İlk çocuğuna hamile hanımlar ?

canlarım benim ne güzel duygular bunlar değil mi :) içinde büyüyen bir canlı ve senin parçan canının canı... Rabbim bizlere bağışlasın onları inşallah... b_hcg değerleri herkese göre değişir yani kimisinin adet gecikmesi olduğu ilk gün yüksek çıkar kimisinin düşük önemli olan bu değil önemli olan 2 günde iki katına çıkması neden olumsuz yorum yapar bu hemşireler doktorlar falan anlamıyorum. ama siz canınızı sıkmayın. bu benim ikinci hamileliğim ilkini 3.5 aylıkken sebebini bulamadığımız bir sebepten kaybettik. hafif kan pıhtılaşması varmış bende iğne kullanıyorum şuan hergün. ama bebeğin düşmsine sebep olacak kadar değilmiş pıhtılaşma sorunum. progestan da kullanıyorum hala. Allahtan hayırlısını dilemek lazım onun bir bildiği var elbet. ama ilk bebeğimde hareketleri görmemiştik çok fazla oysa bu kıpır kıpır :) kolları bacakları poposu hep hareketli daha 9.haftada başladık görmeye ultrasonda hareketlerini :) geçen sabah uyandığımda sol tarafımda pıt pıt bişe hissettim meğer 180 derece dönmüş ultrasonda kafası solda iken şimdi sağda :) inşallah bu defa alırım kucağıma... sizlerde kimseden etkilenmeyin her hamilelik farklıdır benim değerim niye düşük yok kalbi niye zayıf bunlara takmayın psikolojinizi bozmayın... size diyorum ama ben öyle endişelerdeyim ki hamilelik zor bi süreç içinizde neler olduğunu bilemiyorsunuz müdahale edemiyorsunuz yapabileceğiniz hiç bir şey yok dua etmekten başka... inşallah hepimiz alırız kucağımıza... mutlu huzurlu hamilelikler :)

ne güzel dile getirmişsin.yüce rabbim yar ve yardımcımz olsun

benim de bugün doktor kontrolüm vardı arkadaşlar 17 hafta 4 günlüğüm bende çok heyecanlı bi şekilde gittim cinsiyetini öğrenicem diye ama malesef doktor emin olmadan söyleyemiyor 3 hafta sonra bi kontrolüm var o zaman artık belli olur diyo karın yağlarımdan dolayı göremedi maleseffaynı problemi yaşayan var mı benim gibi...

selam kızlar bende 8 aylık evliyim, 5 haftalık hamileyim.. Allahım bütüm hamilelerin sağlıklı sıhhatli bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsinnn inşalaaahhh :)) 28.02.2013 de evde idrar testi yaptım silik çıktı, 01.03.2013 de tekrar idrar testi, yine silik, 02.03.2013 cumartesi günü hastahaneye gidip kan testi yaptırdım. kan değerinin 43 olduğunu söyledi doktor. çok az gibi geliyorr bana... bugün tekrar yapıcammm... bi sorun olmaz dimi kızlar...

Slm kızlar bende mayıs annesi olacağım ins. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasıp etsin...

Canlarım , bayadır mide bulantı ve kusmalardan yazacak halim kalmıyordu. Gerçi hala biraz var ama bugün kendimi yazacak güçte buldum :))
Şu an 13+0 ım .Göbeğim pek büyümedi . Kilo almadım. Sürekli uzanıp dinleniyorum ve çok sık uykum geliyor.Çok çabuk yoruluyorum.
Sizler ne durumdasınız ?

Merhaba
Ben aranıza yeni katıldım. 18+5 hamileyim. Benim elbetteki göbeğim büyüdü :) Ama özellikle 15. haftadan sonra birden göbek büyümeye ve fark edilmeye başlıyor. Ben de ve arkadaşlarımda öyle olmuştu. Benim bazı günler iştahım felaket açık bazı günler ise normal. Gerçi ben 14. haftaya kadar mide bulantıları ve reflüyle boğuştum, çok zor oldu Buna rağmen 5 kilo aldım şimdiden
Bu arada hamile günlüğümü paylaştığım bir blog yazıyorum sizinle de paylaşmak isterim; Miniannecik

