İlk çocuğuna hamile hanımlar ?

[ı][sıze=3]birkaç saat önce hamile olduğumu öğrendim ,çok şaşkınım :))[/sıze][/ı]
bende 1 hafta once öğrendim hamile oldugumu ve cok mutluyum :)))) sorun su ki nisanlimla henüz evlenmemistik ve nişanlım evlenmeden böyle bir durumda kalmak istemiyor bende bebeğimden vazgeçmek istemiyorum .... Anlayacağınız annelik mücadelem erken başladı ....bu sevinci yanliz yasamak cok buruk ama yinede muhtesem bir his

bende ilk bebeğime hamileyim. bundan önce iki sıkıntı yaşamıştım çok şükür bununla ilgili herhangi bir sıkıntı yok. 14 haftayı bitirdik çok şükür. benim sıkıntım şu ki ben sürekli ultrasona girip bebişimi görmek istiyorum onu çok özlüyorum bunu da hemen hemen herkesten duyuyorum eminim sizlerde de vardır. Allah sonumuzu hayırlı etsin

benimde ilk bebeğim 20.haftaya girdim şuana kadar sıkıntı hiç olmadı testlerdede yüzüm hep güldü artık ara ara hareketlerini hissetmeye başladım ve yalancı doğum sancılarımda başladı doktorum herşeyin normal gittiğini söyledi.

bizimde ilk bebişimiz olcak inş :) 7 haftanın içerisindeyim hafif mide bulantıları dışında hiç bi sorunumuz yok şükür :) inş da olmaz :)

benimde ilk bebişim arkadaşlar. bütün annelere hayırlı olsun bebişinizi sağlıklı kucağınıza alamayı rabbim nasip etsin. bizde 19 haftalık olduuk. büyüyoruz hergün allaha şükür. hamileliğiniz nasıl geçiyor. bulantısı olanlar biraz daha rahatladımı. bebiş hareketlerini ne zaman hissettiniz hissediyormusunuz.

bizimde ilk bebişimiz olcak inş :) 7 haftanın içerisindeyim hafif mide bulantıları dışında hiç bi sorunumuz yok şükür :) inş da olmaz :)

6 7 hafta sonra geciyor yani şöyle 13 14.haftaya geldiğin zaman bulantı falan kalmayacak ama yinede ara ara oluyor ben 20 haftalık gebeyim haftada bir iki defa bulantım oluyor:))

benim 14.haftadan sonra geçti şükür sabahları cok kısa bulantım oluyor artık. vitamin ilacı kullanıyorum sabah aç karnına alıyodum bikaç defa kustum tahminim ilaç etkiledi. öğlen saatinde alıyorum artık sıkıntım kalmadı. pptya87 tekmeleri hissediyormusun.

benimde ilk bebeğim ilk heyecanım :) Allah'ıma şükürler olsun o kadar rahat bir hamilelik geçiriyorum ki ne mide bulantısı ne aş erme nede herhangi bir ağrı inşallah doğuma kadarda böyle gider. Rabbim herkese bu duygu yaşatsın inşallah

amiin canım hepte öyle devam eder inş. allahım hayırlısı ve sağlıklı bi şekilde bebişlerimize kavusmamıza yardım etsin benimde ilk hamileliğim .. allah herkese nasip etsin.

bende ilk bebeğime hamileyim,,doğuma 1 ay kaldı,,,ve korkmaya da başladım,,,

hayırlı olsun canım. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş. bebişinide sağlıklı bi şekilde kucagına almayı nasip ederinş. bende 19 haftalık hamileyim ben bile simdiden korkuyorum cok cesaretsizim. bebişin nasıl kızmı erkekmi. normal dogummu yapıcaksın

şu an normal görünüyor,,ama heralde epidural normal yapıcam,,, bebişim erkek olacak,,

şu an normal görünüyor,,ama heralde epidural normal yapıcam,,, bebişim erkek olacak,,

bende hep sezeryan istiyodum epidural dogum cıkmış bilmiyodum gebelkten sonra öğrendim benimde o anki psikolojime baglı ama epidural daha mantıklı geldi bana ilerde ne olur bilemem ama inş.rabbim hayırlısıyla bebişlerimize kavusmayı nasip eder. bende bugün öğrendim kızım olucak.

kesinlikle bencede daha mantıklı,,,allah hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah,,,

arkadaşlar 6 aylık hamileyim kilolu bayanların bebek tekmelerini geç hissettikleri söylenirdi benim de karın kısmında fazlalık olduğundan geç farkettim bebeğimin tekmlerini ama ben alt tarafımda hissediyorum yani karın kısımnda hissetmiyorumn benim gibi aynı durumu yaşayan var mı acaaba arkadaşlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…