Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ilk çocuğa tüp bebekle sahip olup ikinci çocuk için tüp bebek düşünenler
Amin canım,benim ve bu yolda emek harcayan herkesin gönlüne göre versin Rabbim.Bişeyi anlamadım ilk ocuğun da bu ikizler de 5. gün embriyosuydu öyle mi?
Demek ki alakası yokmuş.Bazı rahim sadece 3. gün bazı rahim 5. gün embriyosu kabul ediyormuş diyorlar da.O zaman sizin 5. gün kabul etmemesi gerekirdi.Benim kızım da 3. gün embriyosuydu,o zaman blasta ulaşırsa transfer ettireyim.Geçenki negatifim 4. gün embriyosuydu.
benimde 3 yasinda kizim aralikta 2. Icin denedim ama olmadi benimde dondurulmuşum olmadigi icin bu ay tekrar basladik tedaviye bugu opu oldu inaallah evlatlarimiz abi abla olur
Canım benimm opu oldu mu? Nasıl geçti? Kaç yumurta toplandı.Ay işallah hepsi döllenir,5. güne gelirler,dondurulmuşun da olur.Heyecanlandım.Ben de cuma günü lucrine başlıyorum,uzun protokol.Ağustosun ilk haftası transfer işallah.Senin o zamana sonuç belli olur,kalp atışını da duyarsın:)Ben de tecrübelerinden yararlanırım,öptüm canım.
Canım benimm opu oldu mu? Nasıl geçti? Kaç yumurta toplandı.Ay işallah hepsi döllenir,5. güne gelirler,dondurulmuşun da olur.Heyecanlandım.Ben de cuma günü lucrine başlıyorum,uzun protokol.Ağustosun ilk haftası transfer işallah.Senin o zamana sonuç belli olur,kalp atışını da duyarsın:)Ben de tecrübelerinden yararlanırım,öptüm canım.
Merhaba.benim 3 yasinda bir kizim var. Tup bebek tedavisinden 1 ay sonra kendiliginden hamile kalmistim. Simdi ikinci bebek için tedaviye basladik. Bizim gittigimiz merkezde tedavinin ardından hemen transfer yapmiolar. Dondurup bi sonraki adetle yerlestiriollar.
ben şimdi transferi bekliyorum. 27 yumurta toplandi.6 tanesi 3. Gun embriyosu 9 tanesi 5. Gun embriyosu 3 tanede 6. Gün var. Simdi adet oldum ve transfer icin kontrole gidicem yarin
Izmirdeyim bu arada
merhabalar,
benim de tüp bebek yöntemiyle 4 yaşında bir kızım var ilk tedavide tutmuştu mikroenjeksiyon yöntemiydi malesef dondurulmuş da hiç yok ikinci tedavi gözümde çok büyüyor ancak kardeşsiz de kalmasını istemiyorum 38 yaşındayım sanırım bu yaz bir kere deneyeceğim...
2021 de yokmu ikinci için tüp bebek yaptıran benim 8 yaşında şimdi ikinci için tekrar başladım rabbim inş yine kısmet eder Nisan ayındaki denememde embriyo bile gelişmedi şimdi takviye vitamin ve bitkisel kürler kullanıyorum haziran veya temmuzda tekrar deneyeceğim rabbim vesile kılar inş.