Canim hosgeldin :). simdi 14.haftanin icindeyim ve bulantilar devam bende. Hayattan keyif alamaz durumdayim. 15. Haftadan sonra gobegin buyumus senin , bakalim benimde oyle olacak mi :) . O degil de su bulantilar gecip enerjim yerine gelsin daha birsey istemem

teşekkür ederim hoşbulduk. henüz alışamadım cevap ve yorum kısmına; bu yüzden geç cevap verebildim kusura bakma lütfen :) . bulantı benimde hayatımı zindana çevirmişti. bir de ben de reflü vardı ve hormonlar reflüyü azdırdığı için çok ağrılı oluyordu. ama 15. haftadan sonra şükürler olsun ki geçti. umarım seninki de öyle olur; ne kadar zor olduğunu biliyorum.

Miniannecik

aranıza yeni katıldım bende ılk bebişime hamileyim henuz yenı tahmınen 1 aylık pazarttesı doktora gıdıcem cok sevınclıyım.

Moralinizi bozmak istemem ama bu karın yağları çok önemli facede üye olduğum bi grupta annenin bitanesinîn karın yağlarından bebeği takip edilmediğinden doktor aldırmasını talep etmîş kendini yiyip bitiriyordu o yüzden lütfen zor ama karın yağlarını eritmeye yardımcı sporlar yapın kilonuza dikkat edin ..hayırlısıyla Rabbim kucağına almayı nasip etsin

Benimse ilk bebeğim olacak inşallah , geçen gün kalp atışlarını duydum bu bîle inanılmazdı ..rabbîme şükürler olsun.inşallah sağlıkla kucağımıza da almak nasip olur..bn mide bulantıları için bir şey yapıyorum belki sizede de işe yarar eşime açma aldırıyorum çünkü bn sadece açma yiyebiliyorum , ve hafif uzanarsak yiyorum yarım saat sonra mîde bulantım geçiyor ama oturarak falan yerden mutlaka çıkartıyorum.hele öyle bi zamana gelmiştim ki su içmeye hasret kalmıştım..

Yok canım ne kusuru , reflüyle gerçekten çok zor olmalı ,çok geçmiş olsun canım. Bende reflü olmamasına ramen yanmalarım oluyor gerçekten can yakıcı oldukça. 14 bitti bitiyor bakalım , enşallah en kötü ihrimal 15 de bitsin artık

aranıza yeni katıldım bende ılk bebişime hamileyim henuz yenı tahmınen 1 aylık pazarttesı doktora gıdıcem cok sevınclıyım.
Canım hoşgeldin , senin ayındayken ben öyle gergindim ki , ne olduğumu şaşırmıştım resmen

Arada yapıyorum onu ama bir süre sonra tekrar başlıyor bulantılar bende . Canım hazırlıklı ol ileriki haftalarda bulantıların hat safaya çıkacak ,hormonların sürekli yükselmesindenmiş o . Bu arada kalp atışını duymadan önce hamile olduğmun farkına varamamıştım. Hele şimdi ultrasonda kocaman olmuş bebeğimi görünce cidden çok daha başka sahipleniyorum.

bende ilk bebişime hamileyim kızlar 23.haftadayız kızımla..

zaman hiç geçmiyo gibi geliyo ama burda yeni hamileleri görünce anlıyorum baya bi yol katettigimizi..allah hepimize miniklerimizi saglıkla kucagımıza aldıgımız günleride göstersin

Merhaba kızlar ben de ilk bebeğime hamileyim.. Bebeğim kız olacakmış.. Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Aynen canım ben de şu an sana bakıp 23. hafta için sabırsızlanıyorum.. Allah hepimizi ve bebeklerimiz korusun

Aynen canım ben de şu an sana bakıp 23. hafta için sabırsızlanıyorum.. Allah hepimizi ve bebeklerimiz korusun

amin canım...seninde kızın oluyomuş ne güzel..allah bagışlasın inşallah.hele bi de hareketlerini hissediyosunya işte asıl hamilelik ozaman anlaşılıyo..bi an önce bu hisside tadarsın inşallah

Evet gerçekten hamile olduğuma yeni yeni inananîliyorum..B'nde bulantılar hat Safa'ya çoktan çıktı günde kaç kere tuuvalete koşuyordum suya hasret günlerce yarım bardak su içe içe yaşadım ama artık alıştım son 2gündür çok takmama ya çalışıyorum çünkü aklımı verdikçe midem daha da bulanıyor..:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…