İlk çocuğuna hamile hanımlar ?

Kızlaar güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Perşembe gününe de ilk randevumuzu aldık. Son adet tarihine göre 5+6 haftalığız bugün perşembe günü kesemiz görünür mü sizce?

görünebilir canım, ama görünmezse sakın üzülme erken bi dönem çünkü geç görünen arkadaşlar da var

Bir şöyle rahat bırakabilsem kendimi... Doktor yapma dedi ama ben duramadım yine kan testi yapmadan... Yani insan ilk diye mi böyle heyecanlanıyor acaba? Çok stresliyim. Geçen gittiğim doktor dış gebelik olabilir tüpte olabilir iç kanama olabilir gibi saçmalıklardan bahsetti. Yani tamam ümit vermek istemiyorlar ama yeni hamile biriyle de böyle konuşulur mu amaaa... Ben bir de anaokulundayım bütün gün çocukların içinde... Of sizlerle konuşmak biraz rahatlatıyor sanırım iyi ki varsınız

yani üstelik henüz benimki çok küçük... HCG değerlerim 9 Şubat 4.27 13 Şubat 45.63 15 Şubat 95.47... bakalım bugün dün yaptırdığımın da sonucunu alırım... erken öğrenmenin kötü yönü işte...

canım bende kızıyorum bazen doktoruma ama öyle olmaları iyidir birilerinin bizi dizginlemesi lazım.benim doktorumda sen beebeğin olarak kabul ediyorsun ama o daha kan pıhtısı demişti bana..kendini oyalaycak bişeyler bul ve bırak araştırmayı kan testini falan..stres bebğini cok etkiler.

yani cok erken yaptırmışın be kuzum.neyse ama artık rahat dur lütfen.

dün yani 19 şubat 2013 salı yaptırdığım 689.17 çıktı... Sanırım 4 haftalık oldu pirinç tanem

dün yani 19 şubat 2013 salı yaptırdığım 689.17 çıktı... Sanırım 4 haftalık oldu pirinç tanem

Canım ben senden çok kaygılıydım benim adetimden 3 gün sonraki testim 209 çıktı 5 gün sonra tekrar kan vermemi söylediler bide ebe değerin düşük çıkmış biraz dedi 400 lerde çıksaydı falan geveledi ben de çöktüm tabi psikolojik olarak hayatımın en zor 4 gününü geçirdim ne uyku ne yemek ne iş hiçbirşeyden keyif alamadım kan sonucunu almaya giderken yolda düşüp bayılacaktım ya yükselmediyse diye. Sonucu almaya gittim daha sonuç gelmemişti bide yarım saat yanlarında oturdum bekledik işkencemin üstüne tuz biber oldu neyse sonra gel yanıma dedi bakalım sonuç geldi bir baktım ekrana 2224 çıkmış yeni sonucum şoka girmiştim sevincimden ağladım yarında kesemizi görmeye gidicez inşallah bide kadın en çok taş çatlasa 1200-1500 e çıkmıştır dedi sonucu o da çok beğendi şimdi çok rahatım doğuma gitsem o kaygıyı yaşayabileceğimi sanmıyorum. Seni çok iyi anlıyorum ama herşey güzel olacak meraklanma..

maaşallah ne güzel cıkmış değerin nezman gitcen doktoruna

sürekli tek doktora gözükmek bu konuda iyi oluyr cünkü her insanın konuşması düşüncesi farkldır.

