İlk çocuğuna hamile hanımlar ?

evet canımmm dediğim gibi bu ayları atlattıgın zaman heeleekı onu hıssettıgın zaman mutluluguna doyum olmayacak çalışıyomusun?
Cidden o duygu nasıl bir duygu merak ediyorum. Artık hep beraber şahit olacağız inşallah. :) Yok canım ben çalışmıyorum. Sen çalışıyor musun ?

Cidden o duygu nasıl bir duygu merak ediyorum. Artık hep beraber şahit olacağız inşallah. :) Yok canım ben çalışmıyorum. Sen çalışıyor musun ?

evet canımm calışıyorum. halada çalışıyorum ızın almadım ben evde olunca iyice hantallaşıyorum. sende en azından 20 dk yuru ileride çok faydasını görürsün hangı şehirdesin bu arada?

evet canımm calışıyorum. halada çalışıyorum ızın almadım ben evde olunca iyice hantallaşıyorum. sende en azından 20 dk yuru ileride çok faydasını görürsün hangı şehirdesin bu arada?
Canım benim yaa ,Allah yardımcın olsun karnın burnunda zordur senin için .. Ben İstanbuldayım , sen ?

Canım benim yaa ,Allah yardımcın olsun karnın burnunda zordur senin için .. Ben İstanbuldayım , sen ?

bende ankaradayım canımmm. valla benm emsalımdeki hamıleler nasıl bilmiyorum ama herkes baya iyisin diyo çünkü 2 hafta sonra doğum haftasına giricem okadar heyecanlıyım kı acaba nasıl bışey kıme benzeyecek gözlerı renklımı olacak burnu yuzu böyleee delı oluyosun kııızzz

Cidden bravo sana , iki haftan kalmış sende enerji full :) Belki erken benim için ama ben de üşünüyorum bazen , nasıl birşey olacak , kime benzeyecek , cinsiyeti ne olacak vs vs... bu 8.5 ay geçer mi ? :)

Cidden bravo sana , iki haftan kalmış sende enerji full :) Belki erken benim için ama ben de üşünüyorum bazen , nasıl birşey olacak , kime benzeyecek , cinsiyeti ne olacak vs vs... bu 8.5 ay geçer mi ? :)
geçerr kızzz benımkı nasıll geçtı sanıyosunn... şimddi diyorum bazen acaba benmı şaşırıyorum hafftaları bukadar ne zaman oldu da 34. haftaya kadar geldim diyee
allahım sağlıkla almayı nasip etsin hayırlısıyla . doğum için düşündüğün bişey varmı yanı normal mı kafandan gecen

Canım ben normal doğum istiyorum inşallah. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip etsin. Senin belli oldu mu doğum şeklin peki sen ne istiyorsun ?

Hayırlı olsun.Müthiş bi duygudur eminim.Rabbim size ve bebeklerinize sağlık versin inş.Benim gibi bebek isteyenleri de dualarınız da unutmayın.Allah'a emanet olun.

Benim bugün karnıma belime sancı ara ara sancı giriyor 8. Haftada normal midir acaba? bulantı kusma yok elhamdülillah

Hayatopücüğü , canım , tavsiyene uydum (duş) .Ancak biraz soğuk almış olacağım ki vücutum kırılıyor , bir de boğazım ağrıyor. NE yapabilirim canım bir fikrin var mı? Ah bir de şu bulantım geçseee (

canımm gumaydın... üşütmüşte olabilrsin benmde boğazlarım şişmişti ilk 3-4 ayımda pastıl almak falan kesinlıkle yasak. çok ağrın oluyosa Parol ağrı kesici içebilrsin sadece onu kullanabılıyorsun zaten hamılelık boyunca o bırazcık rahatlatıyor senı bıde su mıde bulantın için doktor bana bı ılaç vermıştı gunde 1 kere içiyodum akşama kadar bıraz rahat geçiriyodum canımm ama adını hatırlayamıyorum. doktoruna sor o sana yazar zaten bunların hepsını. boğazın için bol bol sıcak şeyler tuket.

bende hamileliğimin 5. Haftasında üşüttüm öksürük boğaz ağrısı doktor bol ıhlamur iç dedi bal zencefil tavsiye etti. Rabbim şu süreçte hepimize sağlık sıhat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…