçen cuma pozitifi gördük , haftaya cuma kese için gidicem ayni heyecanı tekrar yaşamak çok çok güzel allah herkese bu duyguyu tekrar tekrar taddırsın

Benimde tup bebek yöntemiyle yapilmis 5 yaşında bir kızım vardi geçen sene tekrar denedik tuttu şu an 3 aylık ikiz Bebeklerim var. Rabbim Her isteyene nasip etsin

Masallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin ins.arkadaslar benimde tüp bebek tedavisi ile olan 11 aylık bir oglum var Allah bağışlasın bir adet dondurulmuş embriyom var iki sene olacak Kasım Ayında.ikinci transfer icin seneye yaptırmayı düşünüyorum ama Kafamı kurcalayan sey gec olması 3 sene olmus olacak tutmazsa diye.acaba gec olması etkiliyor mu?henuz oglum cok kucuk kıyamıyorum ona

Merhaba bende bu topiğe uygunum. benimde 3 yaşında bir kızım var şimdi 2. çocuk için tedavideyim. Allah yardımcımız olsun

Bende sizden benimde 5 yaşında bir kızım var şimdi ikiz biri erkek biri kız hamileyim eylülde kucağıma alacağım inşallah Allah herkese nasip etsin

Allah yavrularımızı kardeşsiz bırakmasın arkadaşlar
Benimde oğlum 4 yaşında ikinci denememde kucağıma aldım çok şükür.. Şimdi ise kardeşimiz oluşuyordur inşallah... Bilirsiniz kese ve kalp atışı görmeden emin olamıyoruz :) hcg den pozitifi gördük haftayada keseyi görürüz inşallah
Darısı tüm isteyenlere...

Bende sizden benimde 5 yaşında bir kızım var şimdi ikiz biri erkek biri kız hamileyim eylülde kucağıma alacağım inşallah Allah herkese nasip etsin

Oy oy darısı başıma,çok istiyorum ikiz.Benim de 5 yaşında bir kızım var,Rabbim bağışlasın evlatlarınızı.Kaçıncı deneme? kaçıncı gün embriyosuydu?

Arkadaşlar benim de 5 yaşında tüp bebek bir kızım var,ilk denemede olmuştu.Ocak 2015 te tekrar denedik kardeş için sonuç negatif oldu:(Maalesef dondurulmuşum yok.Şimdi tekrar başlıyoruz uzun protokol le.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün gönlümüzdekileri versin işallah.

İkinci çocuk için ikinci deneeme blast embryoydu ikiside darısı başına inşallah

Amin canım,benim ve bu yolda emek harcayan herkesin gönlüne göre versin Rabbim.Bişeyi anlamadım ilk ocuğun da bu ikizler de 5. gün embriyosuydu öyle mi?

Arkadaşlar benim de 5 yaşında tüp bebek bir kızım var,ilk denemede olmuştu.Ocak 2015 te tekrar denedik kardeş için sonuç negatif oldu:KK43:Maalesef dondurulmuşum yok.Şimdi tekrar başlıyoruz uzun protokol le.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün gönlümüzdekileri versin işallah.
benimde 3 yasinda kizim aralikta 2. Icin denedim ama olmadi benimde dondurulmuşum olmadigi icin bu ay tekrar basladik tedaviye bugu opu oldu inaallah evlatlarimiz abi abla olur

Back
X