- Konu Sahibi Thinkerwoman
-
bende 1 hafta once öğrendim hamile oldugumu ve cok mutluyum :)))) sorun su ki nisanlimla henüz evlenmemistik ve nişanlım evlenmeden böyle bir durumda kalmak istemiyor bende bebeğimden vazgeçmek istemiyorum .... Anlayacağınız annelik mücadelem erken başladı ....bu sevinci yanliz yasamak cok buruk ama yinede muhtesem bir his[ı][sıze=3]birkaç saat önce hamile olduğumu öğrendim ,çok şaşkınım :))[/sıze][/ı]
bizimde ilk bebişimiz olcak inş :) 7 haftanın içerisindeyim hafif mide bulantıları dışında hiç bi sorunumuz yok şükür :) inş da olmaz :)
benimde ilk bebeğim ilk heyecanım :) Allah'ıma şükürler olsun o kadar rahat bir hamilelik geçiriyorum ki ne mide bulantısı ne aş erme nede herhangi bir ağrı inşallah doğuma kadarda böyle gider. Rabbim herkese bu duygu yaşatsın inşallah
bende ilk bebeğime hamileyim,,doğuma 1 ay kaldı,,,ve korkmaya da başladım,,,
hayırlı olsun canım. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş. bebişinide sağlıklı bi şekilde kucagına almayı nasip ederinş. bende 19 haftalık hamileyim ben bile simdiden korkuyorum cok cesaretsizim. bebişin nasıl kızmı erkekmi. normal dogummu yapıcaksın
şu an normal görünüyor,,ama heralde epidural normal yapıcam,,, bebişim erkek olacak,,
bende hep sezeryan istiyodum epidural dogum cıkmış bilmiyodum gebelkten sonra öğrendim benimde o anki psikolojime baglı ama epidural daha mantıklı geldi bana ilerde ne olur bilemem ama inş.rabbim hayırlısıyla bebişlerimize kavusmayı nasip eder. bende bugün öğrendim kızım olucak.
kesinlikle bencede daha mantıklı,,,allah hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?