GİZ86 Canım haftamı sormuşsun , bugün dr a gittim 10 haftalık dedi . Benimki takvimle doğru orantılı gidiyor sanırım. Bu arada arkadaşlar benim miniğim kocaman olmuuuuş :)))
Bir kalp atışı var ki böyle tık tık tık tık ard arda çok hızlı. Sağlıklı olmasına çok sevindim ve şeklini şemalini biraz daha net görebildiğim için de tabiki.. Maşallah BarekAllah ...

ayyyyyy ne güzelll pıt pıtıpıt atışını ne güzel dinlemişsin kısmetse yarn bende dinliycem

duygu durumum mu bozuldu nedir gözyaşlarımı tutamadım bu insanlar niye bu hamilelerin üstüne bu kadar geliyorlar ya...

maaşallah ne güzel cıkmış değerin nezman gitcen doktoruna

sürekli tek doktora gözükmek bu konuda iyi oluyr cünkü her insanın konuşması düşüncesi farkldır.

cumartesi sabahtan gideceğim inşaallah sonra hemen durumu paylaşırım sizinle. doktor 1000leri geçince görebiliriz demişti keseyi... bugün 1380lere çıkmış olur en az... cumartesi de bu değer yine 2760lara çıkar yine en az... o yüzden sanırım cumartesi kesin keseyi görürüm. en çok da kaç haftalık olduğunu merak ediyorum :)

ben hamile olmadan önce bir arkadaşım bebeğin kesesini görmeye gideceği için çok mutluydu ben de anlam verememiştim keseyi görünce ne oluyor diye... şimdi heyecanla bekliyorum... bir de kalp atışını duyan arkadaşlar... mesajlarınızı okuyunca çok duygulanıyorum ya... inşaallah biz de görürüz... elhamdulillah şimdilik artışlar güzel şükretmek lazım...

arkadaşlar merhaba ilk hamileliğim ve hala şoktayım insan büyüyüp anne olacağı duygusunu çabuk kabullenemiyor sanırım. daha ilk ayım aşırı derecede kokuya karşı hassasiyetim var sizde durumlar nasıl?

hayırlı olsun gebelıiğin şimdik sana var la yok arası bışeydır.tahlıller gebe olduğunu söyluyor ama karnın şiş değil ya ondan garip gelıyordur yanı bana oyle olduydu bı ıkı gun çok garıpsedim eşimim yuzune bakıp bakıp guluyordum.ben sigara kokusuna karşı çok hassasıyetım var onun harıcınde şukur sıkıntımız yok.

Hayirli olsunn :) Benim 33. haftam cok az zamanim kaldi.
Bende hamileligimin baslarinda kokuya asiri hassastim. Ozellikle sigara ve parfum kokusu. Sokaktan gecen adamin ictigi sigaranin kokusu geliyodu burnuma :S Simdi daha rahatim rahatsiz olmuyorum :) Bi de ilk 3 ay dislerimi fircalayamamistim hemen kusuyodum

selam kızlar bgn dr a gttm ama moralim çok bozuldu 2 hafta önce gttğmde keseyi görmüştk ama dr brz küçük geç döllenme olmuş olabilir 2 hafta snra gel kalp atışını duyarz inşallah demişti folik asit vermişti o günden beri içiyrm. bgn yine aynı hastanede bşka bi dra gttm diğer dr saatlerden dolayı bana uymuyordu.test sonuclarıma fln baktı sorun yok onlara göre. ultrasndan baktıgında ise bebekte sorun var gb dedi kalp atışını çok zayıf duyduğunu söledi ve kesin bişey söyleyemem haftaya birdaha görmek istiyrm dedi çok korkuyrm kızlar böle bişe yaşayının varmı. sat a göre 8 haftalık kalp atışının zayıf olması duyulmaması normalmi inşallah bişey olmaz bebeğime

Canım dr ne kast etti bilmem ama , ben 7 haftalıkken kalbini dinlemeye gittiğimde biraz yavaş atıyordu kalbi. ama en son 10 haftalıkken gittiğimde o kadar hızlanmıştı ki kalbi inanamazsın. Bence sendeki de böyle birşeydir. Moralini bozma. Birde dr dan akikada kaç kez attığını sor muhakkak olur mu?

inşallah öledir net bişey de demedi haftaya tekrar gel bidaha bi bakalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…