benimde ilk çocuğum normal ve süpriz oldu 5 yıl sonra hiç beklemediğim şekilde kardeşinin olmayacağını öğrendim ve 3 ayda 2 kere tüp bebek denedim.ve sonuç negatif.raporla ilgili bilgim yok .hiç düşünmedim çıkarmayı ama gerçekten çok masraflı para biriktiriyoruz şimdi.merak ettim senin sıkıntın ne ne kadar süredir olmuyor.
benimde ilk çocuğum normal ve süpriz oldu 5 yıl sonra hiç beklemediğim şekilde kardeşinin olmayacağını öğrendim ve 3 ayda 2 kere tüp bebek denedim.ve sonuç negatif.raporla ilgili bilgim yok .hiç düşünmedim çıkarmayı ama gerçekten çok masraflı para biriktiriyoruz şimdi.merak ettim senin sıkıntın ne ne kadar süredir olmuyor.
biz 3 saatlik başka bir şehire gittik.o yüzden masrafımız daha fazla oldu.tedavi 3900+ilaçlar 4000 filan yaklaşık ama yol masrafıda var.Canim ben 25 yasindayim 20 yasimda hamile kaldim aynen surpriz oldu.simdi cocuk yapmaya calisiyoruz polikistik over diyorlar zayiflarsan gecer dediler 2 kere asilama yaptirdik sonuc negatif tup bebek icin nekadar ucret odediniz acaba
Canim bunlari raporsuzmu yaptirdin cok iyiymis bende 2 asilamaya 3000 harcadim yol yemek haric.ben tup bebegi daha pahali saniyordum raporun yok degilmibiz 3 saatlik başka bir şehire gittik.o yüzden masrafımız daha fazla oldu.tedavi 3900+ilaçlar 4000 filan yaklaşık ama yol masrafıda var.
Benim asilamama 750 tl gonal f ilac yazdi 700 tl ovitrelle yazdi oda 70 tl bunu iki kere yaptikraporum yok evet bunlar temmuz fiyatları.tüp bebek ücreti eylül 5000 olacak diyorlardı.ben gittiğim doktorun tarifesinde gördüm aşılama için 250 tl yazıyordu.seninki neden bu kadar pahalı.
Sorun degilse hangi sehirdesiniz yani tup bebegi nerde yaptirdiniz sorabilirmiyim birde ben istanbuldayimraporum yok evet bunlar temmuz fiyatları.tüp bebek ücreti eylül 5000 olacak diyorlardı.ben gittiğim doktorun tarifesinde gördüm aşılama için 250 tl yazıyordu.seninki neden bu kadar pahalı.
ben ankarada yaptırdım.istanbulda yaşayan biri herhalde ankaraya gitmez.:)Sorun degilse hangi sehirdesiniz yani tup bebegi nerde yaptirdiniz sorabilirmiyim birde ben istanbuldayim
Haklisin ablam cagiriyo adanadan iki kere tup bebek yaptilat ikiside tuttu uzman doktormus adanaya gidicem galibaben ankarada yaptırdım.istanbulda yaşayan biri herhalde ankaraya gitmez.:)
Evet birde rapor vermiyorlar birsuru pahali pahali ilac aliyoruzbenimde birinci cocugum sorunsuz oldu bes yildir ikinci olmuyor sebepsiz denildi iki asilama negatif artik tupbebek yolu gozuktu bizede
cok stresli oluyor asilama oyleyse tupbebek daha stresli olur herhalde ve tabiki maddi ve manevi cok iyi hazirlanmak lazim. yorucu bir ay ve sonucun ne olacagi korkusu endisesi bitiriyor insaniEvet birde rapor vermiyorlar birsuru pahali pahali ilac aliyoruzbizede yakindir tup bebek yolu.. ablam tup bebek yapin diye tutturdu
Tup bebekte daha cok hamile kalma ihtimali canim.hatta durust bir doktor cok masrafa sokmadan direk tup bebek diyebilir.asilamaya aldanilmamali.cok stresli oluyor asilama oyleyse tupbebek daha stresli olur herhalde ve tabiki maddi ve manevi cok iyi hazirlanmak lazim. yorucu bir ay ve sonucun ne olacagi korkusu endisesi bitiriyor insani
iki asilama onerdi doktorum guvendim yaptirdim. sansin yuksek dedi. ve suan tupbebekte sansimin en iyi ihtimalle yuzde kirk oldugunu soyledi. cok korktum ya olmazsa diye ve erteledimTup bebekte daha cok hamile kalma ihtimali canim.hatta durust bir doktor cok masrafa sokmadan direk tup bebek diyebilir.asilamaya aldanilmamali.
Canim inan asilamaya verilen para ve kendine eziyetin bosa biraz zaman ver vucudun dinlensin tup bebek yap benceiki asilama onerdi doktorum guvendim yaptirdim. sansin yuksek dedi. ve suan tupbebekte sansimin en iyi ihtimalle yuzde kirk oldugunu soyledi. cok korktum ya olmazsa diye ve erteledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?