- 30 Aralık 2011
- 1.696
- 5.256
- 358
- Konu Sahibi Thinkerwoman
-
Cidden o duygu nasıl bir duygu merak ediyorum. Artık hep beraber şahit olacağız inşallah. :) Yok canım ben çalışmıyorum. Sen çalışıyor musun ?evet canımmm dediğim gibi bu ayları atlattıgın zaman heeleekı onu hıssettıgın zaman mutluluguna doyum olmayacakçalışıyomusun?
Cidden o duygu nasıl bir duygu merak ediyorum. Artık hep beraber şahit olacağız inşallah. :) Yok canım ben çalışmıyorum. Sen çalışıyor musun ?
Canım benim yaa ,Allah yardımcın olsun karnın burnunda zordur senin için .. Ben İstanbuldayım , sen ?evet canımm calışıyorum. halada çalışıyorum ızın almadım ben evde olunca iyice hantallaşıyorum. sende en azından 20 dk yuru ileride çok faydasını görürsün hangı şehirdesin bu arada?
Canım benim yaa ,Allah yardımcın olsun karnın burnunda zordur senin için .. Ben İstanbuldayım , sen ?
Cidden bravo sana , iki haftan kalmış sende enerji full :) Belki erken benim için ama ben de üşünüyorum bazen , nasıl birşey olacak , kime benzeyecek , cinsiyeti ne olacak vs vs... bu 8.5 ay geçer mi ? :)bende ankaradayım canımmm. valla benm emsalımdeki hamıleler nasıl bilmiyorum ama herkes baya iyisin diyo çünkü 2 hafta sonra doğum haftasına giricemokadar heyecanlıyım kı acaba nasıl bışey kıme benzeyecek gözlerı renklımı olacak burnu yuzu böyleee delı oluyosun kııızzz
geçerr kızzz benımkı nasıll geçtı sanıyosunn...Cidden bravo sana , iki haftan kalmış sende enerji full :) Belki erken benim için ama ben de üşünüyorum bazen , nasıl birşey olacak , kime benzeyecek , cinsiyeti ne olacak vs vs... bu 8.5 ay geçer mi ? :)
Canım ben normal doğum istiyorum inşallah. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip etsin. Senin belli oldu mu doğum şeklin peki sen ne istiyorsun ?geçerr kızzz benımkı nasıll geçtı sanıyosunn...şimddi diyorum bazen acaba benmı şaşırıyorum hafftaları bukadar ne zaman oldu da 34. haftaya kadar geldim diyee
allahım sağlıkla almayı nasip etsin hayırlısıyla . doğum için düşündüğün bişey varmı yanı normal mı kafandan gecen
Canım ben normal doğum istiyorum inşallah. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip etsin. Senin belli oldu mu doğum şeklin peki sen ne istiyorsun ?
Hayırlı olsun.Müthiş bi duygudur eminim.Rabbim size ve bebeklerinize sağlık versin inş.Benim gibi bebek isteyenleri de dualarınız da unutmayın.Allah'a emanet olun.
teşekkür ederım canımmm yedim geldimm bileeee....​Afiyet olsun canım :)
Benim bugün karnıma belime sancı ara ara sancı giriyor 8. Haftada normal midir acaba?bulantı kusma yok elhamdülillah
Hayatopücüğü , canım , tavsiyene uydum (duş) .Ancak biraz soğuk almış olacağım ki vücutum kırılıyor , bir de boğazım ağrıyor. NE yapabilirim canım bir fikrin var mı? Ah bir de şu bulantım geçseee(
nasipse benimde ilk bebegim
şafak sayıyorum heyecanla bekliyorum kucagıma alacagım günü :)
[sıze=3]hayatopücüğü , canım , tavsiyene uydum (duş) .ancak biraz soğuk almış olacağım ki vücutum kırılıyor , bir de boğazım ağrıyor. Ne yapabilirim canım bir fikrin var mı? Ah bir de şu bulantım geçseee([/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?